Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca23457

zauroczenie a przyzwyczajenie

Polecane posty

Gość pytajaca23457

co myslicie o tym,jesli facet jest juz w dlugim zwiazku ,Wy tez macie jakies doswiadczenia za soba,w pewnym momencie spotykacie sie...on mowi Ci,ze jest mu z tamta dobrze,nie czuje sie nieszczesliwy,ale tez chcialby spotykac sie ze mna...w czasie rozmowy mowie mu,ze jesli ktos szuka kogos poza zwiazkiem,to znaczy,ze nie jest w nim szczesliwy,a on na to,ze jest,ale nie ma juz tego zakochania-jest przyzwyczajenie,a mna jest zauroczony? Klamie?co sadzicie o tym,bo ja mu jakos nie wierze...

Gość pytajaca23457
???

Gość calcium
To jest jasny sygnał z jego strony: "Mam fajną laskę, nie zostawię jej a ty będziesz tylko taką odskocznią, zabaweczką i małym zastrzykiem zdrenaliny, co by nudno nie było, a jak zauroczenie minie, to papa"....

Gość jaki psudonim
Musi miec jakiś cel, pewnie chce jakiejś zmiany i nie chc eponosić za to odpowiedzilnosci.. Po prostu sie bawi A ze zwiazek faktycznei zabija świeżośc i nie daje takiej emocji jak nowe sptkania to tak mówi.. Co oczywiscie moze być zgodne z prawdą.. PYtanie tylko w jkaim celu to mówi, czy chce czegoś od Ciebie czy po prostu ma tkaie spostrzeżenia odnośnie swojego związku najczęsciej męzcyzni szukają kochanek i takie smetne rozmowy prowadzą i zamiast dbac os woje małeżstwo szukają pociechy i przygody u innych kobiet.. najcześciej niedoświadczonych, młodych, biednych, zranionych chcą b łyszczeć wtedy i pokazac jacy są nieszczesliwi i zmeczeniu swom szarycm życiem .. :) no to tyle zawsze trzeba być marym w kontaktach z tkaimi osobami:) Twoje pytanie świadczy o tym ze nie rozumiesz tego wiec nei daj sie zmanipulowac :) i szanuj siebie

Gość pytajaca23457
tak,szanuje,widze ze on chcialby czegos wiecej,czuje ze chcialby bym byla przygoda,z jego slow wywnioskowalam ,ze interesuje go dluzsza znajomosc ze mna,tylko nie chce sie w to angazowac,z drugiej strony facet podoba mi sie,mamy wspolne tematy i zainteresowania,kiedys dalam mu "kosza",a on mimo to zawsze o mnie pamietal,dzwonil itp,dlatego nie rozumiem tego,ze mowi,ze jest szczes;iwy.Przeciez gdyby byl,to by nie szukal ciagle ze mna kontaktu?

Gość pytajaca23457
podnosze