Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko30

KILOGRAMOWY IDEAŁ KOBIETY

Polecane posty

Gość Do kareniny
Jesteś w błędzie jezeli tak myślisz. Ja jestem nastolatką mam 15 lat i nie jestem szczupła: mam 70 kg przy wzroście 168 cm!

Gość -nie wiem...
to co wy podajecie to jest ideał nastolatki a nie kobiety.

Gość **superstar**
sorry ze sie wtrace ale chyba odbiegacie od tematu :P ja sie zgadzam z Katia i z kims o nicku 'co za glupi topic' :) taka waga jest ok, tez lubie szczuplutkie cialo.

Gość Ashelira
155cm 40 kg 160cm 42 kg 165cm 45 kg 170cm 50 kg 175cm 55 kg Ja mam 164 cm, waze 48 kg, chce 45 w talii mam 64 cm, w pupie 88, w udach 49 cm pod posladkiem 32 nad kolanem, lydka 33 cm 😭 Sam tluszcz, gdyby to byly miesnie to wymiary mialabym mniejsze a wage- taka sama a moze nawet wieksza

Gość Ashelira
Biore pod uwage taka wage dla kobiet do 40 roku zycia Starsza kobieta powinna wazy troche wiecej Ale nie wiecej niz 155cm 50kg 160cm 55kg 165cm 58kg 170cm 63kg 175cm 65kg Zreszta mam to gdzies, Ja chcialabym cale zycie nosic rozmiar max 38

Gość Ashelira
KaZdy czlowiek powinien byc szczuply, do samego konca, bo tak jest najlepiej dla naszego zdrowia

Gość Ashelira
Racja Osoba przy 155 i wadze 45 bedzie szczupla a osoba majaca 160 i 45 kg bedzie juz chuda a osoba majaca 165 i 45 kg bedzie juz z lekka wychudzona Ja przy wadze 45 mialam 60 cm w talii, 84 w pupie i 45 w udzie pod posladkiem, nad kolanem 30, nie mowiac ze raczki jak zapaleczki I to juz jest lekkie wychudzenie Zalezy czy uprawiam sport czy nie, to tez jest wazne

Gość Marko30
Dziękuję za odpowiedzi, może jeszcze Ktoś?

Gość Tooommmmm28
155cm 48-50kg 160cm 50-55kg 165cm 55-60kg 170cm 60-65kg 175cm 65-70kg Uwazam ze kazda kobieta powinna miec wszystko na swoim miejscu i pupę i piersi i nawet lekko zaokrąglone biodra czy brzuszek:)

Gość 155 cm
Ja mam właśnie tyle wzrostu i jak ważę 50 kg to mam problem z kupieniem ubrań, bo pasuje na mnie tylko 34. A ponieważ mam szczupłą górę to nawet góra w rozmiarez 34 jest wtedy za duża. Ciekawa jestem jaki bym miała rozmiar, gdybym ważyła tak jak podała kati czyli 38-40 kg. Musiałabym się ubierać w sklepie dla niemowląt. Bez przesady.

Gość 155 cm
Poza tym waga zależy od tego czy masz mięśnie czy nie. Jeżeli masz mięśnie to przy takim samym wyglądzie będzie się ważyło automatycznie więcej. Bo mieśnie są cięższe niż tkanka tłuszczowa.

Gość cherma
a co dla kobiet o wzroscie 180 i wiecej ? takie tez istenija a zostaly calkowicie pominiete :(:O

Gość ideał mężczyzny
Czyście poszaleli! Taka waga i taki wzrost! Przecież to szkielety, wieszaki, kije od mioteł! Wy chcecie być w przyszłości zdrowe i chcecie miec dzieci?

Gość eldoradonr3
175cm i 55kg????!!!??????? Przeciez taka kobieta nie ma nawet figury tylko sam szkielet i kosci!!!

Gość ideał mężczyzny
no właśnie

przeciez napisalam ze to MOJE zdanie. nie musicie sie zgadzac ani nie mam zamiaru Was do niczego przekonywac:) ja np. waze wg niektorych z was pewnie za malo ale uwierzcie mi, nie wygladam jak wieszak - w biodrach mam nadal 93 cm :( wszystko zalezy od budowy, mam kumpele ktora wazy tyle co ja, jest nizsza a wyglada szczuplej choc ma wiecej cm w talii - ale za to mniej w biodrach :) kurde, czemu jest taka nagonka na szczuple/chude osoby?taka mozna nazwac szkieletem , wieszakiem czy anorektyczka ale jak osobe otyla nazwie sie spaslakiem czy grubasem to juz wielkie halo ze chamstwo itd. ja wiem ze moje wyobrazenie o \"ideale\" jest inne niz u przecietnych ludzi ale ja nie staram sie nikomu wmowic ze ja mam racje, kazdy ma inny gust. wiec looz:) milego wieczorku!

Takimi wieszakami pokaleczyć się można.No i ten stres ,całe życie z wagą i centymetrem w garści.A co z przyjemnościami! Ech baby!Wyluzujcie!

Gość hEj eldoradonr3
Dlaczego 55kg przy 175 cm nie? Np. Natalia Oreiro ma 54 kg przy 174 cm wzrostu i nie jest wieszakiem! Jest szczupła w talii ,i ma ładnie zaokrągloną pupe i uda!

Gość hEj eldoradonr3
Dlaczego 55kg przy 175 cm nie? Np. Natalia Oreiro ma 54 kg przy 174 cm wzrostu i nie jest wieszakiem! Jest szczupła w talii ,i ma ładnie zaokrągloną pupe i uda!

Gość a skąd ty możesz wiedzieć
ile naprawdę waży Natalia Oreiro? stałaś obok, gdy się ważyła?

Gość Marko30
Poczekam z podsumowaniem do jutra...może jeszcze Ktoś się wypowie:)

Gość eeeeee.....eeeee...eeeeee.
debilny topic skłaniający puste smarkule do anoreksji..... :o

Gość bedziemy pic
w zyciu nie widzialam durniejszego tematu ja mam 169 cm i waze 58 9 wcale sie nie czuje gruba a to to juz przegiecie 17:02 Ashelira 155cm 40 kg 160cm 42 kg 165cm 45 kg 170cm 50 kg 175cm 55 kg Ja mam 164 cm, waze 48 kg, chce 45

Gość bedziemy pic
58 kg a nie 58 9

Gość Marko 30
Ja nie miałem zamiaru skłaniać nikogo do anoreksji...zobaczcie jakie są moje propozycje...chcę podsumować...zobaczyć jak się widzą kobiety.....jak chciałyby się widzieć....wnioski będą później.

Gość zgadzam sie z eeeeee.....eeeee
az dziwie sie ze taki odzew na taki temat..smutne to jest

Gość eeeeee.....eeeeeeeeeeee.eee
smutne i żałosne :o