Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sussanna

W 1,5 miesiąca schudłam 15 kg!

Polecane posty

Gość Sussanna

Także dziewczyny można trzeba tylko chceć mieć motywacje i być konsekwentym!

Gość jasne jasne
w następne półtora odrobisz 30 ;)

Gość jasne jasne
to znaczy że przestałaś jeść?

Gość szekspir
ale z jakiej wagi startowałaś, bo napewno z bardzo duzej jeżeli tak to jest to możliwe :)

Gość jasne jasne
no dokładnie, jeśli startowałaś ze sporej wagi i odchudzasz sie po raz pierwszy, w sensie że piewrszy raz chudniesz tak dużo, to jest to możliwe

jak już zaczęłąś temat to rozwin bom baaaardzo zainteresowana!

Gość Sussanna
Tak po raz pierwszy udało mi się zmobilizować.Wcześniej kończyłam diety góra po tygodniu.Startowałam z wagi 78 kg, mam 173 wzrostu.Teraz waże 63 kg i czuje, że wciąż troszeczke chudne w niektórych partiach ciała.Nie rezygnuje z jedzenia, zdrowo się odżywiam, troche ćwicze.Nie jesm absolutnie nic po 18.Zadnego pieczywa, ziemniaków, produktów mącznych, cukru, smażonych rzeczy.Dziennie spożywam ok. 1500kcal.

Gość Sussanna
Zaczynałam diete od 800 kcal, po dwóch tygodniach było ich 1000 aż do teraz kiedy jem 1500.I to mi wystarcza, przyzwyczaiłam się choć wcześniej pochłaniałam tone jedzenia, jadłam z 8 razy dziennie w ilościach naprawde ogromnych.Skurczył mi się żołądek i nie potrzebuje już takiej masy żarcia.Dzień zaczynam od szklanki wody z sokiem z cytryny, potem troche ćwicze.Poraz pierwszy jestem z siebie naprawde dumna.To jest cudowne uczucie kiedy wszystkie ciuchy, które miałam są na mnie za duże!Ciesze się jak małe dziecko dlatego musiałam się tym z Wami podzielić!;)

Gość szekspir
78 kg to nie jest duza waga wydaje mi sie to troche niemozliwe chyba ze wspomagalas to jakimis cud wspomagaczami

Gość Sussanna
Już zapomniałam jakie to fantastyczne uczucie iśc do sklepu i przymierzać ciuchy w rozmiarze 38 a nie 42!W końcu nie muszę się stresowac tym, że dzinsy które tak mi się podobają nie wchodza mi na tyłek mimo dużego rozmiaru!Teraz wiem, że warto było zrezygnowac z obżarstwa by móc cieszyć się tak zwykłymi rzeczami.Moja samoocena wzrosła o 100%.Od kiedy pamiętam miałam pucatą buzie, nawet nie wiedziałam, że moge mieć takie ładne rysy twarzy pod tym tłuszczykiem;P

Gość szekspir
dlaczego mówie ze jest to niemożliwe poniewaz ja miałam 75 kg i w ciagu miesiaca schudłam przy diecie 1000 kg tylko albo az 5 kg

Gość Sussanna
Nie stosowałam żadnych wspomagaczy.Codziennie ćwiczyłam pół godziny na skakance, 3 razy dziennie seria brzuszków po 100 i tyle.

Gość czemu nie
ja tez schudlam w takim czasie jak autorka mniej wiecej 14 kilogramow a startowalam z wagi okolo 70 kg. teraz waze 56-57, w zaleznosci od dnia a mam 172 cm. Nigdy nie mow nigdy. aha schudlam w czerwcu, do teraz utrzymuje stala wage. Staram sie zdrowo odzywiac ale zdarzaja sie imprezy, czyli piwo, chipsy itd, codziennie jem cos slodkiego a jednak na wadze nie przybywa. ale staram sie ruszac, wiec moze tu jest klucz

Gość Sussanna
ale ja zaczełam diete od 800 kcal, dopiero potem zwiększałam stopniowo kcal.Najwięcej schudłam na samym poczatku, później ok 1,5 kg tygodniowo.

