Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka2391

On znowu mi to zrobił....

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem od roku...Doskonale sie rozumiemy, kochamy, w każdej chwili mogę na niego liczyć...Gdy chodziłam z nim ponad 2 miesiące wyjechałam do Londynu...On w tym czesie chodził zdołowany że mnie nie ma ( wiem bo każdy mi to mówił )...Ale dzień przed moim przyjazdem do Polski On poszedł z kumplami na dyskoteke którą bardzo dobrze znam...Zpił się tak masakrycznie że na drugi dzień dowedział sie od kolegów że całowal sie ze swoja byłą dziewczyną...Zresztą nawet malinki mu zrobiła dwie na szyji...Jak do mnie przyjechał to nie powiedział mi o tym ale był strasznie zdołowany i smutny ... Nie wiedziłam o co chodzi..Jak zauważyłam te malinki to z nim zerwalam..Ae wróciłam do niego bo go bardzo kocham :(:( ... Następna jego wpadka...To było niedawno na studniówce jego...Prosił mnie do tańca lecz ja za bardzo nie chcialam ale pary razy sie zkusiłam...Później prosił mnie abym zatańczyła z jego kolegą a on zatańczy z jego dziewczyna :) wiec ja niechcialam i powiedzialam zeby on szedl z ta dziewczyna tanczyc...Wiec poszedl..Widzialam jak on ja \"masowal\" po pupie, jak sie do niej smieje i wogóle ;(;( Od razu wybiegłam z sali...:(:( Zerwalam z nim lecz na drugi dzien mu wybaczylam bo mnie przepraszal i prosil ze nigdy wiecej tego nie zrobi i ze on tego nie wytrzyma i cos sobie zrobi ... A dzis byl u mnie... Przed chwila wyszedl :(:( Widzialam w jego tel jak puszczal sygnala jakies sylwii wczoraj :(:( Od razu sie spytalam co to jest a on na to ze nigdzie nie dzwonil ani sygnalkow nie wysylala:(:( Od razu sie rozplakalam a on wyszedl:(:( juz nie wiem co mam myslec...Prosze przeczytajcie to uwaznie i napiszcie co powinnam zrobic :(:(:( Z góry dzieki :* :(

Gość przeczytaj sama siebie
"zawsze mogę na niego liczyć" !!! No ,możesz!!!

nie to nie jest rok mojego urodzenia :P ejj wy tego nie rozumiecie...on mnie kocha ja go tez ... nawet sobie nie wyobrazacie jak on o mnie dba i wogole...jak gadam z kolega na gg to od razu ma pretensje...:(:( wlasnie mi napisal smsa ze fajnie ze za takie cos focha puszczam :(:(:(

Gość ty albo z siebie albo z nas
kpisz

ale jezeli sie kogos kocha to sie nie widzi zlych czynow....Ja poprostu wiem ze on strasznie tego zaluje :(:(

Gość usako-sama
wiec jednak gdzies dzwonil i puszczal sygnaly, skoro ma pretensje, że "puszczasz focha", a wczesniej sie zapieral ze nie ma nic na sumieniu odpusc sobie tego kretyna, bo jak czytam o tym co robi to az mi sie gorąco ze zdenerwowania robi to, ze ma pretensje o twoja rozmowę z kolega na gg to nie swiadczy o tym, ze cię kocha

Gość jak nie widzisz złych czynów
to po co głowę zawracasz?

Gość julka4444
Moim zdaniem on sie toba bawi i mu wcale nie zalezy na tobie. Zostaw go dziewczyno on nie jeste ciebie warty ... twojej miłosci i wypłakanych łez... Zasługujesz na kogoś lepszego a nie takiego frajera.

