Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

test ciazowy!!!!!!

Polecane posty

Gość gosia 100

wykonalam test ciazowy po 18 dniach stosunku czyli minelo ponad 2 tygodnie....i wynik wyszedl ponizej 1.to byl test krwi.... ale nadal boje sie ze jestem w ciazy.... bo ostatnio mialam barzo skapy okres....skapszy niz poprzednio.... biore tabletki antykoncepcyjne bardzo regularnie.... w dzien troszke lecialo mi krwi ale bardzo malo a w nocy tylko leciutkie plamienie:( czy test po 2 tygodniach jest juz wiarygodny????////test krwi....

Gość gosia 100
kto mi odpisze?????????ja tak bardzo sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!

po pierwsze bierzesz tabsy, a jeśli one są brane regularnie to ryzyko ciąży jest badzo bardzo małe. po drugie, czy zawsze po każdym stosunku robisz testy? okres może być skąpy po tabsach, czasem może przypominać zwykłe plamienie. moim zdaniem nie masz się co martwić. co do testów to wydaje mi się że zawsze lepiej jest poczekać do terminu następnej miesiączki. ale nie bój się jak bierzesz tabsy to naprawdę nie masz czego!!!

jak bierzesz tabsy prawidłowo to nie jesteś w ciąży i nie panikuj tabsy naprawde zapobiegają ciąży uwierz ja brałam ok 3lat i szaleliśmy z mężem alkohol trwka i seks i nie zaszłam

Gość gosia 100
test zrobilam po miesiaczce jak niby mi sie skonczyla niepokoi mnie ta miesiaczka bo zawsze mialam bardziej obfita.... a tym razem bylo skape krwawienie.... czemu tak sie dzieje? czy moze okres sie zmieniac przy tbletkach?raz byc skappszy raz bardziej obfity?

może się tak zmieniać. ile czasu je bierzesz, nie zmieniałaś na inne albo coś w tym stylu? ja brałam prawie 5 lat, stosunek ZAWSZE do końca, ZAWSZE tylko zabezpieczając sie tabletkami (poza sytuacjami awaryjnymi, typu branie antybiotyku wpływającego na tabsy) i nic się nie stało, tzn dzidzi nie mam. jak się bardzo martwisz to poczekaj jeszcze kilka dni i zrób test z moczu, ale to moim zdaniem nie potrzebna strata kasy! nie jsteś w ciąży!

Gość gosia 100
biore je 3 lata.te same......czy naprawde nie powinnam sie martwic?

to że bierzesz te same to nie ma wpływ skutecznosc jest ta sama ja brałm różne bo mam dostęp do leków jestem farmaceutą i kiedyś nie chosdziłam do gina tylko sam brałam

pytałam czy nie zmieniałaś nie dlatego, że ma to jakiś wpływ na ich skuteczność (choć na większości ulotek jest napisane żeby po zmianie przez 1 tydzień stosować dodatkowe zabezpieczenie) tylko dlatego że do nowych organizm musi sie przyzwyczaić i wtedy czasem są jakieś małe zawirowania. ale spokojnie jak bierzesz 3 lata to czasem też może być słabszy okres, czsem może być mocniejszy. przecież to tylko nasze ciało a nie maszyna! spokojnie wg mnie nie masz czym sie martwić!!!