Gość Sussanna
Najważniejsze to to, że kiedy osiągniemy zamiezony cel nie przerywamy naszego sposobu odżywiania i ja o tym wiem.Mój organizm zupełnie się przestawił na zdrowe odżywianie, nie mam problemu już z odmówieniem sobie czegokolwiek.Owszem czasami zdaża mi się zjeść coś ponad program, kawałeczek pizzy czy inną rzecz, nie katuje się i kieruje się zdrowym rozsądkiem.Nie myśle o diecie a kg nadal leca.Więc dziewczyny można uwierzcie mi!

Gość szekspir
zgodze sie ja przez pierwsze dwa tyg zjechałam 3 kg potem 2 a teraz waga stoi mimo ze nadal utrzymuje dragońską diete , zblizaja sie trudne dni i moze dlatego a diete zaczelam od 12.02 🌼

Gość Sussanna
To pewnie zalezy od organizmu, nie każdy reaguje tak samo.U mnie jest to pierwszy ubytek wagi od kiedy 6 lat temu zaczełam tyć i doszłam do magicznej cyfry 78.

Gość Karenina
Dlaczego dziewczynie nie wierzycie? Cieszcie się razem z Nią. Jedni chudną szybciej drudzy wolniej. Gratuluję.

Gość szekspir
ja tez gratuluje 👄

dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze... ja dzisiaj przesadzilam... zaserwowałam sobie dzisiaj chikeniki a teraz zjadłam 2 klery i kawalek tortu... Boze jak mi źle... Ale mam wyrzuty sumienia :(

Gość gratulacje
Wszystko zależy od organizmu. Ja tyłam przy 1200 kaloriach ćwicząc! Już tak jest. Mój facet obiada się czekoladkami i szczupły a ja od samego patrzenia tyję!

Gość u_la_la
Sussanna gratuluje :-) Bardzo Ci zazdroszcze, ja juz wiele razy próbowałam się wziąć za siebie, ale niestety nie udaje mi się schudnąć. :/

a mozliwe , mi też sie kiedys tak udalo ale bylo to taaaaaak dawno ze wspominac nie warto ;P bo taka czysta matematyka ze ty jesz 1500 to schudniesz wolniej niz ja na moim 1000. Bo moze ktos sobie dodaje kcal a ktos zaniza wartosci kaloryczne. Ktoś cwiczy dłuzej , a ktos tylko macha rękami i spaceruje ;) gratuluje

Gość gość
A ja schudłam 18 kilo od 5 stycznia do dziś,pozdrawiam,jestem z siebie dumna

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Elieve
Ja osobiście zaczełam 2 tygodnie temu i schudłam 4 kg (startowałam z wagi 71kg a waże 67kg wzrost 170 cm ) ćwicze 30 min - 1 h 5 posiłków dziennie i zdrowiej jem (zdarza się że zjem słodycze) . Ciężko na to zapracowałam i staram się dalej chce ważyć 55kg . Było mi ciężko i dalej jest dlatego wiem że musiałaś się nieźle natrudzić by osiągnąć swój cel GRATULACJE ja dalej dąże do swojego celu ;)

Gość lidia743
Ja schudłam 8kg w miesiąc i tylko jadłam regularne posiłki i stosowałam suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl pomaga mi i nie żałuję,że go zamówiłam bo jak się widzi efekty to chce się więcej;) i jest motywacja do dalszej pracy;)

Gość JestemZoska
Poza zdrowym żywieniem i ruchem warto się wspomóc - ja stosuję zieloną herbatę z olimpu i bardzo fajny wynalazek SLIMMER (www.slimmer.fit) który bardzo konkretnie wspomaga moje odchudzanie i blokuje mi apetyt.

Gość OrianaW
a mi jakoś cwiczenia nigdy nie leżały, no nie chce mi się tyłka ruszac. kumpela poleciła mi suplement diety IQacai, więc zakupiłam i przystąpiłam do działa, dieta plus suplement i jestem pozytywnie zaskoczona, kilogramy poszły w dół!