Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabryka ptasiego mleka

za 3 misiące slub co jeszcze do załatwienia?

Polecane posty

Gość fabryka ptasiego mleka

Za nidługo będzie ślub.Nie wiem co jeszcze robić?narazie siedzę i nie robie nic , gdyz wydaje mi sie ze wszystko jest.A moze o czyms nie pamietam? sala jest.Menu wybiore jak juz będe wiedziała kto i ile osób bedzie. Zaproszenia gotowe- czekaja do wysyłki. Zawieszka na wódkę. Są. Wódki napojów i soków ciast tortów jeszcze niema. No ale to mozna kupic na tydzień przed i dowieśc na salę. Ciasto mozna zamówic lekko na 3 tyg przed slubem- tak mi mówili.Też nie wiem ile rodzai. Bukiet- wiem gdzie, zapisali mnie na termin, ale decyzja i tak zapadnie na 2 tyg przed ślubem. Nauki w trakcie- do usc pójde jak juz nauki będa i wtedy do księdza aby protokół podpisac, opłacić i dac na zapowidzi. data w kościele zapisana. Fotograf orkiestra i kamerzysta nagrani-kwestia przypomnienia im. dekoracja autka jest. suknia upatrzona i w sumie zaliczowana już.Welon sie dokupi. co jeszcze trzeba? obrączki sa do odbioru. fryzjer i makijazysta umówieni. chyba organista został i kościelny.O nich tez nie mozna zapomniec. czy jest coś jeszcze? bo nie wiem co mam teraz robić. narazie siedza i czekam.a dni lecą.

Gość Orkiestra
To będziesz miała orkiestrę? A jaką, dętą może? Albo Polskiego Radia?