Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati44

ZODIAKALNE RACZKI...

Polecane posty

Gość prawdziwy rak
ojcami jesteśmy wspaniałymi bo sami jesteśmy trochę dziecinni ;)

Gość majua
jestem raczkiem i uważam ,że to najgorszy znak. za wrażliwe to ,za kochliwe. I w ogóle takie jakieś trudne.

Wiecie co jak tak czytam o facetach raczkach to sie zastanawiam i tak sobie mysle ze fajni z was faceci musza byc... i pewno bardzo romantyczni.;)

Gość ja sie dopisuje
No wlasnie niestety sie dopisuje. Choc kiedys uwazalam ze cechy charakteru, ktore jesli wierzyc horoskopom sa typowe dla raczkow, jak np. wrazliwosc, chce tworzenia ciepla rodzinnego sa moim atutem teraz nabieram przekonania ze to moje male przklenstwo ;). Wrazliwosc przeradza sie w przewrazliwienie a to cale cieplo ktore w sobie mam wystawia mnie tylko na zadawanie mi ciosow, bo faceci czesto widza w tym niemoznosc zycia bez nich a takich kobiet przeciez w dzisiejszych czasach sie nie ceni. Choc jestem samodzielna kobietka i umiem sobie radzic bez mezczyzn to jak sie zakochuje to chce dac cala siebie co jednak nie jest oplacalne w dzisiejszych czasach.

Gość bo raczki to nieboraczki

Gość Raki to takie łagodniejsze
Skorpiony ;)

Gość raczek.25
TAK WłAśNIE!!!

Gość ja Panna

ja jestem niby spod znaku raka, ale horoskopy to potężna bzdura! laski i kolesie, lepiej polegajcie na sobie a nie na bzdurach z gazet dla samotnych kobitek. każdy z nas urodził sie wyjątkowy i niepowtarzalny a teoryjki na ten temat w postaci gotowych szablonów na czyiś charakter to proponuje do śmietnika w mózgu wyrzucić a nie ładować sie bujdami takimi. Ludzie zacznijcie myśleć, czemu sami siebie upychacie w schemat? lubicie niewolnikami być?

RACZKI budzcie sie do zycia.... Patrze jak ryby szaleja a my to co.... wpisujcie sie :)))))

tez jestem rakiem.. i ogolnie nie jest latwo, ale nie wiem czy to dlatego ze jestem rakiem :)

Witam, ja takze jestem rakiem i przesilenie wiosenne mocno daje mi sie we znaki ;)