Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizka

jak wyglada wasze zycie seksulane dziewczyny w wieku 18-25 lat?

Polecane posty

Gość kizka

mała ankieta:).... jak czesto uprawiacie sex? macie orgaznym? wasi faceci sa fajni w łózku? doświadczeni? macie jakieś braki? czujecie się spełnione? co wam najabrzdiej przeszkadza gdy się kochacie? co wam się najbardziej podoba? wasi mężczyżni maja duzy potencjał czy raczej średni? jak wyglada wasze "zabieranie się do seksu"? z góry dzięki za odp🌻

Gość kizka
upup

Gość wygląda nienajgorzej
choć mogłoby być lepiej ;) braków nie mam, wszystko ok, tyklo libido przez tabsy (a niczemu nnemu w antykoncepcji nie wierzę i już nie uwierzę;) ) na poziomie zerowym... ogólnie tylko mi przeszkadza (mam 20lat) tabsy zmieniałam, ale po wszystkich jakie miałam libido takie samo :( po co ci takie informacje??:)

Gość kizka
bo chce porównac ze swoim. nie wiem czy mieszczę się w normach krajowych;) a jak czesto sie kochacie?

Gość bleeeeeeew
ja pierdole, ale dno...18latka pyta jak wyglada zycie seksualne rowiesniczek...

co dwa, trzy dni choć ja mogłabym wcale:(

Gość kizka
mam 23 lata moj drogi przyjacielu, i pytam..bo mi wolno i jestem ciekawa

Gość problema mam dużego
nie wygląda bo go nie ma ;) trzyamam wianiuszek do slubu :classic_cool: hahahaha

Gość kizka
moze problem nie tkwi w tabletkach ale w tobie....może twój potencjał z natury jest niewielki. a jak było przed braniem?

przed braniem było taaaaaaaaaaaaaak suuuuuper:D a po tabsach jest śrdnio.. ale nie zrezygnuję z tablet - wolę już to niz co miesiac panikę (miałam okropnie nieregularne cykle) to chyba jest najlepszy bajer antykoncepcyjny tabletek - możesz się kochać bez ograniczeń, ale ci się nie chce - więc ryzyko ciąży spada:D

Gość bli ble blu
Seks uprawiam rzadko, poniewaz moj facet jest daleko i przyjezdza tylko raz w miesiacu.. Wiec jesli juz przyjedzie, to praktycznie jak kroliczki mozemy caly czas siedziec w lozku :) Orgazm tak, ale rzadko pochwowy.. Tylko lechtaczkowy, lub A W lozku spelniamy sie oboje i spelniamy swoje oczekiwania, marzenia, pragnienia (nie sa na szczescie zboczone, wiec mozna realizowac) Tak moj facet jest doswadczony, ale ja rowniez ;) Jak sie zabieramy? Spontanicznie, czasami powolutku z dluga gra wstepna... Czuje sie fantastycznie, bez tabu :)

Deska - to SE kup wibrator:P

Gość kizka
podobaja mi sie dwie ostatnie wypowiedzi:)

Gość kizka
no może teraz to beda trzy ostatnie:)

Gość bli ble blu
Aha.. Pojawily sie tabletki w niektorych odpowiedziach.. Nie biore ich i nie bralam nigdy. Cykle mam praktycznie regularne, wiec licze sobie te dni.. Jestem szczesliwa, a jelsi bylabym w ciazy, to bylby to kolejny powod do szczesia :) i jeszce jedno.. Ja wiem kiedy mam ten dzien plodny, bo podczas owulacji boli mnie podbrzusze :P

Gość o ja Cie kręce
jak czesto uprawiacie sex? w dni niepłodne codziennie, w płodne się powstrzymujemy jakoś:P macie orgazmy? tak, najczęściej razem:D:D:D wasi faceci sa fajni w łózku? idealny jest mój piękny doświadczeni? nie miał żadnego doświadczenia a mimo tego jest świetny, poprzedni doświadczenie miał a był do bani:O macie jakieś braki? nie wiem o co chodzi w pytaniu:P czujecie się spełnione? ooo tak:D co wam najabrzdiej przeszkadza gdy się kochacie? właściwie może tylko obecność rodziców w pokoju obok, tzn że nie możemy wydawać z siebie głośnych odgłosów:P co wam się najbardziej podoba? no co:P orgazm:D wasi mężczyżni maja duzy potencjał czy raczej średni? ogromny:P czasem się go boje;) jak wyglada wasze "zabieranie się do seksu"? no zaczynamy sie całować, rozbierać, gra wstępna i jazda:P