Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wózka

kto znajdzie mi taki wózek?

Polecane posty

Gość szukam wózka

Szukam w necie takiego wózka, kiedyś widziałam go na jakiejś stronie a teraz za cholere nie moze go znaleźć! Taki jakby zrobiony na stary wzór, niski, z wiekimi kołami ze szprychami, bardzo prosty, tylko ze tak naprawde bardzo ekskluzywny, był dość drogi, około 2 tyś...szukam i nic, nie wiem czy wiecie o jaki mi chodzi, ale bede wdzięczna za jakieś linki

Gość szukam wózka
Dzieki!!! Kochane, właśnie o takie mi chodziło, nie wiedziałam ze aż taki wybór ich jest!!Bardzo dziękuje! A swoja drogą, podobają sie Wam??

Gość szukam wózka
no własnie... też sie zastanawiam na praktyczną strona...ale sa takie śliczne:) Ale cena tez koszmarna:( a jak mi ukradną, haha:)

Gość szukam wózka
a znacie moze jakies firmy które robia jakieś fajne wózki?? taki inne jakieś a nie takie oklepane:) Ja dopiero początkująca w tym temacie;) Dajcie dziewczyny jakies liknki gdzie można cos pooglądać fajnego:)

Gość szukam wózka
myszka 24, a jakie Ci sie podobaja?? Daj link do jakiegos, to moze coś podpatrze innego? jestem otwarta na propozycje, hehe;)

Gość szukam wózka
Dzieki, zaraz przewertuje allegro;) A jakie się Tobie podobaja wózki??

Taki jak mam:D Ale przeszukałam neta i nie znalazłam drugiego takiego samego. Na ulicy też nie widziałam. Tzn obicie ma takie jak inne wózki, jest z firmy ABC Ale jest wielki, szeroki, na wielkich dmuchanych kołach, z wielkim koszem na zakupy:D i choć mam go już 7 lat to nie zamierzam kupować nowego:D

Gość no własnie a jak ci
ukradną z dzieckiem ??? moze jest tu ktos kto ma taki i powie czy sa praktyczne ...bo cos mi sie wydaje,ze nie bardzo ... ja z głęgokiego krótko korzystałam ...potem mała spacerówa i ok. :)

Gość szukam wózka
Super mamo trójeczek;), właśnie też chciałabym taki nietypowy jakis, ale jeszcze żeby był praktyczny i w miare lekki. Hm, ciężki wybór mnie czeka, na szczęście jeszcze mam duzo czasu:)

Gość szukam wózka
Paulka, te TAKO sa faktycznie oklepane ale fajne, koleżanka ma taki, jest faktycznie bardzo ładny. A ten drugi co kiedys Ci sie podobał to juz dzis własnie oglądałam i tez mnie zaciekawił, bo jest inny:)

Gość szukam wózka
myszka 24, super ten wózek! naprawde fajny! Pewnie spodziewasz sie synka??:)

Gość szukam wózka
haha, fajnie ze w ogóle mozesz juz zobaczyć, u mnie to dopiero sam początek ciąży i jeszcze nic nie widziałam:) Ale chciałabym synka, choc oczywiście oby było zdrowe:) Mąż wolałby córeczke. Teraz popatrze za łóżeczkami:)

Gość szukam wózka
Model DAWID, po prostu sliczne!!

Gość szukam wózka
tez fajne..w ogóle sporo nawet fajnych. Strasznie żałuje ze nie bede mogła urzadzić całego pokoju dziecięcego, bo jeszcze będziemy mieszkać na 2 pokojach. A tak mi sie marzy taki pokoik tylko dla dzidziusia...Moze przy drugim dziecku dorobimy sie wiekszego mieszkania:)

Gość szukam wózka
kurcze, ale Wam zazdroszcze! Ja bede musiała zadowolić sie małym kącikiem w sypialni, wyborem łóżeczka i ewentualnie komody. A mam już takie wizje, haha:) Na tej stronie co podałas, są tez pościele, i jest pościel ECO, własnie cos w tym stylu strasznie mi sie podoba...ale nie mam aż tyle miejsca niestety..:( A wy jak robicie?? Opowiadać szybko:)

Pokój mojej dzidzi nie będzie duży:) 2x3 m Taka kliteczka;) Nie znam płci i nie wiem co mam zrobić. Przecież nie będę czekała aż do porodu. Jest kilka opcji uniwersalnych ale mi się marzy taki typowy pokoik dla konkretnej płci:D Na razie i tak tylko plany, bo koniec kwietnia komunia najstarszego syna, więc remoncik dopiero po;)

Gość jestemka
A ja mam taki wózek i bardzo sobie chwalę. http://www.2o2.pl/index.php?p355,wozki-dzieciece-kortina To strona producenta: http://www.roan.pl/index1.html Też byłam zachwyconą Inglesiną ale w jej cenie można kupić co najmniej 3 Kortiny firmy Roan. Model Marita jest troszkę droższy ale tez ładny :-) http://www.2o2.pl/index.php?p353,wozki-dzieciece-marita