Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

o antybiotyki pytanie nietypowe

Polecane posty

Gość blend

wszyscy mowia tylko ile po antybiotyku trzeba sie dodatkowo zabezpieczac... a mnie interesuje, czy jak kochalam sie ze swoim mezczyzna np wczoraj, to moge od razu zaczac brac antybiotyk, czy trzeba poczekac?

Gość blend
oczywiscie w przypadku, jak stosuje anty hormonalna a konkretnie plastry

Gość sfjsdfjk
czemu miałabyś czekac? chodzi ci o możliwosć przezycia plemników w kobiecie?jesli tak to nie trzeba czekać. plemniki nie przezyją w kobiecie niepłdonej czyli stosującej tabletki bo plemniki przezywaja jedynie w śluzie płodnym. ponadto jeśli antybiotyki osłabią działąnie tabletek to nie nastpi to natychmiastowo. osłabienie poza tym to nie z niesienie działania anttykoncoecyjnego.poza tym bardzo mało antybiotyków osłabia to działanie wiec skąd wiesz że akurat te twoje?

Gość matika22
MNIE TEZ TEN TEMAT INTERESUJE KOCHALISMY SIE W NIEDZIELE TAK O K 7 A ANTYBIOTYK WZIELAM O 12 W PONIESZIALEK CZY MOGLAM ZAJSC W CIAZE TYLKO SZCZERZE PROSZE ODPOWIEDZCIE

Gość matika22
hej prosze o rade

super ze znalazlam ten temat,ktory rowniez mnie dotyczy.biore pigulki i oczywiscie w piatek kochalam sie z moim chlopakiem,w sobote dostalam okres a dzisiaj musze zaczac brac antybiotyk.bralam wczesniej fuagin czy on ma jakies dzialanie na pigulki?w ulotce nic o tym nie pisalo. a teraz oprocz furaginu dodatkowo musze wziasc antybiotyk

Gość matika22
czy antybotyk obniza dzialanie od zaraz czy spada ono do zera a czy dziala wstecz?prosze pomozcie

Gość blend
hmm

Gość matika22
chyba nikt nic nie wie na ten temat