Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna z gustem

Grube dziewczyny sa odrazajace

Polecane posty

Stańczyk nic do Ciebie nie ma poison ivy w związku z tym, że nie lubisz niskich chłopaków. Masz do tego prawo bo jesteś wysoka. O wiele większe pretensje ma on do niskich dziewczyn, które lecą na wzrost bo te są właśnie w jego typie.

nie twierdze ze cos do mnie ma zeszta jestm aspoleczna i wredna wiec by mnie to nie zdziwilo :P bylam tylko ciekawa, to jeszce nie tak zle, mogl miec 151cm :P, a tak nie jest wysoki ale tez nie niski, taki sredni wzrost, jakby chcial to by mial dziewczyne ale on ma taki problem jak ja wiec poki co samotnosc :P (ten problem to niskie poczucie wlasnej wartosci jak cos..........)

18 (prawie) skads Cie kojarze malwinko ale nie moge sobie przypomniec, ale jestem prawie pewna ze z jakiegos dzisiejszego topiku

Gość Pajacyk.pl
Chłopacy są sympatyczniejsi niż dziewczyny

nie strasz mnie!! wlasciwie to wydaje mi sie ze juz przestalam rosnac, a przynajmniej zyje taka nadzieja :)

Wysoki wzrost ma swoje plusy. Zawsze możesz zostać modelką albo aktorką, chyba że nie masz nadzwyczajnej urody.:-P

Gość a ty co taki
Pajacyk.pl czyli mówisz, że jesteś ciepły i lubisz chłopców.... no, no....

hm widze że tu dyskusja już zagorzała, jednak ja wróce do początków troche. podpisuje się pod topiciem - główną 1 wypowiedzią. grube dziewczyny są odrażające przez swoje zaniedbanie . I mówie to ze swojej dziewczęcej perspektywy- która przytyła, która przytyła NAWET bo bierze leki hormonalne. Ale zawsze mozna sie troche pokatować dietami czy cwiczeniami by być w normach ... :( Nie rozumiem jednak czepiania sie wzrostu bo tego sobie nikt nie wybiera ! a Posione ivy wcale nie ma aż takiego kosmicznego wzrostu przestancie! Czy na tym forum nalezy kazdemu wmawiac kompleksy??

nie nalezy ale sie wmawia :P tu w wiekszosci siedza ci co \"przegrali zycie\" wiec sie dowartoscowuja kosztem innych-taka niepisana zasada.....

Gość kappia
poison ivy - ja mam 175 i nosze 10cm szpilki - niech sie wstydzi ten kto patrzy!:) kiedy bylam z nizszym facetem tez nosilam szpilki - on zawsze mowil ze podoba mu sie ze jestem wysoka:) za nic w swiecienie zamienilabym sie na wzrost i nie zmniejszylabym go nawet o milimetr:D

Gość Należę do zgrabnych
ale takie tematy mnie po prostu noszą.!!!!!!!!! Dlaczego nie ma tematu , grubi faceci są odrażający? Bo kurna są!!! Jak taki tłuścioch ślini się na mnie to sobie myśle, co taka gruba sierota chce od takiej fajnej kobietki jak ja? Ale wam panowie wydaje się, ze z racji jak jesteście mężczyznami to nie trzeba dbac o kondycję i wygląd? BŁĄD!!!!! jestescie odrażający. Te tłuste, grube bebzony przyprawiają mnie o mdłości.żenada, fuj

Gość Należę do zgrabnych
I wara od grubych dziewczyn. Znam cudowne i wartościowe dziewczyny, które przytyły i nic nie straciły na swojej kobiecości.

kappia-nosze 7cm :), no mam kilka par nizszych :P ale szpileczki to moja wielka milosc :P poza tym sa 2rzeczy ktore lubie w swoim wygladzie-wlosy i figure-a na szpilkach wygladam jeszce lepiej (w sensei ze to wydluza nogi) ale i tak mam z podstawowki jeszce taki uraz ze jestem wyzsza, chociaz ostatnio stwierdzilam ze z wiekiem inni rosna i juz nie jest tak zle , ae i tak nie znam wielu wyzszych ode mnie dziewczyn wiec stanczyk ie musi sie martwic :P

Gość Należę do zgrabnych
nie czytałam tego forum, temat mnie zaintrygował i się wkurzyłam, więc spontanicznie napisałam. A ile wzrostu ma Stańczyk?

