Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczykowa

kolczyk w pępku?

Polecane posty

Gość kolczykowa

pytam o to wszystkie kobietki które mają taki i / lub miały:) A mianowicie jaką porą roku najlepiej go zrobić i ile się goi.. acha... i czy boli? ODISUJCIE

Gość kolczykowa
hallo

Gość najlepiej latem
choć mówi sie ze więcej zarazków etc - ale chodzisz z tym odkrytym i niczym nie zawadzasz - a to srednio przyjemne jets jak się zawadzi... boli - samo przekłucie nie, ale potem.. a jak się urazisz - aUUUUUć:( i goi się średnio pół roku - więc jak przekłujesz na wakacje to nie mozesz pływać żeby ci się coś nie dostało i zakazenia nie było ja zrobiłam, po kilku miesiacach wyjęłam - bo mi się znudził, bo wszystkie gówniay mają - gimnazjalistki już, więc co to za ozdoba... żałuje bo teraz mam ślad nad pępkiemi brzydko to wygląda:(

Gość kolczykowa
dzięki, ja w zasadzie mam 20 lat ale skoro zostaje ślad to nie wiem czy jest sens... :)

Gość najlepiej latem
no ja miałam 19 :) i zaraz potem, z 8 miesięcy ponosiłam, i wyjęłam :) a blizna (dziurka taka, ale widoczna bardzo dobrze) została:(

Gość PEPUSZEK
ja robilam w maju goilo mi sie dlugo,ale mnie sie zawsze wszystkie rany dlugo goja:( przeklucie tez bolalo-niestety,aczkolwiek przy tatuazu to nic:P w sierpniu bylam nad morzem i kapalam sie jak przeklujesz,to nos brzuszek czesto odkryty,aby powietrze mialo doatep