Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez męża

Moja zazdrość

Polecane posty

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę !!! Mnie pewnie nigdy takie wydarzenie jak ślub nie będzie dotyczyło :( Stara już jestem. Jednak lubię sobie poczytać o Waszych przygotowaniach (chociaż jest to pewna katorga dla mej duszy) Życzę Wam wszystkim smych cudownych lat w małżeństwie i żeby ten szczególny dzień był dla Was spełnieniem marzeń ❤️

Gość no nieeeeeeeee
Boze..jakbym slyszala siebie sprzed roku..

Gość lotionik
pewnie masz 33 lata ?

Gość bez sensu to
nie gadaj głupot :) tez ci sie uda

nie mam 33 lat przed rokiem, to jeszcze miałam nadzieję :) ale przestałm nią żyć i staram się znaleźć pozytywy samotnej egzystencji nie narzekam ale super nie jest, stąd ten temat

Gość żonciuwka
JAK MASZ WIĘCEJ LAT TO FAKTYCZNIE CIĘZKO, A JUZ NAPEWNO MATKĄ NIE ZOSTANIESZ BO WIESZ JAK JEST:( ale moze jakiś pan po rozwodzie czy stary kawaler się znajdzie? no ale kto by chciał takich panów:(

Gość watpliwosci
nie prawda, nie sluchaj jej. Bedziesz sie niepotrzebnie dołowac, a po co?

Gość czahajka
autorko ja tez tak mysle jak Ty,chociaz mam 19 lat;)

czahajko :) jak miałam 19-lat to tak nie myślałam ale rozumiem, że można nie martw się baw się, ciesz życiem ja tak robię mimo wszystko, a Ty masz zdecydowanie lepiej :D

Gość czahajka
widzisz nie narzekam na brak adoracji mężczyzn...ale kurcze tak jakos dziwnie czuje w srodku... wydaje mi się ,ze nigdy nie poznam tego jedynego na Całe życie:( zawsze trafiają mi sie debile.... a ja pragnę juz tylko Tego Jednego...... czy sie znajdzie.nawet nie mam nadzieji.....ciężko.:( ja Tobie utorko zycze powodzenia.....i nie martw sie nio.:)

Gość posluchajcie mnie please
dziewczyny rok temu bylam beznadziejnie zakochana w gosciu ktory chcial mnie tylko do lozka. Nie kochal mnie i w koncu to powiedzial. Zostawil mnie po kilku miesiacach jak poznal inna (zreszta tez na chwile). a teraz co? mam innego i sie pobieram ;)

Gość czahajka
posluchajcie mnie please---- no to musisz byc silną psychicznie Kobieta. ja chyba bym sie załamała...... zycze szczęścia :*:*

skąd ja to znam może nie nazwałbym tych spotykanych debilami, ale odpowiedni też nie byli może ja za dużo wymagam?

no zalamalam sie, zalamalam.. i wtedy jak odpuscilam poznalam Jego ;)

Gość czahajka
bez męża- ja cały czas sądzilam ze zbyt duzo wymagam...ale juz sama nie wiem. no pragne miec juz tego jedynego,ale wątpie w to ze na swiecie jest Mężczyzna Tylko Dla Mnie...:( no nie wiem....

posłuchajcie mnie----> to Twoja nagroda, za to co przeszłaś ;) życzę Ci duuuużo szczęścia 🌼

Gość czahajka
posluchajcie mnie please--- to dobrze ze poznalas kogos innego:) super ze Ci sie udało ! :)

przeszlam wiele wiecej..ale nie chce juz o tym pisac.. ps. pisalam na topicu o molestowanych psychicznie kobietach.

czahajko---> może nie jestem wiarygodna w tej kwestii, ale wierzę, ze znajdziesz tego Twojego Mężczyznę bardzo Ci tego życzę i to jak najszybciej

posłuchajcie mnie----> więc tym bardziej wierzę, że teraz przed Tobą same cudowne dni :)

Gość czahajka
bez męża---- widzisz jest w Moim zyciu teraz pewien mężczyzna...ale boje sie t6ego związku,....boje sie ze szybko przeminie:( a ja wtedy tego nie przezyje:( My Kobiety często musimy cierpieć....ale nie dam sie tym razem! a Ty Kochana co sie dzieje ze masz takie myśli?????

po prostu nic się nie dzieje, a latka lecą jestem trudnym typem ;) jakaś skaza w genach czy co? :D

powaznie, jakbym slyszala siebie jakis czas temu. ZYCIE ZASKAKUJE! ;)

Gość czahajka
nio zaskakuje i mam nadzieje ze mnie tez wkoncu milo zaskoczy..... bez męża--Kobietko Ty sie nie zamartwiaj tylko wyruszaj na łowy:)

Tylko nie łowy dziewczyny! TEJ JEDYNY sie pojawia jak odpuszczamy i walsnie nie chcemy aby sie pajawial ;) Powaznie.

Gość czahajka
posluchajcie mnie please--- a wiesz ze chyba masz racje:) tak to juz jest z tą miloscią:)

to właśnie odpuściłam :) zdaję się na los póki co układam sobie życie tak, jakbym miała być sama tylko czasem mi żal :( do tego ostatnio koleżanka mnie dobiła (zaręczona i 7 lat młodsza) tekstem: \"wiesz myślę, że ty to nikogo sobie nie znajdziesz, nie wyobrażam sobie ciebie z mężem\" super po prostu :O ale jak się ma 19-lat, tak jak czahajka to nieco połowić można ;)