Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olinka141

czy ktoś zwas brał DOXEPIN ?

Polecane posty

doxepin biore od miesiącana dzis 10 a na noc 25, poprostu po nim jestem nie dożycia przez ten prawie miesiąc byłam w szpitalu więc mi to nie przeszkadzało że byłam ciągle senna, przynajmiem się nie nudziałam.ogulnie myślałam że to przez leki jakie tam brałam. a teraz jak jestem w domy to poprostu mi to przeszkadza śpie po 14-15 godzin i ciągle chce mi się spać, mogła bym wogle nie wstawać z łóżka .;( czy wy jak braliście ten lek to też wam się tak chciało spać, czy to nie przez ten lek. prosze o porade

Olinko, ja brałam bardzo długo/kilka lat/Doxepin. Najpierw przez kilka miesięcy - rano i po obiedzie 10 na noc 25. NO I SPAŁAM, SPAŁAM SPAŁAM...........! Bo w tej kuracji o to własnie chodzi - wzmocnić swe siły poprzez sen. Jeszcze się do Ciebie odezwę - za jakąś chwilę!

To jescze raz ja. Od pewnego czasu Doxepin mam zamieniony na SEDAM 3 mg. Biorę go pól tab. na noc, a rano pól tab. REXETINY 20 mg. Czuję się świetnie, ale jest to efektem wieloletnej kuracji. Nie martw się Olinko - zobaczysz Twój organizm powoli będzie się do Doxepiny przyzwyczajal i nie będziesz już spała calymi dniami i nocami. Ale na to trzeba czasu...!

to super !!!!!!! bo ja dalej jestem cały czas jakby do dyłu, poprostu ciągle bym spała ....ale skoro muwisz żepo paru miesiacach będzie cool to ja nie zaprzestaje go brać :) pozdrawiam :)

Hej, OLINKO!! No i właśnie w tej kuracji o to chodzi, "żeby być do tyłu". Dać choremu organizmowi odpocząć. Nie zadręczać się wiecznym analizowaniem wszystkich i wszystkiego. To jest taki "dłuższy urlop" dla zmęczonej duszy. Spij Kochana smacznie! ZOBACZYSZ BĘDZIE LEPIEJ .............! :) Czy oprócz Doxepiny przepisują CI coś jeszcze?

ludmiła oprucz doxepinki nie biore nic uspokajającego , tylko biore leki na astme takie jak encorton,alvesco,serevent,singulari poza tym to jeszcze łykam polprazol,kalipoz,vicalbit heh troszke tego jest. a nie wiesz ile czasu będe chodziła \"do tyłu\" bo ja mam sql i troszke przez to cięszko mi się kupić .. bo jestem straaaasznie sennna ;) pozdrawiam ;)

Witaj! Olinko ,chyba jesteśmy trochę do siebie podobne. Ja też mam astmę... -Amertil -Cortare -Oxodil -Singulair (ale nie na stałe, tylko gdy jest gorzej) To są moje leki. Encorton też jest moim "dobrym przyjacielem", ale to z powodu choroby reumatycznej i problemów okulistycznych. Wiesz, Doxepin + te leki p/astmatyczne dają zwiększony efekt senności. No i jeszcze dochodzi sprawa tzw.tolerancji osobniczej, więc trudnoi powiedzieć mi, kiedy minie nadmierna senność i pczujesz się lepiej. Porozmawiaj ze swoim lekarzem, może mógłby zamienić CI Doxepin na Sedam 3 mg na noc, a rano Rexetin 20 mg. plus 1/2 tab. Sedamu. Ja po tym zestawie naprawdę wróciłam do ŚWIETNEJ FORMY ! Rexetin jest lekiem poprawiającym nastrój, można go brać przez lata, bo nie uzależnia i już wielu wyciągnął z "czarnej dziury". Jedynym mankamentem jest cena - około 50 zł za miesięczną porcję, jeśli jest recepta z literką P. ALE NAPRAWDĘ WARTO WYDAĆ TE PIENIĄDZE! -Pozdrawiam Cię najserdeczniej jak potrafię!!! OLINKO, DZIŚ JEST PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY! JUŻ NIEDŁUGO BĘDĄ PIĘKNE SŁONECZNE DNI, ZAKWITNĄ ŚLICZNE KWIATY, PTAKI ZACZNĄ ŚPIEWAĆ I PÓJDZIEMY NA SPACER! ZOBACZYSZ, BĘDZIE DOBRZE...................!!! -Pa!!! ;))

tak wiem dzis 1 dzień wiosny, z jednej strony się ciesze a z drugiej nie ponieważ jestem alergikiem a wtedy zaczyna wszystko kwietnąc .....ble a jateraz biore na astme : alvesko 160 2x2 serevent 50 2x2 singular 10 1x1 encorton 20 ......................... polprazol kalipoz vicalvid heh jak narazie ataki ustąpiły do 2 na dobe więc jakoś żyje pozdrawiam :) życze miłego dzionka