Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasnąca ona

kaszel- ważne

Polecane posty

Gość gasnąca ona

Witam, mam b. uporczywy kaszel. Odkąd pamietam, b .czesto meczyl mnie kaszel suchy, teraz tez chorowalam tydzien, bralam antybiotyki, mialam zap. gardla, skonczylam brac je wczoraj, i dzisiaj okropny kaszel, cos siedzi mi w oskrzelach i nie odrywa sie, bo wlasnie mam taki kaszel suchy. I takie pytanie, czy komus zdarzylo się moze kaszląc mieć nagle uczucie krwi w gardle? bo w pewnym momencie mialam takie wrazenie, juz drugi raz.Nie wiem czy to jedynie moj wymysl, czy moze zdarza sie tak czasem, moze komus z Was? Nie wiem, czy tak po prostu moge to zbagatelizowac... Przepraszam za takie pytanie, moze dziwne, albo glupie..ale to wazne dla mnie. Milej nocy zycze

Gość dziewuszka1234
ja chyba tez mialam takie wrazenie podczas kaszlu, ze krew mi tam podeszla

ja mam uporczywy kaszel, moga być różne przyczyny; idź do lekarza, jak czujesz, że to może byc coś z oskrzelami, najprawdopodobniej masz przewlekłe zapalenie oskrzeli, albo dobrze nie wyleczyłas pierwszego i teraz ci sie odnowiło-np nie brałaś do końca antybiotyków-jak sie lepeij poczułas to odstawiłaś;))))))))))))))))))))najlepeij idź do lelarza, na pewno ci powie o co chodzi

witam ja miałam podobny problem, poprostu cały czas kaszlałam, najpierw męczył mnie suchy kaszel tylko po wysiułku, potem tak poprostu bez niczego , napoczatku na zabagtelizowałam piłam jakieś syropy na kaszle ale to nie pomagało w końcy poszłam do lekarze dostałam skierowanie do pulmologa i alergologo okazało się że to ASTMA OSKRZELOWA gdy bym poszła szybicej gdy ataki kaszlu były tylko po wysiłku,pewnie była bym już zdrowa a teraz stwierdzili u mnie astme 4 stopnie i choć ciągle jestem hospitalizowana to i tak kaszel dalej pozostał

Gość ***********
ja małam niewielkie ilości krwi w odkrzusinach, jest to syndrom grużlicy, więc marsz do lekarza i na rtg, może okaże sie że to tylko podrażnione od kaszlu oskrzela...

Gość gasnąca ona
dziekuje za rady...bylam w piatek u lekarza. Mam zapalenie oskrzeli. Okropnie sie dzis czuje, temperatura prawie 39 stopni, okropny, juz mokry kaszel, boli mnie kazdy miesien, plecow i brzucah, ruszac sie nie moge. Teraz cos zjadlam, i wracam do lozka spac, bo tylko na to mam jeszcze sile. Ech...Jak wyzdrowieje chcialabym zrobic RTG ,nigdy nie zaszkodzi.. Pozdrawiam