Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta5143

nivea vosage young

Polecane posty

Gość marta5143

Mam 14 lat i Mam łagodny trądzik i mam zamiar kupić żel nivea visage young. Tylko niewiem czy mi nie zaszkodzi, czy nie jestem za młoda aby go stosować i czy pomoże mi na trądzik. proszę pomużcie.

ja używam garniera czysa skóra i jak dla mnie jest dobry. Nie nie jesteś za młoda na takie kosmetyki bo to sa przecież YUNG:-D najlepiej kup sobie całą serię tj żel, tonik i krem. A jak będziesz miała większy problem z trądzikiem to od razu wybierz się do dermatologa. Ja to kiedyś zrobiłam i teraz rzadko kiedy robi mi się jakieś coś większe na buzi:-d

Gość marta5143
dzięki za radę. Dajcie więcej rad boo chcę mieć wiekszą pewność że większości pomogł

Gość lalka88
ja tez polacem garnier czysta skora:) chociaz nivea tez był dobry:)

Mam 21 lat, ale wciąż stosuję kosmetyki z serii Nivea Visage Young, ponieważ odpowiada mi ich zapach. Nie licz na to, że sam żel do mycia twarzy, choć w minimalnym stopniu pomoże Ci na trądzik. Żele do mycia twarzy mają oczyszczać zanieczyszczoną skórę, zmywać makijaż, a to, że jedną z jego funkcji jest likwidacja trądziku, to bzdura. Żel może zapobiegać wyskakiwaniu pryszczy, może oczyścić skórę, przez co będzie mniej podatna na trądzik, ale cudów nie oczekuj. Żel Nivea trochę wysusza skórę, więc myślę, że będzie dla Ciebie odpowiedni.

Ja mam 22 lata i też używam Younga :D W sumie muszę szczerze przyznać, że krem+podkład z tej serii \"naprawiły\" moją cerę po tym jak \"zniszczyła\" ją seria Czysta Skóra Garniera :) Mam cerę mieszaną, odkąd zastosowałam Czystą Skórę- suchą, skóra na twarzy schodziła mi dosłownie płatami i żaden krem nawilzający nie pomagał. Dopiero dzięki podkładowi Beautiful Skin mam odpowiednio nawilżoną, i po prostu fajną cerę :)

Gość marta5143
Dzięki za rady :) podnnoszę temat

Gość marta5143
jeszcze raz podnoszę. Proszę piszcie!!!

Gość wormsik
a ja mam właśnie z Young złe doświadczenia.Kupiłam żel,mleczko do demakijażu,tonik i krem z serii Nivea i skóra strasznie mi się przesuszyła!Zaczęłam używać zestawu Ziaja nagietkowego i mam cud skórę!zero krostek,wyprysków i jest gładka jak przysłowiowa pupcia niemowlaka!:)

Gość marta5143
A drogi jest ten zestaw Ziaja nagietkowy? Bo nie jestem biedna ale też nie jestem milionerką :) Bardzo proszę o inne opinie.

Gość Serpentina
ja mam tonik z younga i jest naprawde dobry ;)

Witam.Według mnie kosmetyki Nivea z serii Young ,są lepsze od Garnier Czysta Skóra.Używałam Garniera i było jako tako,ale odkąd zaczęłam używać Nivea efekty naprawdę widac i jestem zadowolona.Polecam.

Gość xmiśkax71x
hejcia ja też mam trądzik. Od dawna go leczyłam wszystkim co było mozna. Ostatnio jednak zaczęłam używaż zestawu EWELINE -pure control [ żel do mycia + tonik + krem nawilżająco- matujący ] Pomogło mi bardziej niż inne drogie kosmetyki. Powiem ze za cały zestaw dałam ok 30 zł. ;p