Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miczkaa

kiedy wystawi krwawienie z odstawienia?

Polecane posty

Gość miczkaa

wczoraj nie wzielam 1pigulki z nowego opakowania kiedy wystawi u mnie krwawienie z odstawienia? dzis? prosze napiszcie

Gość miczkaa
niech ktos poradzi

Gość u mnie zawsze po 3 dniach

Gość no raczej MA......
ja mam drugiego dnia ale może wystąpić od 1 do 7 dnia - nie denerwuj się :)

Gość jezeli nie wzielas pigulki
z nowego to powinnas bys juz po krwawieniu... tzn. konczysz opakowanie, masz krwawienei, nie zaczynasz nastepnego opakowania, po jakims czasie (zalezy od organizmu) dostajesz juz normalny okres.

Gość miczkaa
czyli nie ma czegos takiego jak po zakonczonej 7dniowej przerwie krotkie krwawienie tak? mam poprostu czekac na okres?

dziewczyno widzę że nie zupełnie wiesz co bierzesz! więc tak zaczynasz tabletki, bierzesz 21 dni później jak kończysz to opakowanie robisz przerwę 7 dni w czasie tej przerwy dostajesz okres (a dokładniej krwawienie z odstawienia). może on się pojawić w dowolnym momencie tej przerwy, od 1 do 7 dnia. później zaczynasz brać nowe opakowanie. np. 1 tabl wzięłaś w piątek, opakowanie skończyłaś w czwartek, masz @ i w piątek bierzesz kolejne opakowanie. czy wszystko rozumiesz?

Gość miczkaa
chyba Ty nie rozumiesz o co ja pytam, a pytam o krwawienie po odstawieniu pigulek a nie podczas ich brania !!!

Gość miczkaa
widze ze powinnam byla sformuowac moje pyt inaczej: czy w przypadku gdy nie biore po7dniowej przerwie nowego opakowania koniecznie musi wystawipic krotkie krwawienie ? czy moze tylko mam czekac na normalny okres ktory pewnie przyjdzie niepredko ?

no to sorki faktycznie nie zrozumiałam :) zwracam honor :) no więc tak jak skończyłaś brać, to normalnie powinnaś dostać krwawienie z odstawienia, przecież twój organizm nie wie, że już nie weźniesz. ja jak zakończyłam branie ostatniego opakowania, to normalnie po 4 dniach dostałam krwawienie(zawsze miałam w 4 dniu). kolejny okres, ten prawdziwy, występujący sam z siebie mi sie spóźnił, ale to już inna bajka. bo z tego co rozumiem to pytasz o ten pierwszy, zaraz jak odstawisz tabsy. tak wiec ten powinien być! :)

Gość miczkaa
tak tak pytam o ten ktory nastepuja zaraz po odstawieniu. bo troche sie martwie, mialabym wziasc pigulke normalnie w czw, a dzis sob i nie mam krwawienia:(

oj to niefajnie, a długo brałaś tabsy? czy masz powody doniepokoju, tzn jakieś ryzyowne stosunki, zapomniane tabletki, czy coś w tym stylu?

Gość miczkaa
bralam 2lata, powodu do niepokoju (poza tym ze niemam tego cholernego krwawienia) nie mam , zadnej nie zapomnialam itp.

to dziwne nie powiem. poczekaj jeszcze trochę, np tydzień i jak sie nie pojawi to idź do lekarza. nic więcej niestety nie pomogę, bo lekarzem nie jestem. mam nadzieję że niedługo to @ sie pojawi :)