Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbynio 28

Orgazm kobiety z wytryskiem

Polecane posty

Gość Zbynio 28

Witam kiedyś miałem kobietę która w czasie orgazmu miewała wytrysk ale innych takich nie spotkałem a podobno sie zdarzają. Co o tym wiecie? Proszę o wypowiedzi.

Gość optymistka77
ja tak mam prawie każdy orgazm to wytrysk na poczatku sie wstydzilam, ale teraz jestem dumna...nie u każdej tak jest

Gość optymistka77
nazywa sie to "Squirting "

Gość a taki ch00j
Squirting - to mocz !!!!!!!! :classic_cool:

Gość a ile tego wytryska
bo ja zostawiam taka plame na poscieli srednicy ok 6 cm, nie wiem czy to wytrysk czy po prostu jestem mokra z podniecenia...

Gość bli ble blu
jesli kobieta ma orgazm pochwowy, to zawsze ma wytrysk.. Tylko jesli jest w pochwie penis, to wytrysk nie wyskakuje na zewnatrz, bo dziurka jest zatamowana ;) Raz doprowadzilam sie palcem i mialam wytrysk.. Zdziwilam sie troszke :P

Gość Zbynio 28
Do optymistki 77 To faktycznie jesteś super. Chciałbym to z bliska zobaczyć i poczuć. Na ile cm ci tryska? Jaki jest kolor i koosystencja wytrysku?

Gość Zbynio 28
Do bli ble blu Nie każda z orgazmem pochwowym ma taki wytrysk. Moja dziewczyna ma orgazm pochwowy i ogladałem z bliska jak sobie masturbowała cipkę i nie miała wytrysku tylko zwykły orgazm i mokra cipkę.

Gość Zbynio 28
Bardzo mnie podniecaja takie wytryski kobiece. A ty bli blu ble jakie masz duże te wytryski?

Gość OLA 3 w 1
Musiała być bardzo podniecona. Jak kobieta nie jest na maxa podniecona to orgazmu nie będzie mieć.

Gość Zbynio 28
Oczywiście ze warunkiem orgazmu jest podniecenie na maxa . Ale mnie chodzi o orgazm z wytryskiem z cipki tylko niewiele kobiet taki ma.

Gość vvv

ja mam wtrysk biały a czasem jest inny np. raz był zielony czy to oznacza ze mam chore nasieniowody?