Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodana

?DLACZEGO BRZYDZĘ SIĘ MOJEGO FACETA?

Polecane posty

Chociaż tutaj sobie ulżę. bo nie nie mam komu sie wyzalić. Dodam, ze jestesmy niecaly rok po slubie i moj maz nie jest \"z Zasmarkanej Dolnej\" ale z rodziny z pretensjami z duzego miasta. Pomijam drobiazgi, do ktorych musialam sie przyzwyczaic: On nie uwaza, zeby codzinny prysznic, zmian skarpet i bielizny byly normą. Jakos to znaosze.tk samo chodzenie tydzien w przepoconym t-shircie, i w spodniach poplamionych -dopoki podstepem nie dorwe ih i nie wsadze do pralki. Mycie rak po mniejszej i wiekszej potrzebie w toalecie? A po co?? Przesady maniakow czytsosci! przeciez \"sie tam nie dotykam\"..(cytuje) . Przestalam walczyc. Na poczatku malzenstwa bardzo trudno bylomi wogole poruszyc ten temat.... Po delikatnych aluzjach ,a potem nawet szczerych rozmowach, ktore byly bardzo przykre i duzo nam krwi napsuly, w zasadzie nic sie nie zmienilo. Obiecal mi prysznic co drugi dzien, ale w praktyce nadal jest to rzadziej.(twierdzi, ze mu zimno) Trzeba przyznac, ze przed zamierzonymi amorami stara sie umyc, \"ze wzgledu na mnie\". problem jednak w tym, ze chyba nikt go nie nauczyl, ze nalezy dbac o higiene Tylnej Czesci Ciala i to jest najwiekszy problem. Czesto nawet kiedy przychodzi do łozka wykompany, to pod jego koldra panuje zapach jak w stajni. Chce mi sie wtedy wymiotowac, a nie kochac. Przewaznie sie zmuszam , ale raznie wytrzymalam i pobieglam do lazienki! (udawalam wtedy, ze strulam sie czyms na miescie).Horror! Probowalam z nim o tym rozmaiac, ale byl potwornie obrazony. Tluamczyl sie, ze w pracy czesto nie ma papieru toaletowego w ubikacji-..... w zwiazku ztym jego slipy wygladaja czesto jak majtki przedszkolaka, ktory nie nauczyl sie jescze wycierac pupy. W dodatku on te same slipy spokojnie wklada na drugi dzien. Probowalm sugerowac, zeby uzywal husteczek do higieny intymnej po porocie do domu (skoro nie lubi sie kapac), ktore zawsze leza w lazience- kupuje je w nadziei, ze keidys zechce z nich skorzystac. czasem nie mam ochoty nawet sie do niego przytulic zpowodu tego \"zapachu\", a wtedy bardzo dlugo jest obrazony. Nie mowie mu, dlaczego sie nie przytulam- przeciez nie pwoiem mu \"Smierdzisz, ukochany\"!!!! Kolejny raz juz nie chce znim na ten temat rozmawiac TO UPOKARZAJACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja frustracja siega zenitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ................................................................................. DZIEWCZYNY! Zwracajcie uwage , jakie obyczaje higieniczne panuja w domu, z ktorego jest wasz ukochany,< Jesli tam nie ma zwyczaju kompac sie codzinnie i myc rece po skorzystaniu z ubikacji, to nawet jesli wasz facet przed slubem bierze codziennei prysznic i zmienia skarpetki, to z czasem przestanie to uwazac za potzrebne... MADRA PO SZKODZIE

Gość belzebuba
Serdecznie współczuję. Pomóc nie umiem. A szkoda. :(

Gość figielek 24
niestety muszę to powiedzieć GDZIE TY MIALS OCZY KOBIETY ?

Normalnie jak horror chyba powinnaś mu powiedzieć prosto i nonstop jak coś chce a ci przeszkadza-->śmierdzisz ! albo się zacznie myć albo dowiesz się że mu niezbyt zalezy ;/ jak sie dowiesz to masz więcej czasu na nowego schludnego

Gość cipka...
piękna prowokacja:)

jaka prowokacja????? Wlasnie spedzam kolejna bezsenna noc bo ejstem tak wsciekla,ze nie moge zasnac. Nie prosze juz o zadne porady, bo nie ma sposobu.

sama jak to teraz czytam to brzmi jak jakas zmyslona historia. Ale to sie dziej naprawde. Wiem,ze faceci to nie sa przesadnie czyscie, wystarczy poczytac sobie fora, ale BEZ PRZESADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,

Gość Imperium
Też jestem za tym żeby go zostawić. Jak tego nie zrobisz to znaczy że to akceptujesz.

nie moge \"zostawic\" to moj maz do cholery. Czy tlko faceci sa tacy niechlujni, czy kobiety tez??????????????????????????????????////

Gość abcdefggggggggggg
ja mam takiego tescia , dobre warunki do mycia tutaj za granica , zreszta w Polsce rowniez , jest jeszcze mlody ma 48 lat a doslownie smierdzi od niego i kapie sie chyba raz na tydzien , dodam ze pracuje na budowie HORROR

Gość paszczucha
To nie udawaj, ze sie strulas. Po prostu powiedz, ze ma brudne gacie, ze z tylka mu smierdzi kupa dzisiejsza i wczorajsza, ze robi ci sie niedobrze. Tak sie liczysz z jego uczuciami - a czy on sie liczy z twoimi?

Gość sylvka
Musisz mu o tym mowic,nie udawaj,ze jest wszystko ok!!!!

