Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto rozmawiać

Prison Break - najgłupszy serial na świecie

Polecane posty

Gość warto rozmawiać

Kto to w ogóle ogląda? Obejrzałam parę odcinków, ten serial jest beznadziejny!!! :( :( :(

Gość -----------------------
mi tez sie nie podoba, serio... a ten głowny bohater jest beznadziejny, nie rozumiem jak on moze sie podobac, szczeka jak u konia

Gość warto rozmawiać
Co, może mi się przecież nie podobać, nie?

Gość do autorki topiku
to idź sobie kurwa oglądnąć M jak milosci,Klan lub Kryminalnych:-oTo dopiero DNO!!!!!!!!

Gość warto rozmawiać
O polskich serialach to nawet nie piszę, bo szkoda mi klawiatury

Gość zzxx
ja nie ogladam tego

Bardzo super serial ja zreszta ogladam wiekszosc w ktorych przewijaja sie gliny_policjanci np. W 11, Oficerowie itd

Gość Natalka2 to chyba
tylko siedzie non stop przed tv i nie ma wlasnego zycia

Gość warto rozmawiać
z rozrzewnieniem wspominam czasy, kiedy razem z rodzinąsiadalismy w naszej jedynej izbie i na czarno białym telewizorze unitra ogladalismy domek na prerii

Gość sama sobie
nie wiem, jak obejrzałaś poprzednie dwa, jak jeszcze drugi sie nie skończył, brakuje kilku odcinków, a trzeciego jeszcze nie zxaczęli kręcić:D:D:D

a ja mam mieszane odczucia co do tego serialu- jak ogladam to spoko fajnie sie patrzy, ale szlag mnie trafia jak widze glownego bohatera ze zmietym czulkiem no i fakt ze ejst tak nieprawdopodobny i sie ciagnie tez mnie wkurza. Fajny film by z tego zrobili, a tak to mam wrazenie ze juz na sile wymyslaja co sie jeszcze moze im nie udac zepsuc i w jaki jeszcze cudowny sposob mog auniknac odkrycia ich planu itede...

nie oglądam w TV tylko z neta ściągam. Z sezonu 2 obejrzałam 19 odcinków, więcej nie znalazłam

Gość cha
fajny ten serial - obejrzałam I i 19 odcinków II serii. Czekam na jutrzejszy 20 odcinek w necie:D super...

Ja powiem, ze spodziewalem sie czegos lepszego po takich szumnych zapowiedziach. Fajny serial, ale nic nadzwyczajnego...serial dla naiwnych chcialoby sie powiedziec ;).

Gość cha
WENT ❤️ 😘 😘

mozecie mi podac adres aby sciagnac prison break uwielbiam ten serial

Gość a jaki Twoim zdaniem jest
mądrzejszy? :p może m jak miłośc albo moda na sukces? :p zapewne ogladasz wtedy taniec z gwiazdami :p

Gość Uważam że
co ma piernik do wiatraka??

Gość dużo

Ja ten serial oglądam i jest moim ulubionym - na równi z Lostem. Byłam baaardzo negatywnie nastawiona do PB, chciałam pozostać wierna Lostowi, ale mój chłopak ciągle mi gadał, że obejrzę dwa odcinki Prisona i nie będę mogła doczekać się następnych. I tak też było. Serial przez cały czas trzyma w napięciu, wg mnie Wentworth Miller jest bardzo dobrym aktorem - jego walory estetyczne mnie nie interesują, bo to nie jest brazylijska telenowela i tu fabuła ma wzbudzać emocje, a nie wygląd aktorów. Główni bohaterowie grają genialnie - nawet w czarnych charakterach można znaleźć szczyptę człowieczeństwa, co jest doowdem na to, że postacie nie są kreowane na płytkie i jednoznaczne. Do czego zmierzam: wg mnie opinia kogoś, kto obejrzał kilka odcinków nie jest miarodajna. To tak samo, jak słyszę opinie o Loście: \"Taaaa, Lost, co za gówniany serial, obejrzałem kiedyśtam dwa odcinki, nie wiadomo o co chodzi ...\" - pewnie, najlepiej ogląda się seriale, które nie posiadają ciągłości i można je oglądać z doskoku. Przykładem są \"Moda na sukces\" i \"Klan\" - można obejrzeć jeden na 100 odcinków i dalej wiadomo, o co chodzi (...). P.S. \"Domek na prerii\" też kiedyś oglądałam i miło go wspominam, ale nie ma co tego serialu porównywać z Prison Break, bo to są zupełnie inne kategorie i wg mnie do oglądania obu tych seriali skłaniają zupełnie różne pobudki.

Nie wolno tak pisać o Prison Break... To ulubiony serial wielu kafeteryjnych 12-latek i za takie nieładne wpisy na jego temat mozna usłyszeć to i owo o sobie... :-O P.S. Tez uważam, że jest tragicznie naiwny i niedorobiony - ale moze dlatego, że 12 lat już mam za sobą...

A tam pierdo.licie :P ja 12 lat skończyłam już dawno a serial mi sie pododba. Z tym, że uważam, że każdy ma prawo do swoich racji i wcale się nie dziwie że są osoby które PB nie oglądają i nie lubią. Nie wszyscy muszą llubić to samo więc ludzie dajcie sobie spokój z najeżdzaniem na siebie.

No ja też już raczej nie mam 12 lat, podobnie jak mój tato, moi koledzy z klasy i mój chłopak a wszyscy oglądamy Prison Break. Nie ma co sprowadzać tej kwestii do wieku. Jak ktoś słusznie zauważył jest to sprawa gustu. Moja siostra (27lat) jest wielką fanką Lost, ostatnio puściła odcinek pilotażowy babci i mamie, skutek był taki, że obejrzały 6 odcinków pod rząd. Podobnie wciąga Prison Break. Jak ktoś nie chce dostrzec magii serialu to nikt go o to prosić nie będzie. Nie proszę o zrozumienie, bo to za dużo w obecnym świecie (...) ale o tolerancję dla cudzych zainteresowań, naprawdę przyda się co niektórym w przyszłym życiu ...