Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tx-breast tt

--------tx breast--------

Polecane posty

Gość tx-breast tt

czy ktoras z was zazywala to cudo i czy faktycznie przynosi efekty??

Gość tx breast tt
niemozliwe pija ziolka szukaja cudow a na to nie wpadly dziwne bo ponoc najbardziej poamaga kobiietom po karmieniu a takich tu niemalo

Gość tx breast tt
upupupu

Gość a jaki jest skład tego
preparatu? zioła!

Gość a jaki jest skład tego
nie sorry, tam nawet ziół nie ma - kwasy i witaminki: "TX-Breast to Placebo?! prawdopodobnie niestety tak tak, tak należe do tych naiwnych dziewczyn, które uwierzyły, ze życie może sie zmienic o 180 stopni po zażyciu tabletek... zamówiłam je, bo oczywiście duzo osób je zamawiałao, no i ta reklama na allegro była taka przekonywująca, no wiadomo, tonacy brzytwy się chwyta niestety nadzieja prysła w momencie kiedy te pigułki zobaczyłam na zywo. wyglądają jak kapsułki A+E no i w składzie nie ma mowy o żadnych fitoestrogenach, które ponoć są głównym składnikiem stymulujacym wzrost piersi. a przeciez reklama z allegro powołuje się na te fitoestrogeny... a skład jest całkiem banalny i skromny, bo te super magiczne hiper ekstra skuteczne pigułki zawierają kwasy z grupy omega-3 i ...wit. E!!! nic wiecej!!! o tych kwasach dosyć sporo się naczytałam (jest to kwas EPA czyli kwas eikozapentaenowy oraz DHA - kwas dekozaheksaenowy- ciekawych odsyłam do lekturki zdrowezywienie.w.interia.pl/tluszcze.htm - 35k ) no i owszem one są bardzo zdrowotne i potrzebne organizmowi, ale....nie mają nic wspólnego z fitoestrogenami a tym bardziej z powiększeniem piersi!!!!!! zatem.... szkoda tylko kasy, którą na to wydałam przyznaje się, żałuje ogromnie, bo za te pieniążki mogłabym miec wypasioną bielizne, która maskuje pewne niedoskonałości a tak...bede teraz futrowac się kwasami omega przez 5 miesiecy, bo przeciez nie wyrzuce do smieci, a one wkońcu na coś tam działają....watpie jednak, by cokolwiek pomogło na biust. dlatego drogie zrozpaczone piękne kobietki, którym natura jednak poskapiła tkanki piersiowej nie wierzcie tx-brest!! ja osobiście odradzam, wytsarczy tylko troche pogłówkować.i obawiam się, ze nie ma żadnej cud pigułki na porost biustu, wiec albo musimy zaakceptować nasze maleństwa, albo operacja.... mnie nie stać na operacje, pozatym niewiem czy zdecydowałabym się, dlatego wybieram zdecydowanie to pierwsze ale ale, jeśli znajdziecie lek, który faktycznie skutkuje to piszcie!!!!!!!! pozdrawiam ciepło. mam nadzieję, że komuś pomogę w podjęciu decyzji..." z topicu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3208005 jedna co prawda piszę ze jej pomogło - po 9 misiącach..

Gość tx breast
a ja biore i widze efekty i nie jest to zadna reklama. Zreszta mozna zobaczyc powtarzalnosc zakupów n allegro przez niektore osoby. Gdyby nie dzialalo nikt by nie kupowal

Gość bogo
A ja lubie małe cycki....nie wiem po co panny je powiększają..

Gość aaab
> a ja biore i widze efekty i nie jest to zadna reklama. Zreszta mozna zobaczyc powtarzalnosc zakupów n allegro przez niektore osoby. Gdyby nie dzialalo nikt by nie kupowal Ten wpis dla mnie wygląda na reklamę. Aby znaleźć powtarzalność zakupów przez jakieś osoby trzeba się sporo naszukać i nie jest ich wiele. Myślę, że można wśród nich wyróżnić: - osoby które mają nadzieję, że jak będą dłużej stosować, to może wreszcie podziała (na zasadzie ostatniej deski ratunku) - osoby które zauważyły jakiś efekt - np. ujędrnienie skóry, (co jest możliwe) i mają nadzieję że dalsza kuraja może spowoduje wzrost piersi - kupujące dla znajomych - osoby które zauważyły wzrost piersi - możliwe, że takie są, jednak przeglądając internet trudno znaleźć wypowiedź takowej (co jest trochę dziwne patrząc jakie ilości się sprzedają) - kupujące (na niby) i wystawiające komentarze dla reklamy. Przy takich dochodach byłoby bardzo dziwne, gdyby nie poświęciło się co jakiś czas kilka zł na to, by ktoś bardziej lub mniej znajomy wystawił komentarz, że produkt jest skuteczny. Niemniej jednak dla zakompleksionych (słowo niesłusznie oczywiście zawiera się w definicji kompleksu) zawsze jest to jakaś nadzieja i taki handel będzie zawsze opłacalny, a niektórym kupującym samo stosowanie kuracji może przynieść poprawę samopoczucia.

Gość tx breast
Moja żona bierze ten środek od 7 dmiu miesięcy i słowa nie powiem ,ale efekty naprawdę widać i czuć /ja jestem zadowolony z tego zakupu/ Tylko trochę cierpliwości po miesiącu czy dwóch jest ciężko coś zobaczyć ,chyba że się bardzo chce Myśle,że warto za tak małą kase wypróbować -polecam

Gość przyjaciel 1972
kupiłem to swojej no prawie zonie, zeby nie zapeszyc. Stosuje to juz 6 miesiąc i efekty sa widoczne. Oczywiscie wczesniej nie miałem zadnych zastrzezeń to nie był moj pomysł ale popieram mnie sie bardzo podoba.