Gość paszczucha
moj maz tez nieszczegolnie kocha sie myc - i teraz robie tak, ze prosto z mostu mowie 'wiem, ze nie umyles dupy i fiuta, wiec jak seks, to tylko w kondomie, nie chce sie zarazic jakimis bakteriami z kupy', albo mowie, zeby poszedl umyc dupe i fiuta - z tego samego powodu; czasem skutkuje, czasem sie obraza, ale mam to gdzies - skoro mnie na tym zalezy , to tak ma byc; wiele wysilku to nie kosztuje

jest jeszcze mozliwośc fanatyzmu religijnego ale :O

Gość V8
Jagodana - ja Cie rozumiem, bo moj maz jest podobny. Smierdza mu wiecznie nogi, bo ma niezaleczona grzybice, smrodu nie da sie porownac z niczym! On nie przyjmuje do wiadomosci ze to grzyb i mowi ze to but smierdzi, nie stopa... do tego mieszkanie jest wiecznie zapierdziane, a do lozka to mi sie nie chce wchodzic, bo cuchnie pierdami, grzybica i niewykapanym cialkiem + nieumytymi zebami! I czesto tez calodzienna koszulka i majtkami, w ktorych sie spocil w pracy i nie chcialo mu sie zdjac do snu. Oczywiscie dlubie w nosie, rozrzuca swoje cuchnace skarpety i gacie po calym domu. Dupy tez nie wyciera dokladnie i po prysznicu jak sie wyciera recznikiem, to na reczniku zostaje slad po niewytartej dupie, wiec jego recznik ma gowniane smugi! On tego nie zauwaza! On twierdzi ze te smugi sa po moich odzywkach do wlosow! Mowie mu zeby wycieral dupe porzadnie, ale gdzie tam! Nie wiem czy to kurwa za kare?

Gość bffffffffff
:o :o :o

Gość tez znalam taki przypadek
zebow nie myl , bo twierdzil , ze od mycia zeby sie psuja :O przed amorami niby sie kapal , ale nadal capil i ten jego penis , cos ochydnego :O noszenie ciuchow przepoconych bylo normalne dla niego , chyba ze gdzies wychodzil to zmienial bluze ......tylko:O i inne tego typu rzeczy , ktore juz zostaly wymienione przez autorke tematu :O ja nie moglam byc z nim , obrzydzenie bylo tak silne , ze nie moglam patrzec na niego ale matka jego jest pedantka i nie wiem jakim cudem on taki , moze po ojcu , jego ojciec jest identyczny , chodzacy smrod:O

Gość ojejku123123123
wspolczuje Ci,ale czy nie widzialas tego przed slubem?do mnie swego czasu przychodzil facet,ktory chcial cos wiecej niz bycie znajomymi.Posiadal wiele pozytywnych cech,pracowity,przystojny,ale....stronil od wody i zdarzalo sie,ze smierdzialo od niego,nosil tez przepocone ubrania...splawilam go,bym sie pozygala za przeproszeniem gdybym miala sie z nim calowac,odrzucalo mnie na kilometr.Jeny,a Ty jeszcze z nim spisz i znosisz to mimo wszystko. Ja bym postawila sprawe jasno,albo zaczyna dbac o higiene,kazdorazowo myje sie WSZEDZIE ,kapie itp,albo spimy osobno,bez przesady,masz znosic jego niechlujstwo?Przeciez to odrazajace,bleee,fuj

Gość V8
Latwo Ci mowic... ale po pewnym czasie to juz rece opadaja. A potem taki facet sie dziwi, ze nie masz ochoty na sex.

Gość Fav1
jednym słowem horror ale ci sie trafiał facet :o

Gość Fav1
Mój na przykład lubi mi rano nasrać do ryja :classic_cool:

Gość CHŁOP to od zarabiania na życi
i utrzymawania domu jest !!! a nie zeby PACHNIAL! poki pracuje i pieniadze do domu przynosi to sie CIESZ GŁUPIA BABO ! P.S. a jesli musisz sie zaspokic - to kup sobie wibrator!

Gość CHŁOP to od zarabiania na życi
Sram se do ryjoka :classic_cool:

jak zostałaby dla kasy a pisze co pisze =kur*a

Boże, dzięki Bogu, że mój to czyścioch. Prysznic rano, prysznic przed snem. Codziennie zmiana bielizny i skarpetek. Bokserki i skarpety pierze sam. Ręcznie. Od razu jak zdejmuje z tyłka. Zęby obowiązkowo po każdym posiłku jak nie ma możliwości to guma Orbit. Początkowo miałam problem bo ma strasznie nieprzyjemny pot a poci się w nocy jak świnia. Kiedy go dotkną w nocy to normalnie mokry jest jakby spod prysznica wyszedł.... A co za tym idzie po tygodniu jego kołdra (śpimy pod oddzielnymi kołdrami) i poduszka śmierdzą niemiłosiernie. I na początku strasznie mi to przeszkadzało. Ale znalazłam na to sposób. Co 5 dni zmiana poszewek i prześcieradła i codziennie po nocy wyrzucam pościel (kołdry, poduszki i prześcieradło) na balkon. I swoją i jego. Do wietrzenia. I po problemie. Ma problem z poceniem sie stóp a co za tym idzie ze smrodkiem ale regularnie psika sprejami i talkuje (tak samo buty), 2x dziennie myje nogi i obowiązkowo raz dziennie zmienia skarpetki i zapach jest praktycznie niewyczuwalny. Innych zastrzeżeń do niego nie mam.

Gość Prawie_A
matko jedyna , to wszytsko jest niewyobrazalne dla mnie... czy Wy nie macie kobiety do siebie szacunku... fuj