Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszka20tka

KOLATANIE SERCA PRZEZ TABSY ??

Polecane posty

Gość kaszka20tka

miesiac temu wzielam bylma u gina i przepisal mi cilest. postanowilam ze sprobuje . lecz po jednej tabletce mysalalam ze wykituje. wzielam ja na noc i moje serce szalalalo jak opetane... potem na nast dzien nie odwazylam sie wziasc kolejnej bo myslalam ze sie wykoncze...1 tabletke cilest na noc i myslalam ze nie przezyje.. moj gin pow na to ze to nei mozliwe zeby sie tak dzialo ze na pewno mi sie tak wydawalo i zebym sprobowlala brac.. nie chcial slyszec o przepisaniu innych ..bo twierdzi ze skoro robilos ie mi tak po tyhc to i po kazdych tak bedzie skoro twierdze ze tak bylo a ja myslalam ze umre i tu pytanie czy ktoras z was tez tak miala ?? prosze o odp

To jest możliwe. Przez hormony. Ja mam lekką wadę serca, chodzę regularnie do kariologa. Odstawiłam tabletki bo strasznie mi serce dokuczało. Kardiolog powiedział że to przez hormony. Może Ci to ustąpić kiedy organizm przywyknie do tabletek i te hormony Ci się uspokoją. Ale niekoniecznie może to nastąpić. Może poprostu jesteś wrażliwa na zmiany hormonalne i dlatego tak się dzieje. Ja ostatnio brałam tabletki hormonalne ponieważ staram się o dziecko i miały mi one pomóc. Moje sercowe dolegliwości bardzo się zwiększyły, poszłam do kariologa a on powiedział że to znowu przez hormony.... Brałam dalej te tabletki bo zależy mi bardzo na dziecku ale ciągle miałam to kołatanie serca. Teraz już ich nie biorę i znacznie się poprawiło. Może powinnaś udać się do innego ginekologa i tam się poradzić. Życzę powodzenia i spokojnego serduszka. Pozdrawiam 🌼

Gość kaszka20tka
a czy gdybym sprobowala z plastrami to tez mi sie tak moze dziac ??

Kochana nie mam pojęcia jak to jest z plastrami. Może spróbuj jeszcze brać codziennie magnez. To bardzo pomaga na takie kołatanie. Albo idź poprostu do innego gina i może on Ci coś poradzi.

Gość kaszka20tka
ok dzieki tak sprobuje :)