Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GejsSza

Jestem GEJSZą czy to coś ZłEGO???

Polecane posty

Gość milusińska85
hejka pisze tutaj bo moja bardzo dobra znajoma jest równiez Gejszą. i wydaje mi sie ze to nie jest cos zlego.idziesz jako osoba towarzysząca z mezczyzną i on Ci za to płaci. rozumiem.

Gość To teraz się gejsza nazywa
????? Bo kiedyś to była kurwa..

Gość no niezle
a z kobietami tez sie spotykasz ? fajnie. Ale znaczy jestes dziewica i czekasz az ktos cie wykupi czy po prostu tylko jestes do towarzystwa?

Gość aa uwierzcie
ze istnieją vel "gejsze" w Polsce .Moj kumpel nawet jedna zaprosil do Clubu. tylko one strasznie duzo zdzierają:/ a to tylko siedzenie przy kliencie... pewnie jestes z 3miasta autorko? bo wiem ze tam gejsze bywają.

jestem tylko Panią do towarzystwa,klient wie ze nie moze zaprponowac mi zadnego sexu.moja praca polega na dotrzymaniu towarzystwa. wiem ze moze to glupie i jakies monotonne.....ale tak zarabiam, i nie mylcie mnie z jakąś \"kobietką z burdelu\" bo nie na tym polega moja praca.

Gość uradowanytatusiek
wlasnie napewno jestes z 3miasta co?? bo kiedys tez bylem klientem "Gejszy" w Gdansku.bardzo miła dziewczyna o slicznej urodzie. placilem za to ze byla przy mnie. o zadnym sexie nie bylo mowy. ale to byly dawne czasy .

Miedzy panią do towarzystwa a gejszą to jednak jest taka subtelna róznica..nie sądzisz?

chcę tylko dowiedzieć się czy z ust normalnych ludzi \"Gejsza\" znaczy coś negatywnego czy pozytywnego.... tylko to. apropo tego czy jestem z Trójmiasta...zgadliście.Nie wiem czy w innych miastach wystepują "panie do towarzystwa".

Gość no ludzie
to normalne ze w Polsce są inne gejsze.

Gość Tej tej tej co to jest
A zemu Gejsza sie nazywasz, Gejsze za na dalekim wschodzie, uzurpatorka :P

nie uwazam zeby było to czyms zlym ze jestes pania do towarzystwa...tylko zastanawiam sie czemu nazywasz sie gejszą skoro nia nie jesteś...tak to jest jak sie uzywa słów których znaczenia sie nie zna (tak do konca)

taka nazwa sie wywiodla z ust Mojej Kolezanki,ktora takze robi to co ja.......

to tak jakby ktos nazywał sie samurajem tylko dlatego ze chodzi na jiu jitsu czy inna sztuke walki tego typu alebo ze gdzies ktos mu pokazal jak sie walczy mieczami...:D ot co...:D

Ech, jak mam z kims isc na impreze i on mi jeszcze za to zaplaci, to czemu nie? Nie widze w tym nic zlego. PS. \"Gejsza\" to slowo na wyrost, chyba ze rowniez tanczysz, spiewasz, grasz, oraz znasz cala serie towarzyskich rytualow :D

Gość hmmmmmmmmmmmmm
co wy chcecie od niej? gdybyscie chcieli wiedziec to w Polsce dziala kilkadziesiat takich kobiet i mowi sie na nie wlasnie "GEJSZE". dlatego nie wiem o co spór.

Moze po prostu kazdego, kto wie cos o gejszach, rozbawi ta nazwa w odniesieniu do polskich dam do towarzystwa ;)

Gość nie to nic złego

Gość jupiterek
dziewczyno a mozesz podac mi Swój numer?? wszedzie szukam takiej kobiety!!!!!!!!!!!!!!!tylko ze ja jestem z Torunia:/ czy jest jakas szansa??????????????