takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Marzec 16, 2007 Jestesmy razem rok. I chyba przechodzimy kryzys. On ma dosyc ,,przesladzania\'\', a ja jego zachowania wobec mnie. Ciagle jest niezadowolony i ma pretensje. Staram sie wszystko zalagodzic, ale zawsze jest cos do czego umie sie ,,doczepic.\'\' Mimo wszystko twierdzi ze kocha. Jak walczyc o zwiazek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie walcz Napisano Marzec 16, 2007 Nie ratuj związku, który po tak krótkim czasie się wypala.Co będzie po 10ciu 20stu latach? Nie warto czas poszukac kogoś innego może będziesz szczęśliwa dłużej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Marzec 16, 2007 Nie lubie sie poddawac. W kazdym zwiazku jest jakis kryzys i gdybym miala sie poddawac- nigdy nie bylabym szczesliwa, wiedzac, ze nie sprobowalam. Poza tym bardzo mi zalezy i bardzo Go kocham. Nie mozna isc na latwizne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robi 72 Napisano Marzec 16, 2007 Po roku kryzys ? To ciekawe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gorący termometr Napisano Marzec 16, 2007 no pewnie że nie zostawiaj tego związku!!! co by to było, gdyby ludzie z powodu ochłodzenia uczuć, relacji zostawiali się nawzajem??? Czy nie masz gorszych dni z przyjaciółmi, rodzicami, rodzeństwem??? Masz - i nie zostawiasz ich wtedy, nie zapominasz.... pewnie że warto przeczeczekać....dużo rozmawiać, pokazać że Ci zależy i chcesz dobrze powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilos Napisano Marzec 16, 2007 być może oboje od początku przyjeliście pewne pozy, które teraz po roku gdy zaczęliście się zachowywać względem siebie naturalnie sprawiają, że dzieje się tak jak opisujesz wniosek lepiej być naturalnym od początku i szybko się rozczarować niż np. po roku zaangażowania przeżywać kryzys (choć to dosyć szybko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Marzec 17, 2007 Caly czas sie staram, ale sil mi juz brak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach