Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naneczka1982

prosze poradzcie mi!

Polecane posty

Gość naneczka1982

Witam szanowne Panie. Widze ze jestescie tu bardziej doswiadczone ode mnie wiec prosze was o odpowiedz. Ja aktualnie nie staram sie o dziecko ale jakby mialo byc to ok. Chodzi o to ze okres mi sie spoznia 6 dni ale probleme jest dla mnie temperatura pochwy utrzymujaca sie drugi tydzien na poziomie 37.2-37.5 natomiast tempka ciala jest w normie. Jakos nie podejrzewam zadnego zapalrnia o co chodzi jak myslicie?

Gość naneczka1982
chcialam tylko wiedziec o czym moze swiadczyc taka temp pochwy jesli temp ciala jest w normie bo juz zczynam miec zle mysli.. :(

Gość niki...
a czy kochalas sie??

Gość naneczka1982
tak z narzeczonym stosujemy stosunek przerywany nie potrzebujemy lepszej antykoncepcji.

Gość niki...
a ile masz lat??to jak sie spuscil do ciebie???

Gość naneczka1982
mam 25 niby nie spuscil ale mielismy jeden niepewny stosunek czy wystarczajaco wczesnie wyjal, stosujemy ta metode od dawna. Chodzi mi o to ze jakos jestem strasznie ciepla wewnatrz pochwy i to mnie zastanawia a zadnych objawow innych chorobowych nie mam..

Gość niki...
to jak sie nei spuscil to nie bedziesz w ciazy:) najwyrzej zrob test!moze bedziesz miala okres bo temperatura ciala jest wysoka w tym czasie:)ja tez mam jeden problem:( ostatnio sie kochalam z moim chlopakiem(nazyczonym) i sperma byla na moich wrgach i martwie se czy moge byc w ciazy!mialam dni plodne jesli mozesz mi pomuc to odp

Gość do niki
Chyba bez sensu jest zakładac dwa takie same topiki, i jeszcze na następnym pisać te swoje bzdury. Jak jajniki to migdałki to pewnie będziesz w ciąży....i jeszcze jak się nie znasz to nie pisz głupot i nie wprowadzaj nikogo w błąd. Chyba, że lubisz się tak bawić i ci się nudzi - to współczuję. Naneczka, zrób test, podwyzszona temperatura która utrzymuje sie dłużej niz 14 dni może, ale nie musi świadczyć o ciąży. Jej spadek prognozuje miesiączkę.