Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati44

ZODIAKALNE RACZKI...

Polecane posty

Gość ja jestem rakiem
Grawitacja, zawsze mialam starszych, czasami nawet bardzo :o az za bardzo. Obecny tez jest starszy, ale niewiele, tylko 5 lat

u mnie to wygladało tak >> starszy 10 lat, starszy 2 lata, starszy 6 lat, staszy 3 lata (obecny) I własnie mnie wkurza na gg :O tzn oczekuje ze znów sie bede go prosić o spotkanie... :(

Mnie też pociagają starsi faceci ale mam to dopiero od jakis dwóch lat. Wczesniej umiawiłam sie z tymi w moim wieku moze rok starszymi... az jestem z dwa lata mlodszym... myslalam ze taki zwiazek bedzie cudowny jemu bedzie zalezało i wogole starsza dziewczyna ... ale sie pomylilam. Jest strasznie dziecinny i nie moze dorosnać i dlatego chyba moje zainteresowania starszymi... doswiadczonymi... meskimi facetami

Gość ja jestem rakiem
starsi tez moga byc bardzo dziecinni wiec to zalezy od czlowieka. Wiem bo przekonalam sie na wlasnej skorze. Facet na prawde byl sporo starszy a zachowywal sie jakby mial 15 lat :o

Boze :/ katasrofa :/ chyba pokłócił sie ze mną na amen i chyba jeszcze bardziej go wkurzał mój spokój. :O a ja poprostu nie mam sił na kłotnie, chce spokojnie porozmwiać a on dostał ataku furii i to jeszcze przez gg :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość ja tez jestem
rakiem, ma 25 lat, jestem w zwiazku z ryba. Polecam:) Takze panny:)

Gość Soft
jestem rak i nie cierpie siebie za swoja wrazliwosc miekkosc i za swoja kochliwosc bo tylko cierpie w zyciu przez to.Wolalabym byc twarda stanowcza su.... bo takie maja lepiej w zyciu z tego co zauwazylam.jakies rady ???? jak to zrobic ???

Gość ja tez jestem rakiem
i jaki jestem troche dziwny ale raczej sympatyczny jak sie zakocham to tak fess ale jak do tej pory nieszczesliwie duze poczucie humoru choc niekiedy niezrozumiale dla innych i generalnie jebie mnie wszystko co mowia i obchodzi mnie zdanie tej jednej.no i wali mnie to wszystko

witam wszystkie raczyce :),a może wdepnie tu kiedyś jakiś pan rak :) odpowiem na pierwsze pytanko w temacje --otórz jestem kochliwa, uczuciowa i chyba zabardzo wymagająca w stosunku do partnera,który jest zimnym wodnikiem :) czy macje problem z narzucaniem się ?ja ztym walczę,aleczasami jest ciężko :(

soft/a ja uważam naszą wrażliwość za atut i myślę,że mój facet to docenia,choć czasami za bardzo jakjuż pisałam się narzucam musimy chyba uważać,aby nie stać się za bardzo przytłaczające,bo wtedy ta wrażliwość i kochliwość staje się wadą

Gość soft
do DORIS 69 co masz na mysli ze jestesmy przytlaczajace??? jak sobie z tym poradzic??? mnie to wszyscy tylko wykorzystuja.

To jak tam RACZKI... Dzis jest taki brzydki dzień ... zaczynam łapać doła... ale z tego co widze to na tym świecie żyją chyba same raczyce... a panowie raki gdzie??? ...

A może zrobić by tabelę cech raczych?? Stawiam plusa przy cesze, która jest i mi własciwą. Zobaczymy które cechy u Nas przewazają. * nadwrażliwe + * kochliwe + * przytłaczające + * czułe + * ciepłe + * wyrozumiałe + * niezdecydowane + * wymagające * ambitne + * domatorzy + * nostalgiczne * obdarzone intuicją + * bałaganiarze * podejrzliwe * naiwne + * zazdrosne + * nerwowe + Dopisujcie też swoje propozycje.

pati44: powtornie sie klaniam (pan rak :) ) 🖐️

witajcie raczki w ten pochmurny dzionek :) soft/przytłaczające to właśnie narzucające się i czasami ,,upierdliwe\'\',no ale pewnie nie wszystkie takie jesteśmy :) miłej niedzieli 🌼

witaj poll :),jak miło że klikną tu pan rak :) ciekawa jestem czy faceci raki są podobne do raczyc? :)

witaj doris69 🖐️ ojjj, chyba podobni :) pozdrawiam 🖐️

Gość balladynka32
a ja w lipcu bede miala dzieciatko - raczka :)

Gratuluje dzieciątka:) I dużo miłości dawaj, bo raczki potrzebują:) Pozdrawiam wszystkich nowych i starych:D Dziś taki smętny dzień, zaraz chyba zasnę:o

Gość +ja
Ja tez jestem rakiem, ale wolalabym nim nie byc, nie moge juz zniesc tej mojej ostroznosci, naiwnosci i uleglosci!

Gość heh heh
tak jakbym o sobie czytała:)

Hej raczki!!!! Ale nas tu przysypali... nie było mnie ale zaczynamy od nowa. Widzę że w naszym szanownym gronie Raczków pajawił sie Pan Rak... Witam!!! :) Panowie a jest was więcej??? Też macie tak jak my kobiety RAczki czy u was to inaczej wygląda... Pozdrawiam wszystkich :)

jeszcze nigdy nie byłam z facetem ktory były Raczkiem. Musze wam nawet powiedziec że nawet takiego nie poznałam i BARDZO mnie ciekawi jacy oi są.... Moze jak trafi swój na swego to zwiazek jest idealny. Ale czy oni sa tacy samy jak Raczyce??? :) ;) :)

Gość prawdziwy rak
może lepiej byłoby nim nie być, ale jak już nim jestem to pozostanę

Gość prawdziwy rak
masz całkowitą rację raka trudno zdobyć,ale za to są stali w uczuciach

Gość prawdziwy rak
ważniejsze jest samo dawanie prezentu niż to co się daje

Gość prawdziwy rak
33