Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllla7

czy to normalne ?

Polecane posty

Gość alllla7

żeby mając 28 lat nigdy w życiu nie przeżyć prawdziwej miłości. Nie mówie tutaj o żadnych chwilowych zauroczeniach, które mi sią zdarzają rzadko i trwają krótko - miesiąc lub dwa , lecz o prawdziwym gorącym uczuciu o którym marzę i na które jestem gotowa , o tych motylkach w brzuchu, o szybszym biciu serca i innych symptomach zakochania. Jak do tej pory to uczucie mnie skutecznie omija. Czy ktoś z Was znajduje się w podobnej sytuacji , czy ktoś z Was -30 latków może mi tu odważnie powiedzieć że nigdy nie był zakochany/a i nigdy nie był z nikim na poważnie.

Gość alllla7
nie czytajcie tego, mam downa i owsiki na mozgu :) poza tym pieerdole farmazony jak potluczona, ide sie pwoiesic na skakance 💤

Gość alllla7
oj nie ładnie nie ładnie tak się podszywać pod inną osobę

Gość ***fdw
ot nie jest normaln e tobie trzeba lat terapii

Gość Agata21mila
Ja choć mam dopiero 21 lat spotkałam sie dośc wczesnie pierwszy związek 17 lat dłuzszy 9 miesięcy lekkie zakochanie po 2 miesacach totalne znudzenie drugi nawet nie poczułam zakochania takich epizodów po kilka spotkan nie zlicze az doszłam do związku gdzie poczułam miłość do lovelasa z dyskotek i zakochałam sie nie tylko ale poznałam czym jest prawdziwa miłość do zwariowania zalezy na kogo trafisz i jakich facetów przyciągasz.

Gość alllla7
zazdroszcze Ci Agatko ale i zycze wszystkiego najlepszego