169cm wiesz nie chodzi o nadwage kilkukilowa ale otylosc-to nie jest ladne ani zdrowe ale mialas racje ze faceci w wiekszosci nie maja do siebie zastrzezen nawet jak powinni........

Gość Pajacyk.pl
Kobiety są takie gburowate a faceci to takie fajni ludzie. Odrazu widać że przyjaciel. A kobieta to by najchętnie zabiła wzrokiem

Gość Należę do zgrabnych
JUż doczytałam Stańczyk na 169 cm Adam Małysz ma 168 cm i waży 53 kg. I wszyscy go kochają. Jakie to ma znaczenie? Liczy się człowiek, osobowość. Jeśli ktoś ocenia po wyglądzie, to świadczy tylko o nim.

Gość Pajacyk.pl
Faceci mogą się nie znać a zachowywać się jak starzy kumple a kobiety są takie oschłe że aż ciarki przechodzą

pajacyk--------------------> zazwyczaj ale nie zawsze ja osobiscie nienawidze dziewczyn ktore sa milusienkie dla chlopakow a kazdej innej dziewczynie wydlubalyby oczy, ale nie mozna generalizowac

Gość Należę do zgrabnych
Temat mnie poruszył i az mnie nosi. Jestem z brzydkim meżczyzną, który jeste moim światem.Kocham go nad życie. (śpi teraz:)) Mam świadomośc tego, ze jestem zgrabna i mówią, ze ładna. I co z tego? Nie zamienie swojego brzydla za żadne skarby świata. Dla mnie jest najpiękniejszy na świecie. On codziennie pyta dlaczego z nim jestem? BO GO KOCHAM. Jest dla mnie najpiękniejszy, najmądzrejszy. Uroda mija, mój brzydal jest naj....

Gość Pajacyk.pl
Pokaż go

Gość Należę do zgrabnych
To mój i tylko mój ukochany. Jesteśmy 3 lata i wierzę, ze będziemy zawsze razem. Nie uroda się liczy, ale prawdziwe uczucie. Wiem, co piszę. A piszę z perspektywy tej Ladniejszej. Nie raz słyszałam teksty typu, "co taka laska robi z tym facetem?" Proste. Kocha go.Ot, tyle

Gość powiem wam prawdę
prawda grube dziewczyny sa odrażające,ale kiedys schudną :D aaaaa faceci z niskim wzrostem ktorzy nienawidza grubych kobiet nigdy nie urosną. prawda w oczy kole :classic_cool: co nie zmienia faktu ze w zyciu chudym i wysokim jest latwiej ;)

Gość Należę do zgrabnych
Zgadzam się z ostanim zdaniem. To fakt. Smutny, ale prawdziwy:( Ładni , szczupli, wysocy mają jakby z przypisania lepiej. Niesprawiedliwe, ale znam to uczucie. Zapamiętują mnie w sklepie, bo mam ładną twarz. Sąsiedzi są mili, bo jestem zgraba. itd, itp. CHORE SPOŁECZEŃSTWO! Nie wnętrze, ale wygląd się liczy. Dla mnie mój Misiu jest moim priorytetem.Cudownym, mądrym , kochanym człowiekiem. I nie oddam go za żadne skarby. On ma taką aurę, że zadna zewnętrzna brzydota nie przesłoni jego wnętrza. Jest piękny sam w sobie. I nikt, kogo się szczerze kocha nie będzie odrazający. Wygląd jest dla pustaków. Uczucia , to coś wyższego. Pozdrawiam i nie zmienie zdania.A teraz idę sie przytulić do mojego słonka jedynego.Dobranoc.

Gość Pajacyk.pl
A dlaczego zdecydowałaś się z nim być ?