Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeppelinów fanka

hormonalna terapia zastępcza

Polecane posty

Gość zeppelinów fanka

doradźcie jakie leki najlepsze dla zdrowia i urody

Gość ale jakk too
? Tutaj chcesz rady co do leków na htz?

Gość zeppelinów fanka
biore estradot , biore , hehe , kleje plasterki od 3 lat po operacji chciałabym jakieś tabletki łykać plastry sa nie wytrzymałe biore 2 x dziennie prysznic i odklejają sie na zapas lekarz nie zapisuje

Gość zeppelinów fanka
ach , miałam sie spytać skąd to zdziwienie : tutaj to podobno forum o zdrowiu i urodzie

Gość ale jakk too
no ale przecież takie leki musi zapisać lekarz ginekolog ,to nie sa leki typu witamina c!

Gość ale jakk too
no chyba że chcesz skonsultować jakie leki inne kobiety dostają bo nie wyobrażam sobie tego,że tutaj dowiesz się jakie leki masz sobie kupić

Gość zeppelinów fanka
tak , ale sa tu zapewne jeszcze inne kobiety stosujące htz , mogą coś doradzić argumentacja ze system subdermalny jest mniej szkodliwy niż doustny jest dla mnie nieprzekonywująca po odlkejeniu ostatniego plastra do następnej wizyty u lekarza nie stosuje nic i zdycham , splam sie zywcem a pracuje dużo i nie jest mi łatwo umówić sie na wizytę z wyprzedzeniem

Gość ale jakk too
no chyba że tak chociaż nie bardzo rozumiem dlaczego nie umawiasz sie na wizytę

Gość zeppelinów fanka
oczywiście ze sie umawiam , ale okazuje sie przed wizytą że musze być w dżobie i tyle tak czytając kafeterie dochodze do wniosku ze rzeczywiście w Polsce kobiety nie korzystają z htz jesteśmy jednak zaścianek

WITAM zeppelinów fankę Jeśli jeszcze tu zaglądasz to sie do mnie odezwij.Mogę ci coś podpowiedzieć na temat HTZ marbella@vp.pl pozdrawiam

WITAM zeppelinów fankę Jeśli jeszcze tu zaglądasz to sie do mnie odezwij.Mogę ci coś podpowiedzieć na temat HTZ marbella@vp.pl pozdrawiam

Gość manopauzka
hej dziewczyny ja tez jestem ciekawa jakie stosujecie rodzaje HTZ? Naleze do tego grona od dwóch lat(jestem po operacji usunięcia jajników więc nie mam wyjscia} i też chciałabym się dowiedziec co jest najlepsze,ewentualnie jakie alternatywy stosujecie.Może warto ozywic to forum,bo nie sądzę,że wszystkie stosujące htz nie miały bogatych doświadczeń z tą metoda terapii.Podzielcie się z nami swoimi doświadczeniami...pliss