Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyra

RATUNKU!!! SWĘDZĄ MNIE UDA!!!

Polecane posty

Gość freyra

od kilku dni okropnie swędzą mie uda :( najbardziej po wewnętrznej stronie...tam gdzie mam rozstępy :O :P nie wiem juz co robić.....nie mogę sobie z tym poradzić :(

Gość jakastaka
moze to uczulenie... spruboj zrobic sobie peeling z soli --- wymieszaj sol z dorobina jakiegos oleju --- jesli to jakis maly problem -- to powinno pomoc

Gość freyra
właśnie wydaje mi się że to po pellingu z kawy, kakao i cynamonu.... ale żeby swędziało tak długo? :(

Gość to23
moze rozstepy ci sie znowu robia??? napewno.

Gość abcdefggggggggggg
slonko - to nie swierzb , to po tym pelingu ja to jestem naprawde idiotka , dwa razy sobie to zafundowalam , raz przecierpialam , zrobilam sobie przerwe aby wszystko zniklo a potem znowu zrobilam peling i to samo ... NIGDY WIECEJ

Gość osmielam sie zauwazyc
to daruj sobie ten peeling polecam ci sudocrem - w rossmannie - na problemy ze skora alergiczna

Gość abcdefgggggggggggg
' to daruj sobie ten peling '... juz dawno go sobie darowalam, a chcialam sprobowac jak wszystkie inne dziewczyny ktore twierdzily ze jest swietny na celulit i ujedrnia skore , moje proby niestety zakonczyly sie niepowodzeniem a co sie okazuje ze nie tylko moje bo i freyra tez tez sie 'spazyla' tak wiec nikomu go nie polecam , mimo ze nie ktorzy sobie go tak chwala ....

Gość timbim
jesteś pewnie uczulona na cynamon albo dodałaś go za dużo

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

ja nie robilam pilingu i mam to samo swedzi mnie w miejscach gdzie mam rozstepy wewnatrz od kilku dni i nie wiem co to jest, moja matka powiedziala mi ze moze to byc od zimna...

Gość swędzą uda
witam, też mnie swędzą uda od wewnętrznej strony, totalnie nie wiem od czego, zrobiły się zaczerwienienia i jak się drapię to naskórek zaczyna się łuszczyć, chyba dermatologa trzeba odwiedzić. Może ktoś coś wie, co to może być i jak z tym walczyć.

Gość gość
dokładnie mam to samo tylko niestety nie robiłam żadnego peelingu.. najpierw mnie swędziały całe nogi, teraz tylko wewnętrzna strona ud.. najgorzej jest w nocy bo drapię się przez sen.. Ratunku !

Gość siukiujk
Mam to samo świąd wewnętrznej strony ud od kilku lat falowo się pojawia z przerwami :(

Gość gość
A może ocet jabłkowy?

Gość Koleżanka już zdrowa
Świąd pojawia się przy przyroście tkanki tłuszczowej, oraz przy problemach z tarczycą. Zbadajcie TSH. Miałam to samo. Lekko wypukłe plamki. Drapałam się szczotką do włosów, bo nic nie przynosiło mi ukojenia. Polewałam gorącą wodą do tego stopnia że świąd ustępował bólowi, innym razem mroziłam. Okładałam octem, olejem, smarowałam balsamami, jadłam tabletki przeciwhistaminowe, jedno i dwuskładnikowe. NIC. Swędziało dalej. TSH podwyższone. Niedoczynność tarczycy.