Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Real love

Polecane posty

myslicie ze jak sie szuka to sie znajdzie? ja tak tylko napisalam (fragment piosenki), ale nie \'wyrywam\' facetow

pewnie sie znajdzie... ale pamietaj ze nic na sile :)

sory ze tak narzekam ale mam chwile wolnego czasu i sobie ponarzekam ogolnie to juz sporo czasu jestem sama nikt nie wzburzyl moimi hormonami zyje sobie sama i mi to doskwiera nie mam nawet gdzie tego kogos poznac na imprezy nie chodze z braku czasu i miejsca

Martisha** , czyżby wolnych facetów zabrakło w Polsce, czy stawiasz facetom zbyt wysoką poprzeczkę ?

jak szukasz to nie znajsziesz...sama Cie znajdzie w odpowiednim miejscu...czasem trwa to krócej czasem dłuzej...

kolega mi powiedzial, ze chce \'wszystko i juz\' a wolnych facetow w moim srodowisku jest rzeczywiscie garstka...

wlasnie mysle ze nie znajde, bo ciagle o tym mysle, o tym ze chce sie zakochac, ze chce miec faceta itp

etam...zajmij sie czyms, przestan obsesyjnie myslec o tym ze chcesz sie zakochac...

Martisha** , zatem pochwal się jak teraz wygląda Twój styl życia , czy po skończonych studiach krąg znajomych bardzo się skurczył i wracając z pracy wchodzisz do pustego mieszkania i tylko kot Ciebie wita ?

Retromen jeszcze studiuje:) ale tez pracuje, nauki mam duzo bo to dosyc ciezki kierunek, a mieszkam z mama a co do znajomych to duza ich czesc wyjechala, sparwala sie.... a studia to wyscig szczurow, przelotne znajommosci ...

Martisha** , czyli radzisz sobie znakomicie , pomimo że nie zawsze jest lekko pogodzić pracę i naukę ale ciekawy jestem, dlaczego jest tak, że nie masz nawet czasu aby poimprezować i przy piwie w pub-ie chwilę spędzić , a może zwyczajnie domatorką jesteś i lubisz wracać do domu i w domu czujesz się najlepiej ?

uchodze za twardzielke;) a co do imprez to sie zdarzaja, bo lubie sie bawic, tanczyc, wariowac itp z tym ze czasem nie mam z kim wyjsc albo gdzie to skomplikowane (urok malej miejscowosci) ale ostatnio moim marzeniem jest sie porzadnie wyspac bo jestem zabiegana

Martisha** , trochę znam urok małych miejscowości , gdzie wszyscy się znają i jedno drugiemu tyłek obrabia i najważniejsze jest kto z kim się zadaje , więc rozumiem, że nie chcesz nigdzie bywać ze względu na plotkowanie , czy zgadłem ?

wiesz chodzi o to ze u mnie to nie ma nawet jednego porzadnego lokalu... a dopiero jestem przed kupnem samochodu, mam nadzieje ze rozumiesz:)

Martisha** , muszę się przyznać, że nie bardzo rozumiem co ma kupno auta do wyjścia gdzieś i ludziom się pokazać , czy chodzi o to, że jak kupisz auto to będziesz mogła bez uzależnienia od nikogo lokale zwiedzać i wtedy będzie łatwiej imprezować ?

Martisha** , fakty są takie, że jestem facetem optymistycznie do życia nastawionym, lubię się powygłupiać i żart w dobrym tonie aby nikogo nie obrazić i pośmiać się z sytuacji , nigdy z ludzi , świetną mam pracę i nie narzekam , kupiłem w zeszłym roku działkę budowlaną i już mam zezwolenie na budowę domu , zaczynam za chwilę :) Trochę mnie martwi to, że bardzo materiały budowlane zdrożały :(

no to przypominasz mi mojego kumpla :) ktory sie we mnie kocha, lecz on jest od Ciebie, jak mniemam mlodszy poza tym rozbawiles mnie ta wypowiedzia

Martisha** , czyli jednak nie jest z Tobą tak źle i masz swojego faceta , dlaczego nie jesteś z nim o tej porze ?

to kumpel, nie facet :) moze kiedys... a Ty gdzie masz swoja lady? wybacz ale opuszczam net moze dokonczymy jutro?

Właściwie to chyba dobrze, że nie mam żony lub nawet przyjaciółki, przy moim stylu życia to żadna kobieta nie wytrzyma, zapracowany jestem na maxa i jedno jestem pewny, nie przegrałem życia na kafeterii , ciągle wszystko mnie się chce i mam wielki entuzjazm w sobie , wiem o tym, że żadna kobieta nie przyjdzie do mnie ale ja też kobiety nie szukam na siłę, jeżeli ona się zjawi i da radę ze mną wytrzymać to będę kobietę na rękach nosił :) Raczej wątpię w to, że się taka znajdzie ale nie martwię się tym :)

Cos Ci nie wierze w to ze nie chcesz kobiety. Jasne ze chcesz, tylko sie do tego nie przyznajesz :P