Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malaaaaaaaaa

DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość Malaaaaaaaaa

Hey wam.. mam glupie pytanie... chce uzywac tamponow tylko jak ja mam go zalozyc czy wlozyc hehe normalnie probowalam i nic... pomozcie mi!!!

Gość koko777
tez mialam ten problem po tylu latach zmusila mnie do tego sytuacja---basen normalnie kucnij i wsun go dosc gleboko!!!!!co tu gadac po jakims czasie dojdziesz do wprawy!!!ale lepiej nie uzywac ich czesto sa nie higieniczne i wogole moga powodowac otarcia itd....-to tylko moje zdanie oczywiscie!

po ierwsze odpręż się, po drugie użyj najmniejszego rozmiaru, po trzecie połóż jedną nogę na wannie, albo toalecie, zegnij leciutko w kolanie nogę na której stoisz i delikatnie wsadź tampon, możesz sobie pomóc rozchylając nieco wargi sromowe drugą ręką. poświęć na to trochę czasu powinno się udać bez problemów. powodzenia :)

Gość Malaaaaaaaaa
Dzieki za odpowiedz a propo basenu wlasnie mialam isc ale coz... nie wybiera sie czasu.. ;(

Gość tamponik111
moja rada - nie używaj tamponów zbyt często -jedynie w wyjatkowych sytuacjach jak np. basen na początku okres jest obfity i w tych dniach też raczej się nie poleca wiadomo częsciej trzeba zmieniać no i "skrzepy" które zwykle bywają nie mają "ujścia" -takie jet moje zdanie ale ogólnie po to to wymyslono aby używać- jednak rozsądnie nie "okazjonalnie"

Gość koko777
no to zapodaj tego bialego kolego i heja na basen!!!! odrazu lepiej a po co rezygnowac z przyjemnosci? pozdrawiam!!!

Gość tamponik111
miało być ---"jednak rozsądnie i "okazjonalnie" :)

Gość koko777
oczywiscie chodzilo mi o kolege tampona!!!!!!!!!!!!!hhihihihih

Gość koko777
no to jest okazjonalnie na basen!!!!!!!!!!!!!!!!!ja tylko i wylacznie wtedy zakladam to jest tylko jedna godzina!!!!!!!!!!!!!!