Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek20

sa jeszcze takie dziewczyny?

Polecane posty

Gość tomek20

z ktorymi mozna wyskoczyc na zakupy, do kina, normalnie porozmawiac?

Gość jak sobie jaką znajdziesz
to sama będzie cię ciągała na zakupy, aż będziesz miał dość będzie chciała chodzić na wszystkie komendia romantyczne do kina, aż będziesz miał dość będzie tak paplać, że będziesz miał dość po co ci dziewczyna 🖐️

Gość eheehe
na zakupy?

Gość napisza po prostu prawde
20 letni homo szuka koleżanki do wspólnych zakupów i plotek :classic_cool:

Gość tomek20
No tak, i zeby jeszcze za to wszystko zaplaciły. I zeby nie bylo - za moje zakupy i wspolne wyjscie do kina.

Gość a wy co
faceci nie mogą chodzić na zakupy? wszystko im z nieba spada, albo samo przychodzi do domu?

Gość a wy co
to chyba dobrze, ze facet pójdzie do sklepu i sam sobie coś kupi, a nie chodzi w tym co mu mamusia na placu znajdzie

Ja tam nie mam problemu żeby wyskoczyć na zakupy z moim facetem:) A szukasz miłości, kobiety do łóżka czy przyjaciółki??

Ja nie lubię robić zakupów:O Z chłopakiem tym bardziej... Chyba, ze kupujemy cos dla niego. bo inacze głupio mi go ciągac, ja zawsze minimalizuję czas zakupów i po prostu przechodze jak najszybciej przez kilka sklepów, jak jest coś ciekawego, to mierzę, jak jest super, to kupuje, jak nic nie ma, to kończe zakupy. Nie znosze takiego snucia się po centrum handlowym:o Natomiast jak on cos chce kupic, to moge mu doradzić. Zwykle było bardzo miło i on tez polubił zakupy, chociaż ogólnie ich nie lubi. I nie lubię chodzić do kina. Nie dość, ze hameryka opanowała wszystko, to po prostu wolę sobie obejrzeć film leżąc w łózku pod ciepłą kołderką:) Gadać mogę godzinami- \"Na każdy temat\" to przy mnie pikuś, nawet Drzyzga się chowa:classic_cool:

Gość czarna.111
pewnie ze sa, w koncu nie mieszkasz na Alasce

Gość MadamNoir
lubie kino ale fundusyz brak wiec nie chodze:) a zakupy? fajne powygłupiac sie mozna, poszukac miedyz regałami;) zdegustowac co nieco razem;):P

Gość julka4444
Ty chcesz chodzic z kobieta na zakupy!!!!! Złotko kochane daj mi numer do sibie... Gdzie ty sie chowałeś??? Teraz faceci nie chca chodzic z kobietami na zakupy a tym bardziej normalnie rozmawiac... ich interesuje tylko sex piwo samochodyyy a i mecze... :)

julka4444 są jeszcze wyjątki:) mój chce chodzić na zakupy (jedyne co do kina to nie bardzo) sex owszem (bo jakże by to bez tego, ale kobietki przyznajcie że was też) od piwa go oduczyłam, co do samochodów chyba nie będę w stanie bo to jego praca (aa zresztą moja pasją więc nie będę go oduczać) a meczy nie ogląda wcale... Więc mam chodzący półideał:)

Gość julka4444
muszę ci powiedziec że ci bardzo zazdroszczę bo chyba jest czego... moze ja ci mojego podrzuce i oduczysz go picia piwa... i tego chopla jakiego mam na punkcie aut... a zakupy chodzi mi tu konkretnie o ciuchy w, to wole isc sama bo sie wiecej nadenerwuje przez niego niz kupie... a jak mam isc do przymierzalni to jego juz trafia... Jedno co jest w nim dobre to to że nie oglada meczy. Chodziło mi tacy typowi faceci to sa tacy ze im w głowie paninki bzykanko piwko i samochodzy. wystarczy wejsc jeden temat nizej i sobie poczytac....