Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati44

ZODIAKALNE RACZKI...

Polecane posty

Gość żona Strzelca do grawitacji
bo może zdjął? Strzelcowi nie przeszkadza obrączka na palcu :p dla niego to tylko biżuteria. A ten Twój, to jakiś "miętki" Strzelec :D tak się wystrzaszył? Mój raczej do mnie tak mówi- jak Ci ze mna źle to odejdź :o :(

Wiecie co trzeba wymyśleć 13 znak zodiaku... Taki ktory bedzie odpowiedni dla Raczków... :) :) :)

I to bedzie pewnie JELEŃ:P:P:P Zartuje oczywiscie, ale czasem tak mysle, ze ja to wymagania mam... oj mam... i na tym zakonczmy:P

hahaha A to u mnie już było.. Ja juz byłam ofiarą! Zostawiał mnie chyba z 7 razy juz! Tyle ze ja chyba potrafiłam go zmiekczyć ;) A teraz.. jak powiedziałam coś identycznego.. to wielkie HALO - jemu wolno - mi nie! :P A tez tak masz, ze jak coś zrobisz zle.. czy cos go urazi to do konca \"usranych dni\" bedzie Ci to wypominał? Albo jak on coś zrobi zle.. jemu tzreba wybaczyć (np umówi sie i nie przyjdzie) a jak Ty atk zrobisz, to sądzona jesteś przez Trybunał Stanu? :D

Gość żona Strzelca do Fredzi
ależ Stzrelce są super ale......jako przyjaciele! :D uwielbiająmieć przyjaciółki! są zawsze pomocni ;) do grawitacji- zapomniałam zapytać, czy Twój też taki kłamczuch? Strzelce, które to znam to najwięki ŁGARZE i PLOTKARZE :o paplą jak baby ;)

Gość ja jestem rakiem
Nie powiedzialam ze nie jest zazdrosny. Nie kontroluje bo wie, ze jakby sprobowal to by juz nie mial tu co robic ;) Faceta trzeba trzymac twardo. Moj ma wyznaczone pewne zasady. Wiem ze jakbym chciala to bym mogla sobie codziennie wychodzic z kolegami ale wiem ze to by go bardzo bolalo bo bylby zazdrosny.

ja to mam tak że to oczywiscie ja zawsze jestem winna. Choć byc niewiadomo po kogo stronie wina stała nawet po tej trzeciej ... Zawsze to ja jestem winna i zawsze to ja musze przepraszac... no bo przeciesz ja zawiniłam... Oj czasami jest to meczace. To chyba wszysvy faceci tak maja ze sie nie poczuwaja do winy

Gość ja jestem rakiem
Oj ja tez chce Jelenia. Najlepiej zeby kazdy raczek mogl stworzyc wlasnego bo my przez planety jestesmy bardzo poszkodowane. Dobra powiem Wam o jeszcze jednej mojej wadzie. Najwiekszym moim marzeniem jest wygrana w lotka i przy kazdej kumulacji gram a pozniej caly wieczor marze o tym co zrobie z tymi pieniedzmi haha Moj facet to boki zrywa ze mnie :D

Gość ja jestem rakiem
No co ty Pati. Ja nawet jak pieprze glupoty to potrafie to tak przedstawic ze moj facet mnie za to przeprasza i zawsze jest jego wina :D

Plotkarz jak cholera, już ja tyle nie gadam co on.. Wyobraz sobie, ze codziennie przeglada rubryki na Pudelku, by wiedziec co sie w \"świecie\" dzieje :D hhhee No a z kłamaniem.. hmmm.. to to róznie bywa. Do tej pory to ja ma u niego krechę i metke kłamczucha. Ale jak tak sobie popatrze, to z niego też niezły agent, tyle ze lepiej mu to wychodzi. Rzadko sie daje zlapać (jakie Ż rzadko ? :O rz?? :O ) No i przewaznie lepiej umie sie maskować.. no i zawsze ma cos na wytłumaczenie.. przewaznie są to tłumaczenia \" a bo Ty...\" :O Mozna przywynkąć.

