Dzięki pamiętnikowi kochanki 0 Napisano Marzec 15, 2007 hiszpania......wszystko o tym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiszpaneczka 0 Napisano Marzec 15, 2007 español .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaCzarna 0 Napisano Marzec 15, 2007 Dołączam się, chociaż, hablo espanol un poco... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzięki pamiętnikowi kochanki 0 Napisano Marzec 17, 2007 hiszpaneczka skad ty klikasz ? mozna zapytac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enjoy the silence24 Napisano Marzec 17, 2007 znacie moze jakichs fajnych wykonawcow hiszpanskich?zeby przy okazji sluchania muzyki poduczyc sie trochę slowek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szantywoman Napisano Styczeń 31, 2009 i zmarł własną śmiercią temat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Styczeń 31, 2009 Kocham Hiszpanie :D enjoy the silence24 - ja slucham Haze i Yuridia :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szantywoman Napisano Styczeń 31, 2009 ja tez kocham i bedzie mi jej brakowało Ja tam wole spokojna muzyke Miguel Bose, Alejandro Sanz, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zahiria Napisano Maj 10, 2010 Hiszpania z Funclubem w tym roku, za grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda.Mała.Mi Napisano Maj 18, 2010 W restauracji La Siesta w Hiszpanii grają super giganty. Zobaczcie sobie na http://europatour.pl/index.php/2010/05/12/tydzien-na-costa-brava/ i szukajcie na youtubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach