Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeedeee wdzieczna

Kolezanka urodzila coreczke! Co kupic,czy wypada kwiaty??

Polecane posty

Gość beeedeee wdzieczna

Slyszalam,ze nie wolno do szpitla kwiatow a chce cos kupic + kwiaty.Doradzcie co???

Gość beeedeee wdzieczna
aha,tak do 100zl

...kup drobiazg dla malutkiej[śpioszki, dudusia itp.] a dla mlodej mamy [wczesniej sie dowiedz czy mozna kwiaty i jesli mozna to kwiaty a jesli nie to] np.jakas ksiazke o dzieciach i wychowaniu....

Gość jaktotak*
No najlepiej coś dla dziecka. Myślę, że kwiaty są zbędne.

Gość ryszarda_P
Popieram - lepiej jakiś drobiazg w stylu jakieś slodkie ubranko, zabaweczkę itp. Nawet jak nie trafisz w wiek dzidzi, to poczeka.

Gość beeedeee wdzieczna
Dziekuje:D Moj chlopak mowi,zeby male lakierki rozowe,ale ja mysle,ze latem jeszcze Dzidzia nie bezie chodzic wiec to zbedne..

Gość iwhvcowuhvc
Najlepiej jakis ciuszek dla malutkiej,ale proponuje w większym rozmarze,bo ja dostawałam ciuszki tak na styk i było ich tyle,że nie zdążyłam je zalożyć dziecku,bo szybko wyrosło...Albo jakąś grzechotkę czy smoczek,albo gryzaczek.

Gość beeedeee wdzieczna
a w jakiej cenie takie adidaski???:D

proponowałabym kwiaty dla mamy i paczkę pampersów przyozdobionych kokardą dla maleństwa ;)

Ja bym wybrała jakis drobiazg dla dziecka, gerzechotka, czapeczka, coś z kosmetyków.

a ja uwazam ze do szpitala powinna przyniesc cos dla mamy...jakies owoce wode itp...a jak pojdzie do domu w odwietki to raczej ubranka dla maluszka...w szpitalu raczej sie nie daje takich prezentow juz...

czee,sama mam dzidzie wiec wiem,ze cos co na pewno sie przyda to duuuza paczka pampersow.spioszki zostaw,takie rzeczy kazdy kupuje,zas dziecko szybko wyrasta.zreszta mama zapewne sie juz zaopatrzyla.pampersy szybko schodza na poczatku,poza tym sa dosc kosztowne.do tego kup jakies kwiaty,to mile bardzo.pozdrawiam:D🌻

Gość Sylwusia87
Widzę, że post jest przedawniony, ale może ktoś do niego wróci. Jak ktoś chce dać fajny prezent, to ja polecam faktycznie kwiaty ale z Bella Fiori. Robią świetne bukiety, wiązanki za dobrą cenę.

Gość gość
pieluchy to nie zaden prezent, wg mnie pieluchy i jedzenie maja kupowac rodzice :) ja zawsze daje prezent i mam to gdzies :D

Gość gość
Dla dziecka jakieś body albo śpioszki najlepiej trochę większe (na 68 lub nawet 74) a dla mamy jakiś kosmetyk (może zestaw?).

Gość gość
Tez uwazam, ze pieluchy to bez sensu pomysl

Gość gość
Ja myślałam że kuzynkę to na rękach będę nosić,przyniosła mi w prezencie wkładki laktacyjne,i to był najlepszy prezent,bo moje piersi oszalały,miałam taką produkcję że tylko nawet delikatnie dotknęłam to leciało ciurkiem,tak nietypowo, polożna się śmiała że mogę wykarmić cały oddział.

Gość gość
ja kupuje książki dla mamy albo albumy dla dziecka na wpisy, bajki do czytania lub sluchania, kołysanki itp.

Gość gość
ja bym kupila cos do zjedzenia, zeby nabrala sil :) jakies czekoladki czy jej ulubiony obiad zapakowany z restauracji, nie orientuje sie co karmiace matki nie moga jesc, ale kupilabym cos dla niej, nie dla dziecka. dziecko bedzie w centrum uwagi calej rodziny, ale malo kogo obchodzi ze kobieta jest zmeczona, ze jest w nowej sytuacji, ze ona tez potrzebuje wsparcia.

Gość gość
kwiatów nie można wnosić niestety, wiem bo ja kupiłam koleżance i pielęgniarka zwróciła mi uwagę no i niestety musiałam je zabrać z powrotem. lepiej kup jej jakieś biszkopty itp coś lekkiego, nie może jeść czekolady czy tez owoców. jeśli karmi :)

Gość patisonekx
Ej no, ale kwiaty to myślę lepszy pomysł, i kwiaty może jej dać jak wyjdzie ze szpitala. Wiesz jakie super bukiety może zrobić kwiaciarnia Bella Fiori ? Właśnie typowo dla młodych mamusiek. Raz u nich zamawiałem takie kwiaty i połączenie ze smoczkiem, czy innymi dziecięcymi gadżetami robiło wrażenie. Jakieś słodycze, pieluchy, czy coś, to wydaje mi się dość banalny pomysł. Stawiam na kwiaty...

Gość gość
Kwiatów nie wolno przynosić do szpitala.Najlepiej kup jakieś śpioszki, koszulkę dla maluszka.Mamie dziecka, jakiś drobiazg, np.czekoladki.