Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinn...P

Obalam mit że faceci wolą dziewice

Polecane posty

Gość antekkk
jak i tak cie zostawili to trzeba było pójsc z któryms do łózka. Przynajmniej miałabyś troche przyjemności a tak to nie masz nawet fajnych wspomnień :)

Gość przykre to jest
Straciłam dziewictwo w wieku 16 lat. Chciałam po prostu zobaczyć jak to jest (młodzieńcza głupota), potem byłam jeszcze z tym chłopakiem. Rozstałam się z nim, do tej pory miałam kilku innych facetów, ale z żadnym z nich nie poszłam do łóżka. Więc to utracenie dziewictwa w młodym wieku, nie sprawiło, że zostałam dupodajką, a z tego co wyczytałam, taki stereotyp panuje!:(

Gość Nie daje dupy za talerz zupy
Swoboda sexualna byla w latach 70 tych i niestety do niczego dobrego nie doprowadzila, ha ha ha

Gość aJaMiałam20lat
JA miałama 20 lat jak straciłam dziewictwo, po półtora roku bycia z chłopakiem , teraz mam 24 i nadal z nim jestem..

Gość a jaaaa
a ja mam 20 lat i nadal jestem dziewicą.........i nie jestem jakims "paszczurem" poprostu jestem narazie sama bo nie mam czasu na facetów no chyba ze jestem zbyt wybredna.............a to ze ktos tam uwaza ze dziewica powyzej 17 lat to wstyd napewno nie sprawi ze pójde z pierwszym lepszym do łózka...choc wierzcie mi mogłabym.........chetnych panów nie brakuje............zreszta "spaprać "sobie zycie jest bardzo łatwo- mam na mysli wpadkę.......a świadomosc ze miałabym miec dziecko z mężczyzna z którym połaczyła mnie jednorazowa,czysta fizyczność skutecznie studzi mój temperament..........a jak mnie juz tak "przyciśnie"(wkońcu dziewica to tez człowiek:P) to narazie radze sobie sama............... pozdrawiam przysłowiowe diznozaury hahaha.........:P

Gość ali ali
A ja mam 25 lat i sie tego nie wstydzę a jakbyś mnie zobaczył t by ci szczeka z wrażenia opadła. I czekam na kogoś przy kim będę sie dobrze czuła a nie pierwszego lepszego z ulicy byle to zrobić. Bylejak Bylegdzie z bylekim twój wybór nie mój

Gość aha aha mhm
dawaj fotę ocenimy

Gość ali ali
ponoć kijem dotykać nie chcecie to ja wymarły gatunek pewnie

Gość 77laluna77
Kurwa Marcin, ale glupoty gadasz. Czasem takie laski jeszcze sa dziewicami, ze szczena opada. Faceci biegaja za nimi, a one po prostu na przyklad z powodu cenionych w zyciu wartosci moralnych chca byc nietkniete.

Gość ali ali
po prostu są jeszcze dziewczyny które sie szanują tyle wam powiem

Gość aha aha mhm
nieliczne wyjątki, kobieta po 30. i dziewica to życiowa kaleka:O

Gość aha aha mhm
jak dla w definicji kobiety szanującej się nie znalazłoby się czy jest dziewicą czy nie to żaden wyznacznik i żaden powód do dumy

Gość ali ali
Do 30 jeszcze trochu!!! gdzie ten książe he he

Gość ali ali
A ja bym nie chciała faceta co pół miasta przeleciało...... ho ho

Gość ali ali
Chodziło o to żeby trafić na swego. A niestety jak chłopak widzi że ładna dziewczyna=zajęta dziewczyna

Gość monroe
Letnie wykopki, to i temat wykopałam. Gęsiej skórki dostałam czytając te niektóre farmazony. Opanujcie się, proszę. Miło czytać, że jestem tą "której kijem byś nie tknął". Myślisz, że każdego swędzi tyłek i myśli narządami tak jak Ty? Facet, w dzisiejszych czasach to nie seks jest priorytetem! Chcesz rozdziewiczoną, to stań z transparentem, a nie robisz dochodzenie, która się dumą zasłania, a która nie zasłania się niczym. Przyznaj się, jesteś ukrytym prawiczkiem, a swoje rozgoryczenie przelewasz na forum atakując ducha winne dziewice. A tekstem o kobietach brzydkich jak i drugą częścią swoich wywodów, Marcinie, dałeś prawdziwy popis dojrzałości psychicznej i seksualnej. Buziak w czółko.

Gość Akyszka
haha! Najciekawsze jest to że najłatwiejsze są nie te "piekne" ale te które nie mają powodzenia i chcą sie dowartościować licząc na to ze ja dadzą jakiemuśtam to bedą uchodzić za wspaniałe, cudowne, piekne....a tak naprawde facet poleci na kazdą która mu da, a dziewicami są te łądne(w wiekszosci przypadków, nie mówie o krytycznych przypadkach naprawde brzydkich dziewczyn) i które wiedzą że nie muszą sie na siłe dowartosciowywac.

Gość Akyszka
aha, mam 18 lat, było paru facetów którzy chcieli zebym to z nimi zrobiła, do tej pory nie znalazł się taki na którego bym poleciała:D (nie licząc obecnego) i wcale nie uwazam ze chce zachowac dziewictwo do slubu..poprostu..nie chciałam robic tego z pierwszym lepszym który na mnie poleciał tylko czekałam ąz sie zakocham:) I nie załuje

Gość Co to za architekt co nie ma
chałupy, co to za kobieta, co nie daje doopy? 🖐️