Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzia mundra jadzia

jak sie nazywaja ludzie od wypedzania klątw?

Polecane posty

a jezu sory, po co ja ci mail podaje;) Nieprzytomnam jakas

Gość ło bożesz te moj...
777777777777777 dziecko jesteś czy jesteś na prawde takim ignorantem ?! tez byłam dopóki nie zobaczyłam kiedys na własne oczy swojego biopola i co powiesz mi że to były czary ...! zrobił to właśnie bioenergoterapeuta i nie chce mi się ciebie przekonywać ,ze to nie czary ale czysta fizyka i chemia ...

Gość nękana przez duchy
odetta.t@gmail.com

{ kurcze i wy w te wrozki wierzycie? } Nie mam innego wyjścia. Jedna tak mi powiedziała że podczas powrotu do domu spotka mnie coś niemiłego. I co ? Ano wracając do domu przechodze koło trzepaka, sąsiadka trzepała tam dywan. Gdy przechodziłem obok, jak sie babsko nie odwróci, jak mnie zdzieli trzepaczką w potylicę.. A za chwilę sie tłumaczyła że myślał że to jej stary z tyłu się skrada. :o

Gość ktoś kto wie
oj zyjemy w XXI wieku nie badzmy dziecinni, bo przeprowadzono juz wystarczajaco duzo badan, ktore udowodnily ze takie cos jak aura czy bioenergoterapia istnieje. To XIX wieczni zacofani ludzie sie nie znali i na sile probowali wciskac kit ze czarny-mary to tylko bajka. A to nieprawda. Moze akurat przesad z takim czarnym kotem to wymysl, ale nie aura moi kochani

ale ta odetta to jakas z ameryki bo adres sie konczy na com? Bo jak tak to ja moze podziekuje;]

Gość ktoś kto wie
jak chcecie moge wam podac dziecinnie proste cwiczenie dowodzace na istnienie aury. Kazdy je moze wykonac latwo i sam sie przekonac.

Gość nękana przez duchy
z ameryki :D nie jest z polski ma pocztę na gmailu :)

acha to dobrze, ale wiesz skad ona jest? Bo jak z drugiego konca polski to tez raczej nic z tego nie bedzie

bo przez maila to ona chyba raczej nie uzdrowi:)

Gość nękana przez duchy
no przez emeila raczej nie, ale warto z nią porozmawiać. Mi kiedyś jej rytuał pomógł. Jest z mazowieckiego. Nie wiem dokładnie skąd, ale wiem, że dojeżdżała do mnie.

Gość ktoś kto wie
To jest cwiczenie na wyczucie aury. Cytuję z książki pt. "Dłonie pełne światła" (tylko najpierw, tradycyjnie w takich cwiczeniach, musisz sie troche odprezyc i wyciszyc) "Poruszając rękami zbliżaj do siebie dłonie i oddalaj je od siebie przez caly czas starajac sie zachowac miedy nimi odleglosc od 5 do 10 cm. Zbuduj cos pomiedzy dloncmi. Cujesz to? Jakie to wrazenie? Teraz oddal dlonie od siebie, troche bardziej, na jakies 15 do 20cm. Powoli przyblizaj je do siebie a poczujesz przeciwstawne cisnienie, ktorego opor musisz pokonac lekkim naciskiem. Zlaczyles teraz krawedzie jednego ze swoich ciale energetycznych. Jesli twoje dlonie oddalone sa od siebie o 2 i pol do 3 cm to zlaczyly sie krawedzie to zlaczyly sie krawedzie twojego ciala emterycznego. Jesli twoje dlonie dzeli 7 do 10 cm, to zetknely sie zewnetrzne krawedzie ciala emocjonalnego. Teraz bardzo ostroznie zblizaj dlonie do siebie, az poczujesz jak zewnetrzna krawedz twojego nciala emocjonalnego albo pola energii prawej dloni, dotyka skory lewej dloni. POczuj szczypanie na grzbiecie lewej dloni, ktore nastepuje, kiedy dotyka jej krawedz twojego pola energii. Pole enegrii twojej prawej dloni przeszlo nprosto przez lewa dlon! Teraz oddal dlonie od siebie i zatrzymaj je na odleglosci okolo 18 cm od siebie. Wyeluj palec wskazujacy we wnetrze lewej dloni i powoli zblizaj go do niej na odleglosc jakis 2cm. Zacznij kreslic kola. Czy czujesz laskotanie? Jesli tak to gdzie? Ja powyzsze cwiczenie lubie wykonywac dodatkowo z zamknietymi oczami. Czasem tez troche je przennaczam, bo zamykam oczy i poruszam delikatnie reka w powietrzu starajac sie wyczuc, kiedy zbizam palec wskazujacy do jakiegos przedmiotu. Teraz cwiczenie na zobaczenie aury. Takze latwe, jednak aure latwiej jest (przynajmniej dla mnie) wyczuc niz zobaczyc. W slabo osweitlonym pokoju unies dlonie rownolgle do ciala i zbliz do siebie czubki palcow. Trzymaj dlonie na wyskosci twarzy, jakies 50 cm przed nia. Upewnij sie, ze w tle jest tylko zwykla biala sciana. Zrelaksuj wzrok i patrz spokojnie na przestrzen miedzy czubkami placow, ktora powinna wynosci 3 do 4 cm. Nie patrz na zrodla jaskrawego swiatla. Pozwol,mby twoj wzrok sie zrelaksowal. Co widzisz? Zbliz palce do siebie a potem oddal je. Co sie dzieje w przestrzeni pomiedzy palcami? Co widzisz wokol dloni? Powoli unos jedna dlon, opuszczaj druga, tak by poszczegolne palce celwoaly w siebie kolejno. Co sie dzieje. Okolo 95 procent ludzi wykonujacych to cwiczenie cos widzi. Wszyscy cos czuja

Gość Ciocia Mniecia

Gość ktoś kto wie
ale tych cwiczen nie wykonuje sie na szybkiego przy komputerze. Takze najpierw oddalcie sie na cwhile od komputera i skupcie powoli na tym co robicie a potem dopiero wroccie na kaferie i komentujcie

Gość ktoś kto wie
no i spróbował ktoś?

