Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkia

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość kasienkia

mam bule podbrzusza bola mnie piersi zrobilam test i wyszlo mi jedna mocna kreska a druga slaba?

Gość powtórz
test jutro rano.

Gość kasienkia
i mi moze dokladnie wykryc czy jestem w ciazy bo okres mi sie spuznia o 6 dni

Gość hubaa
to za malo objawow zeby zaraz mowic o ciazy,spokojnie,powtorz test i sie upewnij,ale bole w podbrzuszu moga wynikac z czego innego,tak wiec powtorz test zeby miec pewnosc ,powodzenia

Gość CHYBA JESTEŚ
nawet słaba kreska oznacza ciążę...

rozumiem okres spóznia sie 6 dni to kup test Quick vue i zrób go nawet teraz i jak wyjdzie jedna mocna adruga słaba to jestes w ciąy ten test jest niezawodny i jak pokaże wynik tak jest i już a co do bóli piersi mogą byc mnie bolały cały pierwszy trymestr a w drugim mi już pszeszło a bóle brzucha róznie bywałao

Gość julkaa20
hey... tak sie zastanawiam jak to jest z tymi kalkulatorami dni plodnych hyyym... @ dostalam 26.02...a w nocy z 10/11.03. kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia i doszlo do pelnego wytrysku...pozniej 15.03 tez bez zabezpieczenia i tez doszlo do pelnego wytrysku...:)... hym czy jest duze prawdopodobienstwo ze doszlo do zaplodnienia i bedziemy miec dzidziusia:>??? prosze o odp na mojego posta z gory dziekuje :) :*:*:*

Gość julkaa20
mhhhm tez tak myslalam hehe :) dreczy mnie tez temat testo...jakie...a przede wszystkim kiedy... niektore testy sa tak czule ze wykrywaja ciaze juz w 6 dniu po zaplodnieniu...no wlasnie po...a wiec pewnie bede musiala poczekac troszke dluzej bo z tego co wyczytalam to do zaplodnienia dochodzi okolo 5 dni a pozniej przez okolo 7-8 zarodek zagniezdza sie w macicy...i podobno po 11 dniach od zaplodnienia pojawia sie podwyzszony poziom HCG...w krwi...a nieco pozniej w moczu..ehhh i badz tu madrym hyhy ;p...tak wiec widze ze test powinno sie robic okolo 2 tyg od zaplodnienia...wtedy ma sie najwieksza pewnosc co do wyniku...tylko czy tyle wytrzymam hyhy z dnia na dzien zzera mnie ciekawosc czy ta mala fasolka sie tam juz rozwija:):P... a jakie jest Wasze zdanie na temat testow:>??? czekam na odpowiedz:) pozdrawiam cieplusio :*:*:* :)

poczekaj do dnia przewidywanej miesiączki i zrób tes polecam QIUCK VUE są anjczulsze i nigdy sie nie mylą wiem bo sama robiłam o każdej porze dnia ale moją ciąze planowałam

szalona krowa ---> spaźnia chyba a nie spóźnia :P :P :P :P 🖐️

Myszka a jakie Ty miałaś objawy oprócz braku @ ?? ;) tzn o same początki mi chodzi :)

Gość zmartwionaaa_83
Witam.Mam nadzieje , ze ktoras z Was pomoze mi rozwiac moje watpliwosci... Starsznie sie denerwuje. 14 listopada przestalam brac tabletki antykoncepcyjne - 16.XI dostalam okres( trwał 5 dni) , nastepne mialam 12.XII ( 5 dni) , 8.I ( 6 dni) , 29.I (5 dni) , 17.II (5 dni) . Kochalam sie 6 marca oczywiscie z zabezpieczeniem , ale do tej pory nie mam okresu - liczylam , ze bedzie 21 dnia cyklu. Strasznie sie martwie , ze moge byc w ciazy.Moj chlopak po stosunku zdjal prezerwatywe i ta sama reka dotknal mnie "tam". Czy jest mozliwosc zaplodnienia ?? POmozcie dziewczyny...

zmartwiona --> mam podobny problem :P tzn odstawiłam 13 stycznia @ miałam 19 .I potem 14.II a teraz mam 31 dzien cyklu i ani widu @ :P z tymże my na przerywanym jechali :O ale wiesz po odstawieniu często organizm wariuje i @ sie opoznia pozatym 21 dniowe cykle to stanowczo za krotko i lepiej, żebyś dostała póżńiej a cykl się wydłuzył optymalne to miedzy 28 a 32 dniem więc 21 to zdecydowanie za malo

Gość NIE...

Gość NIE...
NIE STOSUJCIE BOBO TESTU JA ZROBILAM GO WIECZOREM I WYSZLY MI DWIE KRESKI TA DRUDA TAKA SLABIUTKA WIEC RANO POWTORZYLAM TEST TEJ SAMEJ FIRMY I WYNIK BYL TAKI SAM JAK WIECZOREM A POZNIEJ SIE OKAZALO ZE NIE JESTEM WCIAZY!!!

Gość zmartwionaaa_83
do teoria: dziekuje Ci bardzo za odpowiedz , ja tez mysle podobnie jak Ty , ale przez to czekanie mam takie schizy i juz rozne mysli przychodza do glowy ... tym bardziej , ze moje dwie kolezanki zaszly w tym miesiacu w ciaze , wiec juz w ogole moja psychika skupila sie na tej jednej mysli ... ze moze jednak wpadka.Dla swietego spokoju zrobie sobie jeszcze we wtorek test ...

Gość zmartwionaaa_83
a Ty suzitka jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj ...

do teori----------- ja zaraz kilka dni po dniach płodnych zaczeły mnie boleć sutki stły sie drażliwe na dotyk i zaraz ból piersi i sie powiekszyły troche pozniej brak @ zaczeły mi sie bardzo przetłuszczac włosy i miałam ochote na wszystko słone kwaśne wyrazne smaki po 7 dniach od spodziewanej @ zrobiłam 2 testy i zaraz poszliśmy do lekarza i zobaczyliśmy na ekranie małapiękną kropeczke naszą dzidzie