Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwww

Zółte upławy

Polecane posty

Gość wwwwww

Witam mam na bieliznie żółte ślady co to jest moze jest to spowodowane zblizajaca sie miesiaczka dodam ze moja spoznia sie juz 8 dni ale nigdy nie mialam regularnych

Gość wwwwww
uuupp

Gość glowa w gore
tak mozliwe ze jest to spowodowane zblizajaca sie miesiaczka. nie zamartwiaj sie tak od razu! tez tak czasami mam przed okresem. troche wiecej sluzu a potem przechodzi on w takie "cos" geste zolte- a potem okres :)

Gość wwwwww
głowa w góre dzieki :*

Gość glowa w gore
a i jedna rada zeby sie nie zamartwiac tak przed kazdym spodziewana miesiaczka... ja tez zawsze mialam nieregularne- i zawsze powstawal problem kiedy ja dostane!!! zaczelam bardziej obserwowac swoj organizm.... obserwuj go w srodku cyklu.... obserwuj kiedy mozesz miec dokladnie jajeczkowanie i odznaczaj to sobie w kalendarzyku ( co miesiac) po pewnym czasie po takich obserwacjach zauwazysz mniej wiecej ile dni po jajeczkowaniu masz okres. U mnie taka metoda sie sprawdzila bo okazalo sie ze jajeczkowanie mam nieregularne a tym samym myslalam ze i okres- a po obserwacji umie juz ustalic kiedy moge sie go spodziewac. wlasnie wyliczajac od jajeczkowania. i zawsze moj cykl trwa dluzej niz 28 dni