Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhh...

Czy przez skakanie na skakance mozna schudnac??

Polecane posty

Gość ahhh...

czy jak bede skakala na skakance codziennie przez godzine to czy mi to pomoze na schudniecie z brzucha????? POMÓŻCIE MII!!!!!!!!! PROSZE!!!!!!

hmmm też jestem ciekawa ale chyba hula -hop już bedzie lepszy... no ale nich się ktoś inny wypowie :)

mozna i to skutecznie i sporo.pracuja wszytkie miesnie ,spal sie tluszczyk i porawiasz kondycje.ja skacze od jakiegos czasu po 10 min, dzieninie i starcilam sadelko:)moja kolezanka schudla ok 6 kg,tylko skaczac,ale skakal ok 30 min,a ty ile skaczesz na raz?ja po 10 min jestm padnieta i cala mokra

i pracuja wszystkie miesnie czyli chudniesz wszedzie,aha jak nie chcesz miec rozbudowanych lydek to przed i po skakniu rob jakies rozciagajce cw na nogi

a jak ktoś chce schudnąć na brzuszku tylko a nie ogółem to co? :( tylko brzuszki o poranku i wieczorem pozostają? :(

no raczej tylko brzuszki,jesli tylko ta partia cie interesuje.wejdz sobie na forum fitness tam jest duzo topikow na temat brzuszkow

czy skakanie na skakance działa tak samo jak na trampolinie?

Gość paolin
A ja wam powiem że słyszałam że brzuszki nie pomagają schudnąć tylko wyrabia się mięśnie brzucha tak mi mówił pan od wf

Gość knsgfdhyegfhbsnbnjhju
paolin ameryki nie odkryłaś :/ na spalanie są ćwiczenia aerobowe np skakanie na skakance