Minnie Moskowitz 227 Napisano 3 godziny temu …niedobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeautifulThings 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: …niedobra. Znowu się najeeebałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 25 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …niedobra. A od wódki rozum krótki... Ciułała ciułała la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 351 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …niedobra. A ty dalej zakładasz bełkotliwe tematy z doopy. Masz zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 49 Napisano 3 godziny temu Brzydko o madzi się wyrażasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: A ty dalej zakładasz bełkotliwe tematy z doopy. Masz zdrowie. Luźna myśl. Faktycznie temat ten tak bardzo cię dotyczy i godzi w twą szanowną personę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 49 Napisano 3 godziny temu Z nietoperzycom się kojarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 510 Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Oj działoby się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 510 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Kocham Lewaków napisał: Oj działoby się Kłaki by fruwały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 49 Napisano 3 godziny temu Helmofony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, +RC+ napisał: Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Myślę, że większość oponentek łeb spuszczony i wzrok w ziemię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeautifulThings 5 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Myślę, że większość oponentek łeb spuszczony i wzrok w ziemię. Madzia by pierwsza uciekła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 688 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Myślę, że większość oponentek łeb spuszczony i wzrok w ziemię. Ty zawsze budzisz taki postrach na mieście, czy po prostu trenujesz to spuszczanie łba i wzroku przed lustrem w domu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 49 Napisano 3 godziny temu Helmofon gienia elcia i dumbo są szeroko znane. Iskra po sakwie. Reszta by sie mogła domyślać kto jest kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, salix napisał: Ty zawsze budzisz taki postrach na mieście, czy po prostu trenujesz to spuszczanie łba i wzroku przed lustrem w domu? Postrach a renoma to dwie różne sprawy. Szarpać na pewno z nikim się nie mam zamiaru, bo wszelkie przejawy agresji są dla mnie patologią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 49 Napisano 3 godziny temu Huh renoma na dzielni i szacunek ludzi ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 351 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Myślę, że większość oponentek łeb spuszczony i wzrok w ziemię. Pewnie jakbyś zaczęła o śledziach albo Jezusie na patyku to z zażenowania tak. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 53 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, +RC+ napisał: Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Niebu wierzysz mogły pracować w lunaparku w zamku strachu robić za atrakcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Pewnie jakbyś zaczęła o śledziach albo Jezusie na patyku to z zażenowania tak. Bujaj wora matuszczakowi 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 351 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Bujaj wora matuszczakowi 🫸 Tu też bym wbiła wzrok w podłogę z maksymalnej żenady. Niczym się od niego nie różnisz, tylko jeszcze nie wylądowałaś w namiocie. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 198 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, +RC+ napisał: Ciekawe czy gdyby tutejsze kobiety się spotkały w realu to czy też by były dla siebie takie jak na forum, czy panowałaby niezręczna cisza... Noże i wszystko co ostre poszło by w ruсh, bo to emocje są. Pod warunkiem , że jedna by zapoczątkowała awanturę i podlane musiały by być alkoholem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 688 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Postrach a renoma to dwie różne sprawy. Szarpać na pewno z nikim się nie mam zamiaru, bo wszelkie przejawy agresji są dla mnie patologią. Pogubiłaś się trochę w tych wersjach samej siebie. Najpierw sugerujesz, że oponentki miałyby przy tobie "spuszczac wzrok i łby", a teraz nagle zasłaniasz się niechęcią do agresji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Pogubiłaś się trochę w tych wersjach samej siebie. Najpierw sugerujesz, że oponentki miałyby przy tobie "spuszczac wzrok i łby", a teraz nagle zasłaniasz się niechęcią do agresji. Jak widać myślenie nie jest twoją najlepszą stroną, bo kompletnie nie zrozumiałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Tu też bym wbiła wzrok w podłogę z maksymalnej żenady. Niczym się od niego nie różnisz, tylko jeszcze nie wylądowałaś w namiocie. Nie cytuj mnie, bo napawasz mnie obrzydzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 688 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak widać myślenie nie jest twoją najlepszą stroną, bo kompletnie nie zrozumiałaś. Zrozumiałam aż za dobrze w domyśle miałaś być pewnie onieśmielająca i budzić respekt, ale ja kompletnie tego nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie cytuj mnie, bo napawasz mnie obrzydzeniem. Daj ja do ignora albo pogodz się że w takim miejscu każdy może cię do woli cytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, salix napisał: Zrozumiałam aż za dobrze w domyśle miałaś być pewnie onieśmielająca i budzić respekt, ale ja kompletnie tego nie widzę. Swoje domysły pozostaw sobie księżniczko na ziarnku grochu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 19 Napisano 1 godzinę temu Pieprza by szlo rozpoznac a Boni to taka druga Nimfekta hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 227 Napisano 1 godzinę temu Caryca podobno niska blondynka. Butna z zachowania, awanturnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach