Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcie tutaj

Farmona na Piersi dziala!!!

Polecane posty

Gość zobaczcie tutaj
ok! tam na tym forum jest pare tematow i kilkad dziewczyn sie wypowiada o pozytywnych efektach

Gość zobaczcie tutaj
chyba jednak warto sprobowac

a Ty bierzesz tą Farmonę? bo ja się jak do tej pory spotałam z opiniami że nic nie daje, albo bardzo malutko - te 3 cm wymienione w ulotce - a łykać trzeba długo... co o tym myślisz?

Gość zobaczcie tutaj
wiesz co ja tylko dobre opinie spotkalam...a mozesz dac linka do tych zlych? a poza tym czy 3 cm to malutko? ja marze o 3 cm bo mialabym wtedy 90 cm i idealne wymiary albo dziewczyn aktora ma A, na pewno nie powie ze 3 cm to malutko

nie mogę bo nie gromadzę linków do wszystkiego co czytam - ale takie właśnie opinie cztałam...w ogóle to są pierwsze pozytywne opinie o tym.. wiesz - 3 miesiące co najmniej łykania tabletek za 3 cm to tak średnio.. ja po daxie mam więcej a to tylko krem.. ogólnie - poczytam na tym forum co i jak, ale dla mnie zarówno cena, długość kuracji jak i efekt podawany przez producenta - nie zachęcają mnie po prostu:) pozdrawiam i zapraszam na forum o powiększaniu piersi:) tzn na dwa fora:)

Gość zobaczcie tutaj
ja czytalam ze efekty sa szybicje niz po 3 miesiacach a innych sposobow probowalam np kremy jakies i quick bust i nic

Gość zobaczcie tutaj
zreszta wiesz tak jak mowilam moze akurat ty nie masz kompleksu ale dla dziewczyn ktore maja nie ma czegos takiego jak- nie oplaca sie

Gość zobaczcie tutaj
nie, zbieram teraz info o farmonie wlasnie i chyba sie skusze no bo nie jest droga i..polska hehe

no tak - lokalny patriotyzm:) fajnie:) ogólnie - jeśli będziesz brała tą farmonę - napisz czasami coś na forum o powiększaniu - podziel się obserwacjami - może komuś innemu też farmona pomoże.. ok? a z jakiego rozm. startujesz? i ile masz lat?

Gość zobaczcie tutaj
mam 20 lat i startuje z b niepelnego

Gość zobaczcie tutaj
up

Gość zobaczcie tutaj
tak wiem juz tam zajrzalam :)