Gość ło bożesz te moj...
ja juz to kiedys próbowałam z moja koleżanką mistrzynią reyki...:) w troszkę inny sposób po prostu budowałysmy kule energetyczne super sprawa ...nie wytłumaczysz nikomu kto nie wieo cochodzi ... ale widziałam tez na własne oczy jak bioenergoter. robił mojemu mężowi operacje !!! mąż wielki sceptyk mówił ,ze tylko na chwilę zamknął oczy a on go na prawde uśpił i to na ok. godz -straszne to było:( ale efekt ...niewspółmierny i nikt mi nigdy w życiu nie powie ,ze to jakieś czary ...

Gość ło bożesz te moj...
nigdy nikomu tego nie opowiadam ,bo po prostu ludzie to wyśmiewają a ćwiczenia z własną energią ,aurą itp rzeczy to po prostu prawdziwy powrót do natury ,tylko faktycznie pełno teraz różnych oszustów ,którzy wykorzystują ludzi .Ci którzy maja jakies predyspozycje do tego cały czas sie kształca i szkola swój warsztat i przede wszystkim nie odgradzaja ludzi od medycyny konwencjonalnej ... mam też dobrego znajomego bioenergoterapeutę ,który zdolności rozwinął nie dawno teraz jest w Belgii i cały czas sie kształci ... Dlatego prosze wszystkich sceptyków jeżeli nie rozumiecie o co tu chodzi to nie wysmiewajcie i nie róbcie głupich uwag na tematy o których nie macie zielonego pojecie .... też kiedys byłam niedowiarkiem i szkoda,że przekonałam sie do tego tak pózno jak dla mnie ...

Gość Ciocia Mniecia

Gość a co to jest reyki
mozesz mi wytlumaczyc o nigy nie slyszalam?

Gość lol a ja naprawde cos czulam
to cwiczenie z wodzeniem palcem w powietrzu zaskutkowalo!

Gość ło bożesz te moj...
REIKI-leczenie energią pomaga wprowadzić uzdrawiający dotyk w szeroki wachlarz technik terapeutycznych.Absolutna prostota jest połączona z potencjalnie silnym efektem ,skłania nas do przyjęcia koncepcji uniwersalnej energii uzdrawiania.W rzeczywistości energia ta może nadawać moc działania wszystkimwynalazkom terapeutycznym-tym wiążącym się z użyciem skalpela,pigułki czy współczującego dotyku.

Gość a ja pamietam takie cwiczenie
kiedsy jak bylam mala kolezanka pokazala mi takie cwiczenie, ze zamykalo sie oczy (chociaz mozna bylo nie zamykac ale tak jest lepiej) i skierowywalo palec do swojego nosa. I wtedy czulo sie taki, jak to ona mowila... "wirek" czy "huraganik", tzn. mowiac normalnie lekkie laskotanie. Teraz po kilku latach moge juz stwierdzic ze tym wirkiem byla chyba aura, tylko myslmy o tym nie wiedzialy:)

Gość no i co to kogo
a niedowiarkom polecam -jak będa mieli okazję skorzystać z aparatu kirliana -wtedy mogą sobie oejrzeć zdjęcia swej aury ... jak czytałem posty 7777777777777777777 to serio płakać się chce nad takimi ignorantami !!! chyba po dziś dzień wierzy że słońce krąży wokół ziemi ....a przecież wystarczy poczytać pare książek a całkowicie zmienia się swoje myślenie .

Gość wenterapata
a wlasnie, wierz gdzie mzona nabyc aparat kirilianowski? Oprocz internetu bo z zakupow przez siec nie korzystam... W zwyklym sklepie to raczej nie... W sklepie typu wrozbiarski tez chyba nie... No to gdzie??

Gość do ingonarntow
A wiecie skad w religii chrzescijanskiej wziela sie aureola nad glami siewtych?? Stad ze ludzie o wielkiej sile duchowej posiadaja taka nad glowa;)

Gość aparatu kirlianowskiego nie
kupisz w sklepie nie wiem gdzie można go dostać ...a co do świętych , którzy posiadaja nad głową nimb-to właśnie symbol aury człowieka bardzo uduchowionego i kiedyś dawno dla ludzi było to niewytłumaczalne ale też aby zobaczyc taką aurę też trzeba trochę wysiłku i ćwiczeń ... podobno czytanie obrazów trójwymiarowych to dobry wstęp:)

Gość wenterapata
czytanie obrazow? trojwymiarowych? Pierwsza slysze...

ci ,którzy potrafią widzieć aurę rozpoznają poszczególne kolory ,które mówią o chorobach a także charakterze człowieka np.kolor fioletowy -symbolizuje aurę człowieka bardzo dobrego i uduchowionego,natomiast zielony może oznaczać chorobę .

nigdy nie widziałaś książki z trójwymiarowymi obrazami ??!!