Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta187

listopad 2006

Polecane posty

Gość aneta187

Witajcie:)jestem mamą 4-miesięcznego Kacperka i jestem tu pierwszy raz:)Wiadomo jak to jest przy maleństwach,nie zawsze ma się czas gdzieś wyjść i mam nadzieje,że tu będę mogła z kimś pogadać (mam nadzieje,ze ktoś się odezwie:))Ja odpisze jak tylko będę miała chwilke,teraz mam taką,bo moje serduszko zasnęło,ale zaraz uciekam do łazienki,musze troche posprzątać,ale tak jak pisałam będę odpisywać w wolnej chwili:)Tak więc pozdrawiam wszystkie mamuśki,te które mają już swoje skaby i te które muszą jeszcze troche poczekac:)

Gość mamuśka po raz pierwszy...
Witam!!! Ja dopiero zostanę mamą , jestem w 18 tygodniu ciąży...To chyba będzie chłopiec (Krzyś) ale to nie jest jeszcze pewne na 100%. Bo różnie to bywa z tym usg... Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Kacperka

Gość aneta187
Witaj,no wiem jak to jest z tym usg,w sumie mnie caly czas mowili ze chlopiec,ale jak bylam w szpitalu slyszalam o wielu takich przypadkach:)jeszcze troche zostalo ci do rozwiazania,ale zobaczysz szybko zleci:)a jak sie czujesz?ja poczatki mialam straszne z reszta koncowke tez:(ale teraz jest super:)Dziekujemy za pozdrowionka i pozdrawiamy rowniez,a Krzysia prosze pogłaskać:)