Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie

Import listy kontaktow gg

Polecane posty

Gość nie znam sie

Czy importujac liste , odzyskuje sie osotnia jej wersje? Chodzi mi o to, ze ktos importowal liste kontaktow, bo nie dzialal mu komputer , na tek liscie dostrzeglam ze ma nadal osoby, ktore byc tam nie powinny a On stwierdzil, ze przy imporcie odtwarza sie cala liste, ze wszytskimi znajomymi jacy na niej sie kiedykolwiek pojawili.Czy to prawda?Czy moj luby zmysla i sam sobie dodol nieporzadana osobe na gg?

Gość nie znam sie
ale napewno, bo tej wojny juz nie zniose drugi raz

Gość nie znam sie
w takim razie dziekuje, juz mu nawciskalam ze nie wierze i spakowalam swoje rzeczy

Gość nie znam sie
dlatego, ze dwa razy nazmyslal juz w sprawie bylej dziewczyny:(dzisiaj patzre, a ona znowu obecna

to nie do konca jest tak, ze wszyscy znajomi jacy kiedykolwiek sie pojawili na liscie kontaktow pojawiaja sie przy imporcie. tylko ci ktorych lista byla na serwerze. a liste na serwerze mozna modyfikowac, tzn mozna ja z serwera skasowac i exportowac na serwer nowa, aktualna liste ze swojego kompa. mam nadzieje, ze brzmi to sensownie :)

....jesli przed weksportowaniem usunie liste (stara,ktora kiedys wyeksportowal),a nastepnie weksportuje ta aktualna co poisada, to jak zrobi import bedzie ta lista aktualna bez starych kontaktow(ktore usunal)...

ech.. to rozumiem złość. Ja jestem straszną zazdrośnicą. Nienawidzę żadnych byłych.. no ale z tymi kontaktami jest tak, jak napisaliśmy. Brr..

Gość nie znam sie
to ja nadal nie rozumiem

Gość nie znam sie
bylo tak, ze mial zwykle gg, po tym jak odkrylam ze potajemnie rozmawia, ze swoja byla dziewczyna, zrobilam awanture, tym bardziej ze to juz drugi raz i zerwalam.Ale pogodzilismy sie, wracam do NIego a on zamist gg, ma juz konekt.Dopoki nie stalo sie cos z jego dyskiem, nie bylo jej na liscie kontaktow gg/Wczoraj musial zrobic import, dzisiaj patrze a Jego ex jest pod dziwna nazwa" a".Poznalam , bo znam jej numer na gg na pamiec, taka jestem uczulona:(Zadzownil, ze wytlumaczy mi sie wieczorem, ale tak sie dzieje zawsze kiedy importuje sie kontakty.Powiedzialam, ze w takim razie dlaczego teraz Ona widnieje pod haslem "a" a nie jak kiedys "hartsonne".POwiedzial, ze wszytsko wytlymaczy wieczorem, a ja tutaj soedze juz spakowana i zastanawiam sie jechac:(

Gość nie znam sie
czyli mial ja na tym nieszczesnym komunikatorze zanim mu komp padl:( i durnie wpisal jako "a"

Gość pakuj się
pakuj i znikaj, nawet na gnojka nie czekaj. Czy Ty chcesz wierzyć, ze to "a" to się samo zrobiło? Ukrył przed Tobą i nie bardzo mu się to udało. Lista kontaktów ściąga się w takiej postaci, w jakiej została wysłana na serwer. Może sobie w domu na gg pokasować wszystkie numery, a jak zaimportuje listę z serwera, to będzie je miał i tyle.

Gość nie znam sie
dokladnie tak mysle, ze nawet jesli "przypadkiem" importowal sobie stara liste gg, to On jej nigdy nie mial wpisanej jako "a".Juz trzeci raz z rzedu, nie wytrzymam:(

Gość nie znam sie
Wersja poprzednia "wiesz bylem jej najlepszym przyjacielem, chcialem wiedziec co u Niej" Wersja druga" nie mialem okazji jej pwoiedzic, ze jestesmy razem, dlatego to ona zawsze pisze, nie wie ze nie powinna."A mi mowil przez pol roku, ze ona o nas wie...... jestem az tak glupia?

Gość walduuus
czy wy nie macie wiekszych problemow? :o

Gość nie znam sie
to wbrew pozorom powazne