Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkorwionaa

Wszyscy mnie wkorwiaja, że jestem alkocholiczką!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wkorwionaa

Chyba za chwile kogos rozpierdykam, wczoraj wypiłam 2 drinki z chłopakiem wieczorem, a dziś on wszystkim opowiada i sie wysmiewa że jestem alkocholiczką bo nie potrafie życ bez "maximusa" przecież szlag mnie trafi to w tym domu juz wogóle nic nie mozna robic, nie pale nie mam żadnych nalogów , a wypicie drinka wieczorem przed snem mnie uspokaja, relaksuje. Chyba sy strele w leb, mam juz dosyć wszystkiego.....:(

Gość giz
nie jestes " alkocholikiem" tylko alkoholikiem

Gość HEHEEHHEHHEEHE
JAK TAK WSZYSCY SADZA TO PEWNIE JESTES:O

e tam sami abstynenci?????????????? a wy nigdy nie pijecie ??????????????????? tak może wode z kranu, co?

Gość autorko mam pytanie
ten drink, czy też kilka to tak od czasu do czasu czy też codziennie musisz sobie dla relaksu chlapnąć?

Gość i tak soibie
jak dla relaksu i codzień to posłuchaj innych a jeśli sporadycznie tp go zostaw i znajdz sobie innego:d

Gość wkorwiona
oczywiście że czasami, mam dosyć niskie cisnienie i żeby w dzień nie usnac musze pic dużo kawy.....zdarza mi sie przedawkować ta kawa , 4 dzienie i potem wieczorem mam problemy z zasnięciem :( wiec robie sobie drineczka przed snem i w lulu...... przecież co w tym złego????? w tym tygodniu wypiłam tylko 1 raz , własnie wczoraj , a dzis jestem wyzywana od alkocholiczek :( dziś jest piątek wszyscy imprezuja a ja siedze w domu wsciekła, bo i poco mam tam iść żeby potem mnie znow wyzywali że piłam:(

Gość autorko mam pytanie
to nie masz nic z alkoholiczki :) alkoholik to ktoś kto musi (zaznaczam MUSI) przynajmniej jednego drinka, piwko wypić dziennie

Gość nie jesteś alkoholiczką
jesteś analfabetką ;)

Gość wkorwiona
dzienki za odpowiedz, bo juz naprawde mysłałam że wszyscy pija tylko na urodzinach, dyskotekach, weselach. Ze w domu jest to zabronione:)

WSZYSCY??? hmmmm......jeżeli ktoś ci powie żeś osieł - zignoruj jeżeli powiedzą ci to dwie rożne osoby - kup se wędzidło.....

Gość wkorwiona
dziś rano przyszedł do niego kumpel.....a mój chłopak zaczał sie drzeć że ja jestem alkoholiczką że nie moge żyć bez wódki.....