to raczej ja jestem pamiętliwa ;) i mściwa jak to Skorpion ;) ale Strzelec jak się do czegoś przyczepi, to też nie odpuści :p najgorzej jak nie ma argumwntów przy kłotni, to przyczepia się do byle g...a :p Potrafią byc bardzo złosliwe- bardziej niz skorpiony! ale nie martw się- do przyjaciólki nie "podskoczy", rodzicom też sienie postawi :p taki z niego bohater :p

hahahhaa wydajesz pieniadze a jeszcze ich nie masz... Całe zycie tak mam... Oczywiscie od razu w myslach spelniam sobie wszystkie marzenia :p

Też zawsze musze przepraszać. Tak owinie, tak zawinie, tak zachachmęta, ze ja jestem winna trzesieniom ziemi w sri lance ;); temu, że ma lenia i sie nie przygotował do czegoś; temu, ze on ma wyrzuty sumienia.. itd. Potem jak już pomysli to sam przeprasza.. ale ja przecieram szlaki ;) I tez mnie juz to zasem meczy.

Oj ten Jelen... :D Dziewczyny ale Wy macie roboty z tymi strzelcami :classic_cool: Naprawde podziwiam, ale miłosc nie wybiera:P Zauwazyłam ze raczyce są cwane... one takie dobre, potulne i da sie z nimi dogadac, KOMPROMIS, a tak w rzeczywistosci, to one swoje drogi znajduja i kompromis jest... ale troche po ich stronie bardziej zyski są:P:P A lotek... ech ja nie gram, bo wiem ze bym sie uzaleznila... ale moja siostra gra, to zawsze dzielimy sobie rowno:P:P

a jak go nie przeprosze albo nie powiem ze to moja wina to sie nie odzywa i mamy kilka cichych godzin... Czasmi jak juz długo czeka na te przeprosiny to sie znowu poklocimy o to ze on cały czas uwaza ze to moja wina... Takie cholerne maslo maślane...

Przyjaciółki!!! Wrrrrr!!!! czasem mam takiego nerwa, ze mam ochote mu telefon przez okno wywalić! :D Rodziców faktycznie słucha sie jak mało kto. I z tym czepianiem sie byle gów.. to swiata prawda!! Jejku! Jacy oni podobni!! :D

hej Fredzia... ja sie tam popaprańcem nie czuje... To że te raczki takie sa to wina wkładu słonecznego tych planet... a nie nasza... Tyle nas jest... a wszystkie jestesmy do siebie bardzo podobne... ;)

dokładnie! nie odpowiadamy tylko za gradobicie, trzęsienie ziemi i kolkusz! :D ja też zawsze winna - nawet jak on nabroi. Przecież tak zrobił przeze mnie :p

A ja uwielbiam czekolade z orzechami laskowymi i lody waniliowe moge jesc i jesc... :p

Słodkie....... mniaaaaam!!!! Własnie za chwile skocze po tabliczke czekolady, bo dzis nie jadłam jeszcze. Juz mysle ze jestem chyba chora i mam cukrzyce... bo jeszcze spiochem jestem:O Słodkie... moge nie jesc, ale słodkie...

wiecie co dziewczyny zawsze tak sobie myslalam ze ja to jakaś inna jestem... nie pasujaca do wszystkich ...nie normalna... A tu sie okazuje że wszystkie raczki takie są i to my jestesmy spoko ... nie powtarzalne... cudowne raczki a inni sa nie normalni :) ;) :)

ja też zawsze nie pasowałam i miałam slabość do starszych facetów :P I zawsze byłam grzeczną, przykładna dziewczynką _ ale niekoniecznie poza domem :P heheh Zono Strzelca! >> Oj jak ja Cie dobrze rozumiem! :) 🖐️

Gość ja jestem rakiem
Wiadomo, jestesmy najlepsze ;) A co do slodkiego to hmm... :D Moglabym non stop :D Tylko slodkie