Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubaa

KTO STOSOWAL GYNO-FEMIDAZOL??? JAKIE REAKCJE??? PLEASE NAPISZCIE

Polecane posty

Gość hubaa

JA MAM PLAMIENIA PO 2 TABLETECE ,OD CZEGO TO MOZE BYC??? HELP

Gość paulina-zonkk
no ja to stosuje :) nie ma plamien ale wychodzi to lekarstwo biale i jest troche zabarwione krwia ale to naormalne nie przejmuj sie . jesli zauwazysz cos niepokojacego to idz do gina pozdro

Gość hubaa
dzieki za odpowiedz,no wlasnie to co wyplywa jest tak jakby z krwia,a tabletka jest przeciez biala,balam sie ze to jakas reakcja uczuleniowa,dzieki wielkie

Gość hubaa
czy ktos jeszcze moze potwierzdic czy to normalne zjawisko czy z czyms zwiazane????

ja stosowała kiedys ale u mnie było bez krwi ale za to bardzo piekło i paliło nic nie pomogło a co do krwi to troche dziwne nie wiem czy to takie n ormale zobacz co pisze w działanich ubocznych

Gość hubaa
no własnie nie jest w ulotce napisane nic o takich skutkach. dodam ze moja ginekolog stwierdzila u mnie mala nadżerke,zastanawiam sie czy to moze od tej nadzerki.ja nie odczuwam zadnego pieczenia itp tylko martwie sie zabarwieniem tej wyplywajacej tabletki,nie wiem czy w ogole powinna ona wyplywac...moze nie chlania sie za dobrze...

tabletki dopochwowe powinno sie stosowac na noc pozieważ jak spisz to nie chodzisz i wtedy cały lek sie wchłania a na dzien to nie ma sensu bo jak włożysz to ona wypłynie i nie ma leczenia a co do zabarwienia to naprwde nie wiem używałam róznych globulek i też mam nadżerke i nic mnie takiego nie spotkało wiec mnie to dziwi bo lek nie powinien uszkadzac szyjki macicy

Gość hubaa
hmmm.to ja juz nie wiem,ja stosuje go na noc ale chyba caly sie nie wchlania na to wychodzi...skad ta krew w takim razie?.chyba wybiore sie do lekarza bo moze powinnam przerwac leczenie,dzieki za odpowiedz

warto sie skontaktowac z lekarzem bo to nie naturalne jak dla mnie ale wiadomo każda jest inna i inaczej reagujemy na leki nic wiecej nie pomoge i zrób cytologie bo to ważne jak masz nadżerke żebys nie miał problemów z zajsciem w ciąże oczywiscie nie rób żadnego zabiegu jesli nie rodziłas bo nie wolno

Gość hubaa
dzieki serdeczne za rady,jeszcze nie rodzilam i moja ginekolog tez mowila ze na razie tego nie ruszac, ale rzeczywiscie musze zrobic ta cytologie. a jak poradzilad sobie ostatevznie z infekcja pochwy,bo pisalas ze gyno-femidazol nie pomogl...jakis inny lek...Ja sie obawiam tych ciaglych nawrotow bo nie wiem jak to potem z ciaza,zeby te infekcje nie zagrazaly,nie moge sie z tym uporac;/.pozdrawiam

Gość grenadinia
chyba to nie jest normalny objaw,radze isc do lekarza

hubba---- infekcje zawsze moga nawrócic ja też maiałam z tym problem i długo sie leczyłam i swojego chłopa też na własną reke bo juz nie miał siły na lekrzy jak cudoawli jestem farmaceutą wiec dostęp do leków mam nieograniczony i wyleczyłam sie ale jak zaszłam w ciąe to trzeba uważac nie zmieniac płynów do higieny intymnej ale ja i tak sie nabawiłam infekcji ale teraz lekarz tylko mi przepisał clotrimazol glob co 2 dni i przeszło i mam spokój w ciąy tylko wolno brzac leki za zgodą lekarza pozdrawiam

Gość gruszkowaa
ja bralam ale nic takiego nie bylo,ale rano tez wyplywalo

Gość hubaa
halo ktos jeszcze moze cos wie?