Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgggggggggg

Co lepiej miec piekna twarz czy ladne cialo ?

Polecane posty

Gość abcdefgggggggggg

ja mysle ze chyba piekna twarz .Bo nad cialem zawsze mozna popracowac...

Gość josr
lepiej to byc inteligentnym...

Gość miluna
josr ma w pełni rację! :-D

Gość qwertygirl
Widze, ze ten sam watek, co na forum Gazety:) Ja optuje za piekna twarza.

Gość Fenomenem byc
Oczywiscie ze twarz a do tego piekny umysl

Gość weronikaaa
lepsza ładna buźka, ciałko można dopracować, niedoskonałości zamaskować odpowiednim ciuchem itp.,

Gość paszczaa
tez stawiam na twarz ale jak ciało przekroczy pewne gabaryty to najpiekniejsza buźka nie pomoże:o

Gość twarz tez mozna dopracowac
super makijaz i po sprawie do tego jakas extra fryzurka....

Gość Fenomenem byc
Nie dopracujesz twarzy makijazem, moze operacja plastyczna a i to nie daje pewnosci Ladna twarz to podstawa, jesli chodzi o zew atuty, oczywiscie A zęby to najwazniejsze ze wszystkiego, ladny usmiech nada blaska najbrzydszej gebie Jesli zeby sa do bani, chocbym twarz aniola miala to jak sie usmiechne ... :classic_cool:

Gość rtryeuyr
lepiej cialo, bo dlugich nog, zgrabnej postury sobie nie domalujesz, a twarz, mozna makijazem upiekszyc, wlosami dograc.

Gość Fenomenem byc
Nie mozna, makijaz podkresla urode a nie ja daje, he he he

Gość Fenomenem byc
Ja mysle o naprawde brzydkiej twarzy, a nie przecietnej, jakich miliony na ulicy

Gość qwertygirl
Nie wyobrazam sobie miec przecietnej twarzy i bycia niewolnica makijazu. Wole miec normalne cialo i sliczna twarz.

paszczaa>>> zgadzam sie z tobą qwertygirl>>> a masz chociaz jedno przez siebie wymienione? :classic_cool: wiesz, piękno to pojęcie względne

Gość qwertygirl
Jak czlowiek napisze, ze jest ladny, to zaraz znajda sie osoby, ktore musza to zakwestionowac. Nie wstydzmy sie mowic o swoich atutach:)

Gość aurenka
dobrze jest miec jedno i drugie... jednak najlepiej jest miec poukladane w glowce...

Gość Fenomenem byc
Glowe zostawmy w spokoju, mowa o walorach zewnatrznych Kazdy wie, ze bez wartosci wew czlowiek jest niczym/ nikim

Gość abcdefgggggggggggg
Zalozylam ten topik bo tak rozmyslalam .... kiedys poznalam dziewczyne lat 38 i cialo idealne a nie cwiczyla , jadla do woli , zero rozstepow i celulite choc twarz juz nie ta.... ale wlasnie nadrabiala cialem i ciuchami , miala ladne nogi , zakladala mini ....ale mimo ze robila to wszystko to i tak mimo makijazu twarzy nie da sie ukryc , nie da sie zatuszowac pewnych rzeczy makijazem ... i druga sytuacja ( sama jestem przecietna )poznalam dziewczyne meza kolegi i choc z nadwaga i cialo w waleczkach to ja szczulpa i zgrabna , czulam sie tak nijako ... ona piekne wlosy , ladna cera bez makijazu , te oczy , ten usmiech , piekne zeby , no po prosu lala ....a waleczki zatuszowala ciuchami wolalabym byc gruba i taka piekna jak ona ( mam w sobie duzo samozaparcia i lubie sport , wiec waleczkow pozbylabym sie bez problemu :D )

jeśli nie liczyć intelektu, to oczywiście, ze twarz i to nie tylko dlatego, ze nad ciałem można popracować... poprostu twarz to nasza wizytówka, ciało jest zakryte ubraniami, a twarz jest ciągle odsłonięta i gdy ktoś na nas patrzy, to patrzy przecież stale na twarz...

Gość qwertygirl
Wydaje mi sie, ze dla nas kobiet oczywistym jest, ze twarz jest wazniejsza. Niestety faceci mysla inaczej, co zreszta widac na ulicy. Codziennie widuje straaaszne przecietne dziewczyny(z twarzy) za to z super cialem i widze, jak faceci sie za nimi ogladaja. Czasami nawet nie widac twarzy dziewczyny, bo twarz ma zaslonieta okularami i wlosami, ale jezeli ma super cialo, faceci sie zawsze obejrza.

Gość wzrostu nie zmienisz
nog nie wydluzysz, bioder nie zmiejszysz a np nos, zeby czy uszy bardzo latwo jest zmienic :)

Gość nie wyobrazam sobie zeby ktos
byl jakis bardzo brzydki i mial piekne cialo :P hehe to raczej idzie w parze a jak nie to najwyzej jakies mankamenty na twarzyczce mozna zlikwidowac

Gość abcdefggggggggggggg
qwertygirl , moze masz i racje z tym ze dziewczyna musi byc wysoka .... nasuwa mi sie rowniez inna sytuacja ...kiedys mieszkalam z dziewczyna , co prawda niska ale zgrabne nogi , ubierala mini , duzy biust ale z buzi byla nie za bardzo , to naprawde bylo jej kompleksem ...bo makijaz na nic sie zdawal ani fryzura , nie zmienial jej twarzy na lepsze chocby nie wiem co zrobila i jaki makijaz ... ja sama jestem przecietna ale makijazem duzo poprawie , ona miala z tym problem i wiem jak bylo jej z tym zle :( wie mysle ze ladna buzia to naprawde duzy atut ...

Gość jeny ale czego ona nie mogla
tym makijazem zmienic :/ co byla tredowata czy miala znieksztalcona twarz :/ bo nie rozmumiem