Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im wiecej

im wiecej ja nie chce...

Polecane posty

Gość im wiecej

tym wiecej on chce. Im wiecej ja ponizam, mowie, ze nie chce go znac , nic miec z nim do czynienia, tym wiecej on sie stara, dzwoni, prawie, ze placze do sluchawki. O co chodzi z takim chlopem? Dodam, ze to typ macho:)

Gość njaaa
Powiem Ci coś, co jest udowodnione naukowo - im bardziej odrzucasz faceta, tym większym on chce być zdobywcą. A jak pozwolisz mu wrócić to Cię oleje O_o

Gość im wiecej
dlaczego zaraz "durna fladro" ? Pytam, bo jakos do tej pory za bardzo uczucia mi nie okazywal. Raptem teraz, jak moze stracic.

Gość to nie sa frustracje tylko jaj

To również są jaja:O \"faceci też musimy na coś patrzeć i też musimy dokonywać wstępnej selekcji i odrzucać bezwartościowe grubasy\" \"To nie jest ściema.:-O Chciałam wam tylko zakomunikować o śmierci mojego dobrego znajomego z podstawówki. Byłam jego jedyną koleżanką ale on mnie nie uznawał. :-( Chciałam żebyście się dowiedzieli o jego śmierci, w końcu udzielał sie tu przez jakiś czas.\" \"Ja się nie cieszę. Właśnie dzisiaj mój kolega się zabił.:-( \" Mnie te Twojej jaja nie śmieszą:O P.S. Szkoda że jak sobie ktoś robi \"jaja\" z niskich to taki tolerancyjny nie jesteś.