Gość julka4444
i sie nie oszukuj tylko przejrzyj wkoncu na oczy...

ale to jest rudne odejsc od kogos kogo bardzo sie kocha :(:(:( i masz swiadomosc ze ukochana osoba odwzajemnia ta milosc :(:(

Gość głupich nie sieją...
żenuła, co za kretynka. Ale masz problemy :Oq

Gość no jasne że nie********
powodzenia ,życze ci duuuzej gromady dzieci z tym pajacem:O

Gość głupich nie sieją...
odwazejmnia milosc i dlatego sie lize z jakimis babkami? Wez zacznij myslec! W ogole, co z was za dzieciaki. zrywasz z nim, zeby za chwile go przyjac, zastanow sie czego sama chcesz

ale to jest okropnie trudne bo ja go kocham i zyje z nadzieja ze on tak juz nigdy nie zrobi...sam mi tak mowi ze nie zrobi:(:(:(:(

On ma 19 a ja 18.... :(:( tu nie chodzi o wiek...Sama bedziesz to rozumiec jak kiedys kochalas lub kochasz kogos....Napewno bys od tak nie odeszla od niego :(:( Wasnie ze bede sie meczyc jak od niego odejde bo nie wyobrazam sobie takiej sytuacji aby od niego odejsc na zawsze :(:(:(:(:(

Gość umcy
to mecz sie dalej, widac taka twoja rola

Gość filister
Ale z ciebie głupia siksa

doradzila bts mi jak z nim zerwac bo nie chcialabym mowic mu to prosto w twarz bo bym nie wytrzymala tego i jak mu to powiedziec??? jak wytlumaczyc??

Gość Co Ty reprezentujesz AUTORKO
dziewczynko ... pytasz jak z nim zerwać? przeciez Ty co chwila z Nim zrywasz, wiec ja On ma Cię traktować serio? Słuchaj, a moze powinnas usiąśc z nim i poważnie porozmawiac? anie zachowywac sie jak rozwydrzony bachor!!!!!!!!! Powiedz Mu co Cię boli w jEGO ZACHOWANIU, ZWRóC mU NA TO UWAGę (dotknięcie pupy innej kobiety to cios przyznaję, ale zamiast wybiegac z salu i kolejny raz zrywac tylko poto aby na drugi dzien przebaczyć !!!!!!!!! Boze brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!). sAMCE MAJą ograniczone pole myślenia i b. często trzeba im powiedziec -TO MNIE BOLI- jak nie zrozumie POGOń W DIABłY, ale na miłość boską nie prezentuj nadal takiego poziomu bo tylko włączasz Mu zielone światło swoim postępowaniem. On bedzie robił to po będzie chciał bo wie, że i tak Mu wybaczysz!!!!!!!!

Gość grenadinia
tak sie zaczyna.naprawde...ty sie martwisz a on jest zadowolony bo widzi ze moze robic swoje bo mu wszytsko wybaczasz,taki chlopak nie jest ciebie wart,rozstania sa trudne ,potzreba czasu ale jest tylu facetow na swiecie tak wiec nie patrz na tego ktory takie rzeczy wyprawia ...pozdro

Gość sstraaaaszne
jak bylas w londynie to napewno posowal inne i nie ma co do tego watpliwosci!!! jestes slepa bo zakochana- ale przez to baaardzo glupia

Gość sstraaaaszne
przeciez jakbys go nakryla z inna to by ci wmowil ze to nieprawda bo on tak cie kocha--- to jak w tych komediach i dalej bys z nim byla to zenada!!

Gość Moja kochana ...
nie mow, ze on ciebie kocha, bo wg mnie on ciebie nie kocha. Po co sobie wmawiasz coś czego nie ma, ja wiem, ze to co pisze boli i brzmi okrutnie, ale tak jest Facet po prostu nie wart jest ciebie, wykorzystuje to, że go kochasz, bo wie , że mu i tak wszystko wybaczysz, pora powiedziec mu żegnaj. Nie martw się wiem, ze poznasz kogos kto ciebie bedzie kochal i dopiero zobaczysz co to znaczy kochac, co to jest milość, powodzenia

Gość filister
Niech sobie marnuje życie. Pewnie nie chce się tu pojawiać bo przyznaje rację ale nie chce się przyznać

Gość i bedzie tak robil ...
a ty kochasz i bedziesz mu wybaczac ... Az pewnego dnia on tobie powie do widzenia ...

Gość Klara08
Pusc go wolno......POwiedz mu dowidzenia..........

Gość Ja tez uwazam że
z tej mąki nie bedzie chleba, ON CIEBIE NIE KOCHA ... jego strata, szkoda twojego czasu na niego, nie łudx się kocham mowic komus, a kochac naprawde to dwie różne rzeczy Zamień go na lepszy model, szkoda czasu na niego niech idiota spada. On się po prostu toba bawi