Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataczmentka

z jakiej firmy prostwonica?

Polecane posty

Gość ataczmentka

nie chce kupowac normalnie w sklepie gdyz tam sa po okolo 100 zl a tyle aktualnie nie mma;] chcialabym wiec kupic na allegro, wiem zeby nie brac takiej grubej prostownicym, ale cienke z ceramiczny i za okolo 50 zlotyc idzie znlaezc? tylko ktorej firmy babyliss? mpm? Holender? czy jeszcze macie jakies dobre polecacie,

Gość ataczmentka
up

Gość fhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sama jestem ciekawa bo mam ten sam problem

WIGO i wg mnie poniżej 100 zł to przeważnie badziew i po kilku miesiach z włosów zostaje siano ;) 🖐️ lepiej zainwestowac i mieć zdrowe włosy

Gość unknownn
JA WAM POWIEM. W Anglii kupilam sobie prostownice. Bylam u kolezanki w domu i ona mi pozyczyla. miwila tak> Jak to w ANglii mozesz cos kupic i potem odsac. i ona tak wyprobowala z 10 prostownic. Mowila ze co chwile miala inna. WKOncu trafila na zadowalajaca ja. Kupilm osbie taka samo, dlatego,ze u niej jej uzywlalam i byla rewelacyjna. kiedys mialam inna i byla kijowa. tzrymalo krotko, wlosy sie szybko niszczyly. REMINGTON-- polecam!!!! :D

Ja polecam prostownicę firmy GA.MA. Jest na prawdę rewelacyjna. Nagrzewa się praktycznie od razu po włączeniu, łatwo i szybko prostuje włosy, wystarczy jedno pociągnięcie. Kupiłam ją 2 lata temu, była trochę droga, ale opłaca się jeśli często się używa. Mój fryzjer w salonie ma taką samą.:)