Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem czegoś...

Dlaczego baby włamują się komus do skrzynki mailowej albo na jakies gg itd.?

Polecane posty

Nie macie lepszych zajęć?:O Wiecie, ze to jest niezgodne z prawem i chamskie? Sama jestem kobietą i w zyciu by mi coś takiego nie przyszło do głowy!!!! Mało tego- znam hasła mojuego chłopaka, na każdego maila, znam jego numer konta, pesel, różne hasła, sam mi je dał, bo czasami chciała, zeby z jego konta np. wysłała maila do kogos albo sprawdziła, czy nie dostał odpowiedzi, a on tego zrobić nie mógł. I skaswałam smsy z tymi hasłami, z innyi danymi ale jeszcze mogłabym pozgadywac i na pewno wlazłabym na każde konto, jakie ma. Tylko po co?:o Nigdy tam nie zaglądałam i nie interesuje mnie to. Po co przeglądacie czyjeś komputery, pocztę, gadu gadu, skype'a, jakieś profile itd.?

Gość co ty nie powiesz ...
to przestańcie z nami pogrywać w kotka i myszkę :O :O :O

Gość jaktotak*
Kobietą?? Nie, Ty też jesteś BABĄ!!!!!

Gość ciekawe jak bys spiewała
gdyby twój luby robił cię w balona i za plecami umawiał się albo flirtował ciesz się ,ze nie masz powodów do takich zachowań ale nie krytykuj tych,które tak robią to tylko i wyłącznie ich sprawa...

No mój luby aktualnie mnie ZOSTAWIŁ. I mimo to, nawet przez chwilę nie przyszło mi do głowy, żeby grzebać w jego poczcie:o No i tak, w sumie jestem babą. I to jeszcze jaką;p

Nie sądzę. Mi nikt nigdy nie grzebał w poczcie . A juzna pewno nie mój chłopak. jeżlei ktokolwiek tak robi, to po co w ogóle taki związek> Jak wiecie, ze was oszukuje, to go kopnijcie w dupsko i już

Gość generalnie chodzi
a mój mąż mi grzebie i dowiedziałam sie zupełnie przypadkowo!!! wzięłam synka na spytki i :P a nie ma powodów i tez bym głowę dała ,ze tak nie jest!!!

Gość baba-coz za oblega D
ja w sumie też tego nie rozumiem... pewnie w sytuacjach kryzysowych korciłbby mnie, zeby poszperac, ale nie zrobiłabym tego na pewno, bo miałabym potem straszne wyrzuty sumienia i w ogóle głupio bym się czuła, bo wiedziałabym, ze jestem osoba, która nie jest do końca godna zaufania... a gdybym była facetem, to chciałabym miec taka dziewczynę jak Ty :D pozdrawiam ;) 🖐️

Przeciez jak się komus nie ufa, to to w ogóle nie jest związek:o

Gość No co Dziwisz sie

Gość no dobra ale zobacz jedno
ty mialas te hasła, bo on ci ufał i nie mial nic do ukrycia. Ja tez mam wszystkie hasła swojego chłopaka do skrzynek pocztowych, konta itp, dlatego ze czesto zalatwiam jego sprawy, mozna powiedziec ze nie szperam mu po jego mailach bo nie mam po czym. Tak samo jak ty. Jak dostaje jakies maile od znajomych to mu ich nie otwieram.potem i tak mowi mi o co chodzilo jak bylo cos waznego, albo mi kaze je przeczytac i powiedziec co ktos pisal. Ale jezeli jakas dziewczyna czuje sie oszukiwana to ja rozumiem. Bo ona nie dostała tego hasła, powiedzmy zdobyła ja podstepem, oszukala swojego faceta ale dowiedziala sie jednoczesnie ze sama byla oszukiwana. Wiec jak mozna miec do niej pretensje? Ma oferować swoja uczciwość za jego oszustwo?

Gość 0000000
nie kazdy zwiazek jest od poczatku do końca fantastyczny i udany. Z czasem gdy kobieta zaczyna nabierac podejrzeń po prostu musi wiedziec. Zwłaszcza jak wszyscy wokół juz wiedza a ona dowiaduje sie ostatnia. Najpierw sie tylko domysla a potem sama chce dojść prawdy.

Gość jasmineczka
moj facet zostawil otwarte gg i dowiedzialam sie ze mnie zdradza i kolekcjonuje damska bielizne. gdybym wczesniej znala haslo nie zmarnowalabym 6 lat bycia ze zbokiem

Chcesz wiedzieć dlaczego sie włamują?? Baby czy chłopy czy jak ich tam zwał, otóż dlatego, że nie są pewni siebie, małe zakompleksione szczurki i myszki. Nie ufają innym, i bedą jak kurator szpiegować swoich ukochanych. Do tego stopnia zatruja im życie, że w końcu \"ukochany/a\" ich rzuci, a potem zazdrosnicy stwierdzą : \"Dobrze, że ja /jego sprawdzałem/łam, bo i tak był nie wierny\" Głupota ludzka nie zna granic.